Scudo Sports

Eskişehir Antreman Yarışları Parkur Resimleri & Yarış Programı

Scudo
@zafer sidalARKADAŞLAR

Migrosun karşısında değil OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNİN ÖNÜNDE saat 10:00da toplanılacaktır.

Yanlışlık için özür dileriz...

Sele Borusu Buliyim Katılcam Söz:p Şaka Bir Yana 2 Gün Kaldı:)

@bebeto_6149
Evet yarış sabahı saat 10:00da osmangazi üni.önünde

Biz bu güzergahta 1993-1998 yıllarında dolaşmıştım ama parkur yeniden keşfedilmeye çalışmış hatta orada kamp bile kurmuştuk...

Arkadaşlar Giro Marka Gri Kaskım kaybolmuştur !!! Eğer Gören varsa Bana ulaşırsa Sevinirim...

@Bertann

bertan abi bugün yarıştamı kayboldu hay ALLAH bulursun inşallah biri kafasında falan unutmuştur belki.masada bir tane duruyordu gıro sanırım oydu.önünde spiral olan bol çizikli bir kasktı.neyse inş.çabuk bulursun

Yok Yok Çalışyıorum Arada Bakıyorum:) Bulunabildi mi Kask?

Bertan kaskını inşallah bulursun.Sizin gene 2 tane sınavınız var benim 4 tane o yüzden izlemeye bile gelemedimm.:boese157:

@MTB-BiKE

siz ne diyonuz bee günde 30 dk anca otura biliyorum :( bu gün yarış için kaçarak çıktım evden :D ayakkabıları asansörde giydim:D

giro kaskı yarışta birine ödünç verdik ama yarış sonrası geri getirmedi bizde kime verdiğimizi hatırlamıyoruz.kimdeyse bize ulaşsın.

yorucu olmayan, eğlenceli, gayet güzel hazırlanmış bi parkurdu. yarışın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürler. umarım bu tür organizasyonlar çoğalır ve katılım artar.

• Beğen
Tepkiler: Bertann
Geri