Tur (ziyaret) sırasında cep telefonunuzu kaybetmişsiniz diye duydum . Ben bisikletleri kilitlediğiniz bisikletçide çalışıyordum, geçerken uğradım muratoğlu bisiklet yazısını görünce ''birileri eskişehirden gelmiş'' dedim, ve imrendim . Hasta olan teyzemize acil şifalar dilerim. Bu arada merak etmeyin babam yıllarca yoncalı fizik tedavi hastanesinde çalıştı oraya tedavi için gidipte iyileşmeyen çok çok azdır. Kaplıca suları gerçekten çok faydalı . Kendinize iyi bakın yeniden Kütahya ya bekleriz ... İyi günler :in:
o telefon nasıl bir şey oldu anlayamadım.kütahya dışındaki benzinlikte masada idi en son. sizin orda olmadığının farkına varınca ustan ve bir başka delikanlı çaldırdılar çantalarımız dükkandaydı ses seda çıkmadı baktık yok bende yemek için oğlumun yanına gittim ordada defalarca çaldırdık kimse açmadı. neyse yoncalıya vardık son bir kez çaldıralım sonrada hattı kapatalım dedim haydaaaaaaaa telefon çantadaymış gelde şaşma
iyi dileklerin için sağolasın
Bu arada bir daha kaplıcalara ziyarete falan giderseniz bir de Üniversite'nin göl evine gitmenizi tavsiye ederim,bilmiyorum hala öyle midir ama eskiden orada balık falan yenilebiliyor idi. Hatta akşam 5 ten sonra alkol varmış...
Eskiden sandallar vardı gölden tutmak isteyen tutabiliyordu şimdi onlar yok diye biliyorum...
Güzeldir orası kaz,ördek falan.
Eğer giderseniz Barış Manço heykelinin yanında bir fotoğrafınızı da bekliyorum
Allah şifasını versin tez zamanda iyileşir inş. Tüm resimlere baktım tüm yazıları okudum süper olmuş MTB ile o yolları aşmak emek ister, Ayağınıza sağlık Allah dert keder vermesin. Bende yıllık izinimde Hayırlısıyla bi Eskişehir düşünüyorum. Bi kaç arkadaş bulursam daha güzel olur tabi. Kütahya daki bisiklet dostlarına sevgiler saygılar.
Uğurcan Bey, sonra eklediğiniz resimlere ancak bugün bakabildim, çok güzel ve her yönüyle birçok mesajları olan bir tur yapmışsınız, baba oğul performansınız içinde tebrik ederim. Ayaklarınıza sağlık, herşey gönlünüzce olsun.
hocam çok teşekkür ederiz. amacımız noktadan noktaya hababam gidip debabam gelmek olmadığı için, sizlerinde memnun kaldığı bir gezi ortaya çıktı.
sağ ve esen kalın
Şehrimizi beğenmeniz çok mutlu etti beni. Ayrıca Yolcalı Kaplıcalarında inşallah hamama veya havuza girmişsinizdir. Suları fizik başta olmak üzere sayamayacağım birçok şeye faydalıdır.
Ayrıca mtb kullanan biri olarak Kütahya'mın en çok sevdiğim yönü dağa çıkmak için uzun ve bisiklet dışı bir araçla gitmek gereken yollara mahkum olmamak. Evimden en fazla 3 dk. sonra dağa varmış oluyorum. dağa en uzak yerinde ise bu yarım saat veya kırk beş dakika olur en fazla.
Lastiğinizin Kütahya'dan çok uzun süre kalmamasını diliyorum.
kütahya beğenilmeyecek gibi değil ki
havuza girmedik ama kaplıcaya gittik ve evet suyu gerçekten çok farklı. bayramdan sonra şehrin arkasındaki dağları ziyarete gelmeyi çok isterim bize rehber olursun değil mi
Kütahya'da olursam mutlaka rehber olurum ama Bisiklet Forum Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Özgen var yardımcı olur. Ayrıca Kütahya Bisiklet Kulübü hergün mtb antremanı yapıyor. onlarda rehberlik ederbilirler sanırım.