Scudo Sports

Eskişehir

Kıymetli Eskişehir'liler, görüş ve önerilerinize açığım. Bana birkaç güzergah tavsiyesi verin hele, şöyle 50-70 kilometre dolaylarında, 1000 metreye kadar irtifa kazanımlı falan olur, kabulümdür.

Daha önce Sulukaraağaç tarafından Sakarıılıca ve Bozdağ güzergahını takip ederek bi loop yapmıştım. O taraflar güzel ama çok vahşi eğimler var. Ankara yolu hem çok tekin ve güvenli değil hem de çok zevksiz anladığım kadarıyla. Niyetim Yukarıçağlayan'dır, Seyitgazi'dir gibi taraflara sürmek ama gittiğim yoldan gelmeyi de sevmem hiç, şöyle o taraflara gidip ordan farklı taraflardan dönülebilecek bi yol var mıdır? Kütahya taraflarına doğru da sürebilirim eğer iyidir derseniz..

330107 dosyayı görüntüle
Önncelikle hoşgeldiniz, ben de Eskişehir'den yeni koptum. 50-70km bandında 1000kazanımına en yakın loop bana kalırsa küçük üçgen denebilir. Eskişehir-inönü-oradan dutluca tırmanışı-kümbet-oradan kütahya yolu üzerinden eskişehire geri dönmeli şekilde. Ya da yine inönüye devam edip oradan esnemez tarafından kümbetin içine varıp oradan kütahya üzerinden dönebilirsiniz. Söğüt'e muutlaka gidin derim, fakat geri dönüşü loop şeklide yapmak isterseniz bi 120-130 km'yi ve 1000+ gözden çıkarmanız gerekir.

Scudo
Geri