Scudo Sports

Eskişehir-Bilecik-Sakarya-Bursa 15 saat 360 km haydi hayırlısı.(07.05,2013)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
son defa guncelleyeyim duysaydim eslik ederdim tanisirdik diyebilecek kalmasin Bursa otogar ve Sakarya merkezde oturma vaktimiz var diger kisimlarda ancak programin ilerisinde olursak bir soda icmelik veya bisiklet ustunde yol boyunca muhabbet edebiliriz :) hangi saatlerde nerelerde olabilecegimiz ilk mesajda yazilidir.Tum destek mesaji gonderen dostlara tesekkurler.

Scudo
Merhaba Ferhat,

İş çıkışı akşam Bursa da karşılamaya yetişmeye çalışacağım. Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@ferhat köse

Hocam ne yaptınız öyle,hiç durmadan 118 km ve 38 ortalama,kendimden utanıyorum valla :) :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@ferhat köse

Herhalde 500 km. oldu bu saate kadar! :) :)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@Türker Üstün

Onlar öğle yemeğine Bursa' ya varmışlardır!:)

@Türker Üstün

Onlar öğle yemeğine Bursa' ya varmışlardır!:)

• Beğen
Tur Allaha çok şükür kazasız belasız bitti gece 23 arabası ile ben Eskişehire Şerif İzmire hareket etti.Turu ben 342 km 32.5 ortalama ile bitirdim.Şerifi geri bırakmamak adına yorulduğumu hissettiğim 300 ncü km de serbet bıraktım böyle bir gücün bana takılmasını istemezdim o da gerekeni yaptı Bursaya kadar gitti ve 400 km ye bağlamak için orada da 30-40 km pedal çevirdi.

Turun anlatımı muhtemelen yarın olur ama kısaca Bizleri Skaaryada misafir eden Hüseyine ve arkadaşına,Bursada bana eşlik eden Ahmet ve Ramazana akşam turlarını yarıda kesip 30 kişi tanışmaya gelen Türkere ve arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.

En büyük teşekkür de tanımaktan, beraber pedal çevirmekten gurur duyduğum son 5 yıldır gördüğüm en sağlam pedal olan şerife ediyorum inşallah bir gün yeniden beraber çevirmek dileği ile bu sefer daha hızlı olacağım söz :) hayatımda ilk defa bir arkadşaım beni kilometrelerce taşıdı utanmadım desem yalan olur ama böyle bir adamın yanında da yapacak bir şey yok .

Tüm destek olan mesaj atan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler .tur anlatımı ve fotoğraflar inşallah yarın sabaha :)

tebrikler çok iyi iş çıkarmışsınız. km'lerce akıp gitmenin zevki de başkadır.

• Beğen
Tebrikler Ferhat Abi ve yol arkadaşına... Müthiş bir süre müthiş bir ortalama... :)

• Beğen
Ayağınıza sağlık abi.. Süper bir iş yaptınız..
Eh artık Kız Kulesi'ne bir çay içmeye de bekleriz :)

• Beğen
Bı ara aracın bırını alıp gelecektık ama saat daha cok erkendı.Gorusemesekte kazasız belasız bıtırmenıze sevındım abı,gorusmek uzere.

• Beğen
@ferhat köse

tebrikler ferhat dostum..
hedef 360 km idi 15 saat idi..345 de kalındı yalnız bu bile başarıdır ortalama 32.5 daha ne olsun ..300 km de yorulman normal antreman eksikliği olabilir evet 200 km lerin üstü gerçekten çetindir ama antreman yaptıkça eminim bi dahaki sefere 300 km ye geldiğinde asla yorulmayacak ve bi 100 km de basacak gücü kendinde bulacaksın her işin başı çalışmak performans bisikletçiliği budur disiplin çalışma doğru beslenme..uyku düzeni..06.00 çıkış 23.00 final toplam 17 saat
tabi geçen seferde sorularım olmuş idi ..biliyorsun ferhat dostum

1- 17 saatte kaç mola oldu..
2- mola süreleri ne kadar idi..
3- 345 km boyunca en uzun süren rampalar nerede idi..
4- yol boyunca ne içildi...
5- son olarak sele üstünde kaç saat kalındı..

