Scudo Sports

Eskişehir (ESBİG) ayazda çay keyfi 11.12.2011

Scudo
Onur Şenel, Eser Sevinç hala çorba meselesine açıklama bekliyorum.Ayrıldıktan sonra çorbacıya mı gidildi benden habersiz :)

@ferhat köse

abi dönüşte tren geçidinde ayrıldık bütün herkes eser ben ve tarıkla geldi benim eve benim evde bardak çorba içtik o yani senden habersiz değil erken ayrılmasaydın diyorum :) :p neyse sen gelince sana da yaparım merak etme :)

@Onur Şenel

Bende birşey zannettim bardak çorbanın neresine geleyim.Bu pazar Bozüyük yapıyoruz o zaman meşhur mutfak çorbacısında işkembe paça içmeye :).....

Bir dahakine ayrılmayalım çorbalar benden ;) İstanbul İşkembede olabilir mesela. Bu pazar ben yokum malesef , şehir dışında olucam, ondan sonraki pazar da yılbaşı ve yine şehir dışındayım. Ocağın ilk haftası pazar günü hava güzel olursa, ancak o zaman turlayabiliriz ve çorba sözümü o zaman tutabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Onur Şenel
@Eser Sevinç

Seneye belki diyorsun yani :) hava durumu müsait gözüküyor bu pazar kesinlikle Bozüyük te paçaya gidiyorum ben :) dönüşü Kütahya yolundan yaparız değişiklik olur :)

@ferhat köse

Güzel olurdu ama malum sebepten aranızda olamıcam ;) Seneye iyi bir tur yaparız döndüğümde, tabi havalar müsade ederse, ben yine en arkalarda sürünüyor olurum, yolu düz bir yer olsun mümkünse :)

Ayaklarınıza sağlık.Soğuk hava sıcak ortam:)

@Doğa Can Yaman

Doğa beklerim gel ama bu haftaki gibi olmaz söylemedi deme :) ortalama 30 km nin altında olmaz mola yok :) haberin olsun :)

@ferhat köse

Bende geleyim dicektim ama ortalama 30 biraz yüksekmiş yavvv :)

@Kader Kerem

Sen yaparım dersen biz yaptırırız merak etme :) olay sende bitiyor yeter ki iste gerisi önünde sürekli rüzgarını kesen bir arkadaş ve senin biraz cesaretlenip ona yakın sürmen :)

@ferhat köse

Galiba gelicem yaa en kötü ihtimal yarısında geri döneriz yahuu:) yraın işi bırakmaya gidiyorum bundan sonra haftasonu iki gün sürekli bisiklet üstündeyim :)

@Kader Kerem

Bisiklet için bırakıyorsan işi bırakma bence bu devirde çalışacak iş daha önemli bisiklete nasılsa binersin.....

@ferhat köse

Yok abi başka sebeblerden ötürü..Dersler falan çok sıkıştırdı..Allaha şükür özel ders falan da vriyorum ondan çok yoğunum...Biraz rahatlatayım kendimi diyorum :)

@Kader Kerem

İyi o zaman sorun yok... Pazara hazırlan, Cumartesi zorlama kendini Pazar yeterince zorlayacaksın :)

@ferhat köse

Tamamdır abi cumartesileri ufak ufak antreman havasında bişeyler yaparım pazarları sizleyim inş :) abi musait olduğun şu bisiklet konusunu konuşsak senle bi olur mu?

Geri