Scudo Sports

Eskişehir-Bursa Bisiklet Turu (23-24-25-26 Nisan)

Tunahan KORKUT

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
423 km yaptım 4 gün boyunca ama cumartesi günü bisiklete binmedim şehiriçinde arkadaşımla dolaştım. Cuma günü öğleden sonra Uludağ Milli Parka kadar çıktım, zirveye 11 km kalmıştı ama geceye kalmamak için zirveye çıkmadım. Tek başıma sınırları zorladığım bu tur gerçektende çok eğlenceli oldu :) Uludağ'ın zirvesine çıkmak için tekrar Bursa'ya gitmeyi düşünüyorum.

Scudo
423 km tek başınıza mı yaptınız ? Yani tura tek başınıza mı çıktınız ?

İçinize sinsin keyfin herdaim yerinde olsun güzel olmus [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
@Hüseyin Külcüoğlu tek başıma yaptım bu turu. Evet bu tehlikeli bi iş bunu kabul ediyorum ama grupla gidince de gruba göre hareket etmek zorundayım. Kendim gittiğimde ise herşeyi ben belirliyorum. Ne zaman dinleneceğimi ne zaman birşeyler yiyeceğimi ben belirliyorum. En güzel tarafi bu :):huhuu:

@beci teşekkür ederim sağolun. Keyfim her daim yerinde Elhamdülillah.

@Tunahan KORKUT

Güzel tarafların dışında, tehlikeli taraflarına bakmak lazım. Başınıza kötü birşey gelse yanınızda en azından 1 kişi olması lazım benim görüşüm, peki nerede kaldınız geceleri çadırda mı ?

@Hüseyin Külcüoğlu bi arkadaşımın yurdunda kaldım :) tabi tehlikeli tarafı var ama Serdar Kılıç programında birşeyden bahsediyordu '' bi kimseyi, arkadaşınızı tanımak için alışverişe gidersiniz ama kendinizi tanımak için doğaya gidersiz '' demişti . tek başıma gitmek benim için daha eğlenceli oldu :)

@Tunahan KORKUT

Serdar Kılıcı bende seviyorum da, o adamın her dediğini yapamayız ki..Örnek almak güzel, cümle de güzel lakin sizin turunuz biraz tehlikeli olmuş gerçekleri konuşmak lazım. Zaten Serdar abimize bakma o da doğada yalnız değil, gerekli tedbirleri alarak gidiyor. Neyse konumuza dönelim tabi ki tek başına turlara bende çok çıktım lakin bu kadar uzun tur " ya cesursun, ya aptalsın " derler ya böyle bir şey olmuş. Yanlış anlama ironi yaptım sadece.. Ama durum bu.. Ben kendi tarafımdan yorumladım. Uludağ'a tek başınıza gidebilirsiniz ama 4 günde 423 km hakikaten bravo :harika:

@Soner Sarihan teşekkür ederim sağolun :) birisinin programı uysa diğerinin programı uymuyor. Gruba göre hareket etmen gerekiyor. Hızını , molanı ona göre ayarlıyorsun. Bu tur için en uygun zamandı ve 4 günüde en iyi bir şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum. Uzun yollardan geldim uzun yollara devam :hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya:

@ayhandeniz71 sağolun teşekkür ederim. Çok eğlendim tur boyunca .Yapmak istediğim her şeyi yaptım ama Uludağ yarım kaldı . Hususi bir gün belirleyip Uludağa tekrar gitmeyi planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Tebrikler , sanırım paylaşımları diğerleri gibi bir resim arkasından o resimle ilgili yorum şeklinde yapmayı sevmiyorsunuz :) Neyse nice gezilere demek düşer bize gerisi tefarruat :)

@OsmaniyeRehber sağolun teşekkür ederim. yeni yeni resim yüklüyorum sayfaya . Bu sefer bu şekilde resim yükledim bazı zamanda büyük resimler yüklüyorum nasıl denk geldiyse :)

Geri