Scudo Sports

Eskişehir Antreman Yarışı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
303
EsBike'nin düzenlemiş olduğu 2. Eskişehir Kent ormanı yarışı 3 aralık pazar günü Saat 14.00 de Başlayacaktır.

Yarış Bilgileri:
  • Saat 13.00 Kent ormanı Söğütlü çeşme başında toplanış
  • Saat 13.20 Parkura varış
  • Saat 13.21-13.50 ısınma turları
  • Saat 14.00 Start
Tüm Eskişehir halkı ve Tüm sporcular davetlidir.:) pazar günü görüşmek üzere...

İletişim:
özel mesajlar

Resimler

Buda Kar varken:D:D:D

Scudo
İletişim kısmında gerekli olan bir değişiklik yaptım ;). Lütfen forum kurallarıan dikkat arkadaşlar.

ooooooo demek eskişehirde mutlaka katılacağım ne olursa olsun bu arada bu yarışı bize haberdar ettiği için bertan a we gökay abime sonsuz teşekkürler

@ncok
yaw seni izlemeye değil orda yarışmaya gelmeni isterdim:) inş oda olcak be nevzat:D

bence harika bir organizasyon yapmışınız orda olmak için neler feda etmezdim....ah ah ah :( :(

yaw seni izlemeye değil orda yarışmaya gelmeni isterdim inş oda olcak be nevzat

inşallah be bertan

@onaran ahh be murat abim... bizde senin burda olman için neler vermezdik ama kahretsin kader işte...:p

ewet bertancım insanın kendi topragında olması... harika bır sey ama dur bakalım bır gusellık dusunuyom her an surprız yapabılırım...tam yarıs baslıyacagı sırada mesala yanında bıtmek gıbı ehehhe:rolleyes: :rolleyes: :eek:

@betmo

şu olayı ben de yasamak istiyorum...

istanbulda pek mumkun değil gibi bu kadar fazlası..

ama geleceğim en yakın zamanda...

yani ne zaman kar yağarsa :)

hatta bakarsınız sadece ben değil,toplanıp bir grup geliriz trenlerde gle eğlene :)

di mi millet :))))

bu arada yarışta başarılar ;)

http://img168.imageshack.us/img168/25/pankartbuyuk1of5.jpg
03.12.2006 tarihinde ilkini düzenleyeceğimiz yarışmalar 4 dizi halinde düzenlenecek.Yarışma parkuru orta düzeyde olup pek zorlayıcı değil.Hoş bir pazar günü geçirmek ve kondisyonumuzu korumak için sizleri Eskişehir Kent Orman'a Bekliyoruz.Kask takmak zorunludur.

Tarih :03.12.2006
Saat :13:00 Kayıtlar
14:00 Start
Yer: Eskişehir Kent Orman
İletişim:
Gökay Konuk 0543 978 31 36 0222 217 34 06

• Beğen
Tepkiler: kaan
Geri