haftaiçi günlerinde akşam 18:30dan sonra hatta 19:00dan sonra 20-25km. civarında ısınma ve antreman amaçlı binmeyi alışkanlık haline getirmek niyetindeyim.
muratım ne zaman istersen o turları yaparık--yalnız o saatlerde 25 kilometre akşam rotası cizmek lazım--esk e geleyim yapariz --kendine iyi bak herkese selam...
Ben de düşünüyorum murat abi Ancak henüz bir saat uydurabilmiş değilim. Aslında içim gidiyor şu bahar havası akşam serinliğinde binmek lazım...
Neyse artık olmazsa "alone in the dark" takılırım Belki yolda rastlaşırız Gönüller bir olsun abi Herkese hayırlı antrenmanlar...
bi türlü kesinleştiremedim maalesef.
ne yapacağımı bilemedim
hele bi eve gideyim bakayım.
edit:
bu akşam bisikletle çıkmadığıma hiç pişman olmadım.benim çıkış saatim 18:00-18:30 gibi.çıkmış olsaydım yolda hâlen süren yağmura yakalacaktım (saat 20:50), muhtemelen yağmurluksuz olurdum.
c.tesi öğleden sonra başlayıp c.tesi gecesi kamplı pazar günü akşamüzeri eskişehir'e dönmeli bir şeyler düşünüyoruz. muhtemelen bu akşam içeriği kesinleşir
yine ben olmadan gitmeye gönlünüz el vermedi dimi kihh kihh beyler biz bize yazışıyoruz gerçi, çıkarsanız akşamları haberleşelim irtibatı koparmayalım..sonra geç cevap yazarsam trip yapmayalım ama birbirimize dimi murat twist of fate'çim
dağıtılıcak bişey yoktu ki abi..herşeyle ben uğraşıyodum zaten yapmamaya karar verdim diyelim ama haftasonu bi faaliyet olabilir..
hatta bu akşam da buluşucaz herkesin bilgisine sunalım..karpuzcuda buluşucaz..saati belli olmadığından telefondan ulaşırsanız iyi olur..telefon künyede