Scudo Sports

Eskişehir mosso bisikletim çalındı

Ariess

Üye
Tepki
9
Merhaba arkadaşlar sitenin bisiklet park yerinde kilitlediğim bisiklet im akşam saatlerinde çalındı.her zaman bodruma koyardım. Bir bilen ve takip eden çaldığı kesin. Olur da gören olursa sevinirim. 1 ay oldu alalı. Pek ayırt edici özelliği yok. Mosso City Life Altus Man 28 jant. Volkan bisikletten almıştım. Arka borunun alt kısmında Volkan Bisikletin etiketi var. Bir de bisikletin elciklerinin dış kısımlarında yarılma olmuştu.
Ya da ne yapmalıyım?155 i aradım:"kamera kayıtları, merkeze başvuru". bakalım sonuç çıkacak mı.
IMG_20180331_165743.jpg

Dosyalar

• IMG_20180331_165749.jpg
    IMG_20180331_165749.jpg
    215,6 KB · Okunma: 20
Scudo
Aynen öyle Harun Bey. Gündüz ya da akşamın yeni saatlerinde çalındı. Nasıl cesaret anlamış değilim. Geçici olarak koymuştum. Akşam bodruma koyayım diye indiğimde çoktan götürmüşler. Eskişehir de artık rahat bisiklet kullanamıyoruz. Artık buna bir çözüm bulmaları lazım. Yoksa kendi bildiğimiz yollarla çözeceğiz

• Beğen
Tepkiler: Hakan38 ve Seyha07
Bit pazarlarına,letgo,sahibinden takip edin ve facebook gruplarına bu paylaşımı yollayın .

Benim tavsiyem gövdeyi direğe u lock ile sonra seleyi tekerle 5 TL lik kilitlerle kitlemek

Eskişehir en çok bisiklet hırsızı barındıran iehir büyük ihtimalle. Şehirde bisiklet kültürü var yollar düz ve trafik normal dolayısıyla çok bisiklet ve bunların hırsızı da var. Üniversite hazırlıkta almıştım öğrenci paramla bitane bisiklet apartın önünden kilidi kesip çaldılar oysa 5.5 yıl binerdim ona ne güzel sonrada almadım bisiklet. Ama bende kaldığı sürede iyi gezmiştim Eseste.

Çok geçmiş olsun. Bisikletlere uygun gps takılamıyor mu? Kadronun içine falan ya da kadro içi susturulamaz bi alarm. Sektör bu konuda neden bu kadar kör. Bisiklet Hırsızları filmi vardır İtalyan yeni gerçekçilik akımına bağlı kalarak çekilen tavsiye ederim herkese.

@Ariess yerden yuvarlak halkalı olanlara mı bağlamıştınız? Bende site yönetimimle tartıştım baya bu nedir tekeri çıkarır alır götürürler şunların yüksekten bağlamaya imkan verenlerinden takın demiştim.

Demekki hey yerde cogaldi hirsizlik benimde antalyada nisan 1de calindi hala yok

Gecmis olsun :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun arkadaşlar. Maalesef site güvenliği yok. Yuvarlaklara değil de direğe bağlamıştım geçici olarak. 155 aradım gece ekip istedim ısrarla göndermediler. Merkeze başvuracakmışız. Odunpazarı emniyete başvurdum bugün. Neden ekip çağırmadınız diyorlar.:kötü: İfademi alıp gönderdiler biz ekip göndeririz diye. Hala bekliyoruz. Maalesef Eskişehir emniyeti bu konuda çok duyarsız gibi duruyor. Güvelik kamerasında benim bıraktığım an açık fakat alındığı an görülmüyor, sadece bisikletin yerinde olmadığı görülüyor. Hareket sensörlü kamera.
İşin trajik yanı bisikleti 1 ay önce aldım: Aynı yerde 1 ay önce eski bisikletimi çaldırdığımdan dolayı. Bir çok bisikleti almışlardı aynı anda. Vişnelik Mah. Çarşamba pazarının olduğu sokak. Bundan dolayı bodruma koyuyordum bisikleti akşam bodruma indireyim diye baktığımda çoktan uçurmuşlar. Yani göz göre göre evin önünden aldılar. Nasıl bir cesaret.
Kilit ne kadar sağlam olursa olsun götürüyorlar.
Artık Emniyetten haber bekliyoruz zahmet olmazsa. Bir de internetten araştırmaya başladım bakalım denk gelirsek.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@Ariess Siz ya evinize koyun bundan sonra ya da almayın bisiklet böyle olmaz çünkü. Kameranın durumu da ilginç ne demek o an yok. Güvenlik personeli de şüpheli olur böyle bir durumda. Benim güvenlikli kameralı sitemden bisikletimi çalıcaklar ve bisikleti gören kamera o anı kaydetmemiş olcak ?!. Şirketin bu zararını telafi etmesini de sağlayabilirsin. Eğer orayı çeken kamera sadece o anı çekememişse başlatmasınlar hareket sensörüne.

Bir söz vardır hırsıza kilit dayanmaz diye. Eğer orada hırsız olmasaydı bisikletinizi kilitlemesenizde geldiğinizde bisiklet orada duruyor olcaktı.

Geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: Ariess
@Ariess
Geçmiş olsun ama hata sizde..
Bisikletinizi çaldırmışsınız,bisikleti bulamamışsınız ve bisikleti çaldırdığınız yere,yeni bisikletinizi bırakmışsınızo_O

@Ariess Çok geçmiş olsun,ben de evin içine kadar çıkarıyorum:(:(
İnsallah bulunur hemen:eek:ops:

Geçmiş olsun
Bizim buradaki jandarma falan da aradığımız an olay yerine gelmez olan olsun bitsin millet sakinleşsin diyorlar bir de sizde ki aynı duruma benzer sanırım
Hareket sendörlü kamera nasıl adamın geldiğini fark etmemiş hayret ettim kamera firmasından da şikayetçi olun

• Beğen
Tepkiler: Ariess ve Seyha07
Geçmiş olsun

Bu durum benimde başıma gelmişti polis e gittik bulunur dedi ama tık yok kamera kaydını almışlar kayıt yanlış tarihin kaydı çıktı polis pek ilgilenmiyor anlaşılan

Siz letgo ve sahibinden e bakın bir de bit pazarlarına

İnşallah en kısa zamanda bulunur:agla:

• Beğen
Tepkiler: Ariess
Merhaba arkadaşlar herkese, şehir dışındaydım dün. Telefon geldi bisiklet geldi diye. O günün sabahı ya da gecesinden yan komşunun çalınan bisikleti ile birlikte park yerindeki diğer bisikletlerin üstüne atıp kaçmışlar. Allah var ilk defa çalınan bir bisikletime üzülmüştüm. Bana göre bilen ya da organize bir iş. Zira polis gelip incelemişti kamera kayıtlarını almışlardı. Bunu bilen ya da gören yandaşı başına bela almamak için çalan kişiye haber vermiş olabilir. Çocuk olması ihtimali zayıf gibi zira sele boyunu yükseltmiş, tekerlere hava basmış demek ki uzun vadeli düşünüyormuş:) Neyse bu durumda bana ders ve özellikle Eskişehir'de yaşayan arkadaşlara da örnek olur.

Geri