Scudo Sports

Eskişehir'de bir bisikletçi var!

@Semih tokgil

konuşmam mı :) bozdum mu yani öle mi diyosun diyo :D :D evet dedim ne işi var diyo ya bıraktım artık allah affetsin...

elimizden geldiğince kendimiz görelim işlerimizi iyi niyetli bisikletçiler bu gibi konular altında yazılıyor zaten büyük bir iş olursa bu bisikletçilerde görebilirsiniz iyi günler...

Scudo
bisikletciye verceğiniz tamir parasıyla kendi anahtarlarınızı alın kendiniz yapın

• Beğen
Tepkiler: Muhammed PINAR
Aynı bisikletçiye bir arkadaşıma tek bir alyan lazım olmuştu onun için gitmiştik "abi alyan alabilirmiyiz hemen halledip vericez" dedik "senin çırağın mı var burda" deyince bizdek bastık küfürü gittik Muhammed'in dediği gibi ş.r.f.s.z.n tekidir bir alyan için laf ediyor zaten bisikletten anlamayan birisi olduğu belli..

• Beğen
Evet Kardesım Bende Yunuskentte Oturuyorum Oradakı Adama Bende Afedersınız Ama Gıcıgım Cunku Benımde Bısıkletımı Yapamamısdı Bır Parca Degısecekdı Dıgerlerı Ertesı Gunlere Attıkları Icın Mecburen Oraya Gıttım Bussurude Para Bayıldım Fakat Bısıkletı Yapamamıs Adam Ustune Ustun Bozmus Ve Bır Hafta Bekledım Tekrar Yaptırmak Icın..Ayrıcada Bana Guvenen Arkadaslar Bulabılırsen Sehır Dısına Cıkarken Bısıkletımı Onlara Bırakırım Tabıkı O Kısıdende O Hassasıyetı Beklerım..

• Beğen
Kardeşim büyük geçmiş olsun bende biliyorum o adamı aslada götürüp vermem.Suratı sirke satanlardandır o.Bende Muratoğluna götürüyorum bisikletimi.Sezgin abi çok iyi birisi tavsiye ederim.Akın Bike'daki abide çok iyi birisine benziyor.Parça temini yapıyoruz ordanda.

• Beğen
evet sezgin abi babamını arkadası hertürlü konuda yardım ediyo ancak salcano astroyu alırken söz vermiştim ama tutamadım bisiklet calındı şimdi yok sana bisiklet diyo:D:D:D

• Beğen
Ben bu hafta yeni bir bisiklet aldım katılabileceğim bir grup war mı arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Corratecli JoJuK

Bu işi disiplinli yapmak istiyorsan İl Gençlik Müdürlüğü bünyesinde antrenman takımına katılabilirsin

Eskısehırlı arkadaslar forumumuzda herkes bırbırıne sonderece nazık ve mantıklı fıkırler vererek yardımcı olmaya calısıyor.Herseyı sorabıldıgımız gıbı rahatlıkla ılımızdekı guvenılır bısıkletcıler kımlerdır dıyerek bulundugu semte en yakın olanı veya aradıgını bulabılecegı magazaları tarıf edebılırız.Ama goruyorumkı herkes bırılerını kotulemekte(ısten anlamayan vasat yerlerden bahsedıyorum)bırılerını ovmekte.Bunun yerıne tecrubelı olan arkadaslarımızdan abılerımızden bılgı alabılırız.Son zamanlarda eskısehırde bırcok grup faalıyet gostermekte ama yardım konusunda malesef ayrım yapılıyor bu kesın.Yada sormaktan cekınılmekte:(

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
Eskısehırlı arkadaslar forumumuzda herkes bırbırıne sonderece nazık ve mantıklı fıkırler vererek yardımcı olmaya calısıyor.Herseyı sorabıldıgımız gıbı rahatlıkla ılımızdekı guvenılır bısıkletcıler kımlerdır dıyerek bulundugu semte en yakın olanı veya aradıgını bulabılecegı magazaları tarıf edebılırız.Ama goruyorumkı herkes bırılerını kotulemekte(ısten anlamayan vasat yerlerden bahsedıyorum)bırılerını ovmekte.Bunun yerıne tecrubelı olan arkadaslarımızdan abılerımızden bılgı alabılırız.Son zamanlarda eskısehırde bırcok grup faalıyet gostermekte ama yardım konusunda malesef ayrım yapılıyor bu kesın.Yada sormaktan cekınılmekte

Bülent abi dediğine katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Serden Us

Bisikletimin her türlü takıp, sökme işlerini iyi yapabiliyor olmama karşın 4 yıldır sürekli gittiğim yerdir. Muhabbeti, el işçiliği ve en önemlisi bisiklete kaba tabirle dan dun girişmeyen biridir. Hatta bunca zaman ve samimiyetten sonra abimdir de diyebilirim. İşiniz olmasa bile bir çayı için, sohbeti için gidilir. İşin parasından öte dostluğa daha çok önem vererek ben ve benim arkadaşlarımdan bir çok dostluk kazanmış, güvenilir bir isimdir.

Benim eskişehirde güvendiğim bir bisikletçi var.20 yllık mahellemizin bisikletcisi ve işine gerçekten saygı gösteriyor.Cengiz topel caddesindeki picolo bar'ın karşısındaki caddeye girin biraz ilerleyin damak ızgara var.Onun hemen yanı.Köşede.İbrahım sahibinin adı.Yan tarafı berber falan kapının önündeki bisiklet yoğunluğundan dükkanı anlarsınız.Tavsiyemdir.

Arkadaşlar,bende aynı işi yapan bir esnafım.Fakat arkadaşın anlattığı şekilde,yapılan bir bisikletten dolayı burada deşifre etmeniz yanlış.Davranışları ve işi konusunda düşünce yürütülür,ok.Fakat adresi,ismi ve hele ki ufak bir şehirde ise bilgileri verilmesi yanlış.Bunları lütfen,özel mesaj yoluyla birbirlerinize gönderin.
Kimse annesinin karnından doğma bu işi öğrenmedi.Herkesin sanatına saygılı olmaya davet ediyorum.
Sanat tabii ki bu değil,fakat zaman ve insan kavramı,özellikle parasızlık o insanı mecburen,doğru dürüst iş yapmaya teşvik edecektir.

Hocam Tren Yolu yani Hat Boyu Sırasında Çınar Bisiklet var, Zübeyde Hanım Caddesi diye geçiyor sanırım. Ben şimdiye kadar oraya yaptırdım ve sorun çıkmadı baya da iyi yapıyorlar, orayı da tavsiye ederim.
Ayrıca bu tarz bir olay benim bir arkadaşımın da başına gelmişti, iç lastik eskimiş diye yamalı daha eski bir iç lastik takılmış, vites takımları bozuk olmadığı halde değiştirilmiş vs.

Siz hangi dukkanin sahibisiniz hocam? Ust satirlarda farkli yerler zikrediliyor karismasin

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: frknltngl
@bacakmustafa

Sanırım Mustafa beyin öncelikle şuna karar vermesi gerekiyor: Kendisi bisiklet ustası mı, yoksa mafya mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri