Scudo Sports

Eskişehir Atalantekke Kamplı Faaliyetimiz

Daha neler neler var üsdadım sen biliyorsun ... İlerleyen zamanlarda onlarıda yollarız ...Sen yeterki iste.... Bu işte (Bisiklet) senin emeğin çoktur üzerimde..

sevgiler

Scudo

azizim ortaya karışık yaptırmışsın... sosuda bizden olsun... 8 9 una ayarlarsan bende ekibe akşam üstü kamp a bazkın yaparım... iş çıkışı... bizde gecelerin adamı olduk... Bekleriz gel..

sevgiler

ve aleyküm selam..
adımız zikredilmiştir, hayırdır inşallah..

Karıştırılacak bir ortam varsa, haberimiz olsun yeter ki önceden.. ;) ;) ;)
Rabbim pedalımıza zeval vermesin... ele güne de muhtaç edip te dosta düşmana güldürmesin :cool: :cool: :cool:
Her daim, yolda kalmışın, emekli, dul ve yetimin yanında, aşıkların kalbinde yerimiz ve muhitimiz olmuştur evelallah.. :cool: :cool: :cool:
Amma velakin, çağırılmadığımız sofraya da bismillah deyip bağdaş kurmayız .. o kadar.. şiişşşşşşşt.. :cool: :cool: :cool:

Tüm Anadolu ve dahi Trakya sizin ve aşçıbaşının kepçesini bekliyor muhterem.
Sonrada Balkanlar, Ortadoğu ve Kafkaslar.

Murat,Barbaros, teşekkür ederim eksik olmayın,eksik olmayım:)
Oralarda görüşmek dilğiyle...
Bülent YILDIRIM

Hocam yahu şöyle desenize.. tüh.. ben de karıştıran deyince başka şey anlamıştım. Yani Eskişehirli arkadaşların yaptıkları gibi güzel güzel kamplı bisiklet gezilerini kastetmişsin sen.. tamam şimdi oldu.. yani tamam gideriz balkanlara ve kafkaslara olur.. bak oldu şimdi.. anlaştık yani.. problem yok..

Geri