Scudo Sports

Eskişehir şelale-kirazlı gezimiz..

Scudo
Merhaba arkadaslar guzel bı gezı olmus lakin kask kullanan hıc kımse yokmu aranızda bu çetin kış aylarında malum yerler buz kaygan dıkkat edın hem sızı yaralanmakdan hemde kafanızın usumesınden korur.

Paylaşımınız için tşkler

İlk şu karları görür görma üşüdüğümü hissediyorum.Bu karda sürmek nasıl bir duygu hissetmek isterdim.KArlar fena donmuş.Bu soğuk da bize güzel resimler paylaştığınız için çok tşk ler..KAzasız sürüşler diliyorum.Kızmızı ve beyaz da karda çok güzel görünüyor.Daha iyileri sizin ve diliyenlerin olsun.İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: halid acar
Kışın donmuş şalelenin görüntüsü süper olmuş; :003: yani tam fotoya yakışır şekilde. :in: Elleriniz dert; ayaklarınız pedalsız geçmesin arkadaşlar; :) paylaşımınız için teşekkürler. :)

çok güzel bir tur olmuş..resimlerde harika ..paylaşım için teşekkür ederim....:in:

gezi güzeldi tek sorunumuz havaydı ama onuda kolaylıkla hallettik birde uzun bir mesafe boyunca su olmaması kötüydü ama şimdilik sorun olmadı yazın gitmek isteyenler için sorun olabilir 15. km den sonra su doldurmak için bir yer yok onu göz önüne alın

• Beğen
Tepkiler: emre kızıltan
@emre kızıltan

Eskişehire bi döneyim.Çok hızlı bir başlangıç yapıcam...;)

@bozuk_para

:D yorulmak denildiğinde aklıma hala o gezi geliyor ama olsun değerdi :in:

Çok güzel fotoğraflar. Özellikle köprü fotoğrafı tam çerçevelik. Paylaşım için teşekkürler. :)

Geri