Scudo Sports

Eskişehirde bisikletim çalındı....!

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
923
:( Eskısehırlı arkadaslarıma seslenıyorum asagıdakı fotoya ıyı bakın cunku o bısıkletı dun aksam uzerı dukkanın onunden kılıtlemeyı unuttugum ıcın caldırdım:( Goren duyan ısıten olursa lutfen bana ulassın! 0 554 747 90 81 (İlk ve son cektıgımız foto bu arkadaslar)

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
Scudo
benimde bisikletim çalınmıştı kardeşim. çok geçmiş olsun

çok can sıkıcı bir durum, ne ümitlerle alıyorsun, düşük yaşam formunun teki, değerinin onda birine satmak için çalıyo. ilk bisikletimi 32 yaşında 5 taksite almıştım, ilk haftasında çalınmıştı. geri kalan 5 ay parasını ödemiştim öylesine. polisin bana , gelip parmak izi almak yerine , tavsiyesi bit pazarına bakmamı ve eğer görürsem haber vermemi söylemek oldu. benimkisi bulunmadı ama ben birisinin pda sının bulunmasına yardımcı oldum o şekilde. umarım seninki bulunur...

geçmiş olsun.iki gün önce esparka giderken berber salonunun önünde görmüştüm bu bisikleti zannedersem orda çalıntı bence direk bayat pazarı taraflarına baksaydınız.benimde çalındığında oraya bakmıştım ama bulamamıştım umarın sizinki en kısa sürede bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
büyük ihtimal parça parça satılmaya çalışılacakdır herhangibi bir gelişmeden haberim olursa yardımcı olmaya çalışırım tekrardan geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Resmi ve telefonu aldım, görürsem hemen haber veririm.
Geçmiş olsun.

• Beğen
Çok üzücü bi durum Bülent abi :( gerçekten çok üzüldüm . Geçen yaz Onurun bmxi çalınmıştı,Kuyubaşından çıktı. Hatta bizzat görmüştüm. O tarafta okuyan arkadaşlarım var onlara söyliyim görürlerse mutlaka haber veririler.İnşallah yakın zamanda bulunur.

• Beğen
Bülent abi geçmiş olsun lütfen üzülme, bizim buradaki arkadaşların bisikletleri çalınmıştı ama şuanda hepsi bisikletlerine kavuştu :eek:.. yani senin de er geç bulunacak sonucta bisiklet bir gönnül işi, bu işi bir bisikletsever asla böyle talihsizlikten etkilenerek bırakmaz bırakmamalı yenisi alınır yola devam edilir ama er geç ortaya çıkar inş..;)

• Beğen
Parça parça satılmasına karşın tarafımdan önlem alınacaktır arkadaşlar...

Geçmiş olsun Bülent abi

• Beğen
@tarıkkk
Ewt ta kendısı ve umarım en kısa zamanda bulurum arkadasım saolasın!

Duyarlılıgınızdan dolayı butun arkadaslarıma tesekkur ederım,dılegım en kısa zamanda bulunması :cool:

benimde eskişehirde bisikletim çalındı ağustosta bianchi wap 1 aylıktıı:mad: :mad: hala yokk geçmiş olsun sizede birde bisiklet tam olarak çarşıda felanmı çalındı

Öncelikle geçmiş olsun . İnşallah bulunur el birligiyle , görürsek dur dicegimizden şüpheniz olmasın görüşmek üzere...

• Beğen
Geri