Scudo Sports

Eskişehir Karış Karış ve İlk Üretilen Otomobil " DEVRİM"

Scudo
Turkiye'de Eskisehir belediyesi kadar caliskan bir baska belediye oldugunu dusunmuyorum.. Sehiri nereden nerelere tasidi.. Gercekten taktir edilecek bir yonetim..

Sizi de bu guzel, uzun ve keyifli turdan dolayi tebrik ederim.. Cok guzel kareler yakalamissiniz..

• Beğen
Tepkiler: Özgür ARSLAN
elinize sağlık Eskişehir özlemimizi giderdiniz. Bir ara bisiklet ile gitmek ve hala duruyorsa porsuk kıyısındaki tuna köftecisini bir ziyaret etmek isterim.

• Beğen
Okuduğum yazılardan ve kısıtlı görsellerden gördüğüm üzere yanılmadım bu fotoğraflarla. Hep merak ederdim gördüklerim ve düşündüklerimden daha güzelmiş Eskişehir ve şehir planlamasında çok iyi gerçekten. Gerçek bir Avrupa kenti gibi. Aslında İstanbul böyle olsa her sıkıntı çözülür gerçekten.

• Beğen
Ozgur Bey nefis bir tur olmus sayenizde biz de gezmis kadar olduk. Ailece gecen sene ayni mekanlari dolasmis ve hayran kalmistik. Insanlari ayri guzel sehir ayri guzel. Guzel bir avrupa kenti Eskisehir. Tekrar tesekkurler

• Beğen
Çok güzel bir şehir turu olmuş. Fotoğraflarla da olsa bize de gezdirdiniz Eskişehiri...Ayaklarınıza sağlık...:)

• Beğen
Eskişehiri gezme adına yöntem olarak en doğru olanı seçmişsiniz.Araçla bu kadar kısa sürede bu kadar detaylı gezemezdiniz.Tebrikler...

• Beğen
@Alpaslan.Savacı

Bence de bir Avrupa şehri düşüncelerinize katılıyorum. Silinse de takipçiler...

@selçuk merdane

Selçuk bey haklısınız ne kask var nede başka birşey fakat yazının başında bahsettiğim gibi aslında hiç planda olmayan bir bisiklet gezisiydi bu sebeple bindiğim bisiklet kiralıktı ve yanımdada hiçbir teçhizatım yoktu. Normalda hiçbir zaman kasksız bisiklete binmem.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/264453_542259009157560_1766685984_n.jpg

bisikletyarenleri.com adresinde paylaştığım bu fotoğrafları buradada paylaşan Özgür Arslan Yaren'e ve konuya yorum yapan herkese teşekkürler...

• Beğen
Geri