abi dönüşte tren geçidinde ayrıldık bütün herkes eser ben ve tarıkla geldi benim eve benim evde bardak çorba içtik o yani senden habersiz değil erken ayrılmasaydın diyorum neyse sen gelince sana da yaparım merak etme
Bir dahakine ayrılmayalım çorbalar benden İstanbul İşkembede olabilir mesela. Bu pazar ben yokum malesef , şehir dışında olucam, ondan sonraki pazar da yılbaşı ve yine şehir dışındayım. Ocağın ilk haftası pazar günü hava güzel olursa, ancak o zaman turlayabiliriz ve çorba sözümü o zaman tutabilirim.
Seneye belki diyorsun yani hava durumu müsait gözüküyor bu pazar kesinlikle Bozüyük te paçaya gidiyorum ben dönüşü Kütahya yolundan yaparız değişiklik olur
Güzel olurdu ama malum sebepten aranızda olamıcam Seneye iyi bir tur yaparız döndüğümde, tabi havalar müsade ederse, ben yine en arkalarda sürünüyor olurum, yolu düz bir yer olsun mümkünse
Sen yaparım dersen biz yaptırırız merak etme olay sende bitiyor yeter ki iste gerisi önünde sürekli rüzgarını kesen bir arkadaş ve senin biraz cesaretlenip ona yakın sürmen
Galiba gelicem yaa en kötü ihtimal yarısında geri döneriz yahuu yraın işi bırakmaya gidiyorum bundan sonra haftasonu iki gün sürekli bisiklet üstündeyim
Yok abi başka sebeblerden ötürü..Dersler falan çok sıkıştırdı..Allaha şükür özel ders falan da vriyorum ondan çok yoğunum...Biraz rahatlatayım kendimi diyorum
Tamamdır abi cumartesileri ufak ufak antreman havasında bişeyler yaparım pazarları sizleyim inş abi musait olduğun şu bisiklet konusunu konuşsak senle bi olur mu?