gerçekten başarı hemde bayağı bi başarıdır bu,
tebrikler ferhat genç olmak bu işte tabi bizde bu kadar pil nerde .....son derece doğru düşüncelere sahipsin ferhat evet şerif dostu tanımıyorum ama anlatımından dehşet bi sürücü olduğu anlaşılıyor gerçi anladığım kadarıyle önden seni çekti bu alicenaplıktır rüzgara karşı poyraza karşı gittiğinizi tahmin ediyorum güzergaha baktım kuzeye çıkış epey var orada poyraz vardı tabi şerif dostun 400 km lere çıkması mükemmel bir başarı bir performans bisikletçisi alicenap olacak senin onu kendi haline bırakman son derece doğru hareket olmuş dostum..

@Kudret Kurtcebe

Abi tur 23 de bitmedi ben 20 :30 da bitirdim gün doğumu gün batımı planlamıştım ön far yakmayı getektirecek hava karanlığı olunca Bursaya 15-20 km kala bitirdim.300 km den sonra yoruldum dediğime de bakma o kilometreden 342 ye 2 tane sağlam rampa cıktım düz yolda da 30-34 gittim .Turun toplam süresi 14.5 saat olduguna göre bunun yaklaşık 11 saati bisiklette geçtiğine göre 3.5 saat toplam mola süresi diyebiliriz bunun içinde ufak bir sağlık problemi atlattım o da dahildir.Rotada cok rampa yok en kötüsü 300 km den sonra 2 tane sağlam bir kaç tane irili ufaklı rampa var normalde çerez olabilecek rampalar birisi 11 km diğeri 5-6 ama 300 km den sonra insnaı zorluyor ben ikisini de cıktıktan sonra bıraktım.Antreman meselesine de gelince abi şu dönem kıştan yeni çıktığımız için tam hazır değiliz Eylül sonu daha büyük hedefler var :) beni bu turda bozan alışık olmadığım yüksek süratte uzun km ler boyunca gitmiş olmam 120 km 39 ortalama ile gidildi ki beni parçalayan kısım burasıydı .250n ci km de ortalama hala 35 idi .Ben genelde bu tip turlarda 30-32 ile başlar öylede bitirirdim bu biraz dengemi bozdu :

Dünkü tecrübemden sonra birisi bana deseki 10 km hızla 3 saat rampa tırmanmak mı zor yoksa 35-39 arası ortalama ile düz yolda 3 saat pedal çevirmek mi emin ol düz yol daha zor derim abi bir hızı tutturup onu devam ettrimek ciddi anlamda kondisyon istiyormuş şerif bunuda öğretti bize :)

Orada olmak, Bursa tayfasının içinde yer almak ve seni orada sapasağlam ayakta görmek gerçekten gurur vericiydi abi. Bu sefer söz verememiştim belki son anda bir şey çıkar da yine gelemezsem çok mahçup olurum diye; ama korktuğum gibi olmadı :) Yeniden görüşebilmek dileğiyle...

• Beğen
@Ahmet Can Yakışır

Ya Ahmet ben seni dün tanıyamadım ya :) sonradan düşün düşün cıkardım sakalı kesince ne kadar gençleşmişsin öyle :) başka biri olmuşsun

@ferhat köse

tek kelime ile mükemmel 300 km üstüne gelen 11 km lik rampa insanı zorlar evet dediğin doğru ..120 km boyunca 39 ortalama çok yüksek evet normal seni parçalaması ama aslında her şey antremanla olmakta 30-32 ile başlamak daha makul gözükmekte ama sorun o vakitte zamanda olabilir, sistem çok önemli ,,dediğin çok doğru düz yolda 30-35 ile gitmek daha zor ..bu olay inan dostum artı hanene yazıldı çünki olayı bizzat sahada yaşadın tecrübe edindin bunlar önemli.....11 saat sele üstü...345 km geriye kalan son 15 km çerez zati...bu başarıdır hedef 360 km 15 saat idi ama ferhat dostum sen 11 saatte 345 km gittin ..son 15 km yi kafaya takma...kesinlikle başarıdır hiç süphesiz..

Ferhat Kardeşim tebrik ediyorum.

Çok iyi bir ortalama ve süre.

Harika bir iş çıkarmışsınız.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri