Türkmen dağına Selçuk götürecekti bizi tam hatırlamıyorum ama o taraftan bahsetmişti.Aklımdaki bir yer inşallah en kısa zamanda.iyi dileklerin için teşekkürler.
Ferhat kardeşim harika bir gezi olmuş.Eskişehirde kaldığım 5 yıl içinde Bülentle Selçukla çok faaliyetlerimiz oldu.Ama sana hiç rastlamadım.Keşke o zaman beraber gezilerimiz olsaydı.Resimler harika .emeklerinize ellerinize paylaşan gönlünüze sağlık tüm Eskişehire selam ve sevgiler. :in:
Piyasaya yeni düştüm abi gençliğim Eskişehirde geçti sonra Malatya yılları ve geri gelim sanırım mesleği anlamışsınızdır inşallah birgün beraber pedallamak dileği ile.
Benım köyüm dağın zirvesinde Türkmen Dağı - İdrisyayla Köyü - Kırka'ya bağlı.
Eskişehir - İdrisyayla = 85 km. Civarı
Kırka - İdrisyayla = 23 km. Civarı
Seyitgazi - İdrisyayla = 28 km. Civarında olması lazım.Bizim köy Kırka ile Seyitgazi arası kalıyor Turunuza uyuyorsa gidebilirsiniz
Şimdiden çok teşekkürler Dostum ...
Anladım dostum bu havada 85 km yol uzun gelir kaldıramıyacak kardeşlerim var ama rotayı anladım havaların uygun oldugu bır zaman kesınlıkle cıkacagım.Ama sen Eskişehire gelırsen önemlı degıl her halikarda cıkarız ikimiz.
Emin pazar gunü sen mı geleceksin abin mi olmadı rotayı oraya da cevırebılırız. kımseden ses cıkmadı ekstra nereye dersek orası yani henüz 5 kişi katılımı kesın olan.