Scudo Sports

Eskişehir, İzmir ve Konya'da Drag bisiklet satan mağazalar

erencaner

Forum Demirbaşı
Tepki
275
İsim
Eren Caner
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Dahon
arkadaslar burda ne krooon ne draaag ne bişey bulabiliyorum,nerde 90 milyonluk bisiklet var mı hepsini buraya gondermişler herhalde..drag marka yok mu satan eskişehir'de yaa sinir oldum şu marathon lux var ya tur bisikleti ondan bulsam almayı düşünüyorum

Scudo
Delta bisikletten online bulabilirsiniz sanırım, Drag markasının Türkiye distrübitörü onlardır...

Savaş Caddesi'nde Akın Bisiklet var.Eskişehirde tek orada iyi bisiklet bulabilirsin.

Delta bisiklet'ten alabilirsiniz ya da telefon ve mail yardımı ile ayrınıtılı bilgi alarak sipariş edebilirsiniz. istanbul ankara ve izmir dışındaki iller için en büyük sıkıntı bu.

Merhaba delta bisiklet uzerinden online olarak alabilirsiniz veya Akin Bisiklet araciligi ile...

iyi gunler

tamam
ilk işim yarın akına ugramak olucak

Arkadaşlar slm,en geç yaz sonuna doğru DRAG GRIZZLY almayı düşünüyorum.Ama sanırım İzmir'de bayisi yokmuş:( .İzmir'e en yakın bayi nerededir?Herkes bildiği tüm bayileri yazsın.Şimdiden teşekkürler...

Herkes bildiği bayii yazmasın çünkü daha kolay bir yolu var.
Delta Bisiklet'e telefon aç, Drag marka bisiklet gönderdikleri bayilerini sor, sana en yakın olanını söylesinler ;).

Konunun üstünden 2 buçuk sene geçince böyle birşey olabiliyor tabiki.

evet delta bisiklet drag getirmeyi bırakmış bende ulus yiba çarşısından drag ımı almıştım sonra gittiğimde bayiliği bıraktıklarını söylediler

Drag bisiklet Türkiye Distribütörü artık doga bisiklet...Bütün modelleri çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Geri