Scudo Sports

Eskişehirde bisikletim çalındı..

gRaVeSt0nE

Üye
Tepki
29
Merhaba arkadaşlar Onur abinin (Onur Kula ) 05.04.09 tarihinde 21.00 civarı Eskişehirde Adalar Migrosun önündeki cafeden bisikleti çalınmıştır.Gören arkadaşların 05056943860 haber vermesi rica olunur.
Umarım en yakın zamanda bulunur :(

(link)

(link)

Diğer ayrıntılı fotoğraflar linktedir https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11844

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Scudo
onur abiye geçmiş olsun diyorum.Görürsem kesin haber veririm.Bu çete gene işlerine devam ediyor heralde benimkinin bulunduğu gibi oda bulunur inşallah.

birde ben birkaç eklenti yapmak istiyorum.Bisikletin maşası siyah renk ve avid disk fren sistemi var.

Güncel fotoğrafları ekliyorum, ama en son üzerinde avid speed 7 fren kolları vardı.
(link)

Görenlerin bana ulaşmaları rica olunur. Kİmse bisikletini göz önünden ayırmasın. Sağlam kilit kullansın.:(

• Beğen
Tepkiler: muhammet_71
Aa bu da mı çalındı ya? :mad:
Bisikletini biliyorum, görürsem tanırım ve ben de tepesine binerim. Geçmiş olsun.

• Beğen
(link)

En son hali buna yakın bir şeydi; ama önde disk fren vardı.

Duyumlarıma göre şehir dışına çıkarıp Kütahya, Bursa gibi şehirlerde satabiliyorlarmış. Hatta İstanbul, Afyon, Kocaeli vs..

O yüzden bu şehirde yaşayanların da bu konuda duyarlı olup, yardımcı olmalarını bekliyorum.

Onur abi paza günü bit pazarını bi dolaş derim orda satabiliyo roman arkadaşlar:boese157:

• Beğen
Şehir dışında satma ihtimalleri de var. O yüzden başka şehirlerdeki arkadaşlarımın da fotoğraftaki bisikleti görürlerse bana ulaşmaları rica olunur.

abicim ben bi araştırma yapayım bakalım ne çıkıcak ben sana ulaşırım geçmiş olsun...inşallah buluruz bisikletini

@dark_king_26

Sağol Ali.

O değilde, Eskişehir dışından bir kişi bile geçmiş olsun demedi??? Düşündürücü...

Geçmiş olsun onur...

Eger bıt pazarına falan gıdeceksen saglam gıt ;)

yanında 2 hatta 3 kısı olsun cunku eger kendı bısıkletını gorursen emın ol onlardan alabılmen kolay olmicakdır...

Geri