Scudo Sports

Eskişehir 29 Nisan İnegöle köfte derken Mc donalds hamburger turu :)

Scudo
@Derya Keçeci

Derya abi bu işin tam orta noktası Nasreddin hoca dinlenme tesisleri iki taraftan da 115 km :)

Her ne kadar aksiliklerle karşılaşsanız da güzel bir tur yapmışsınız. Bu arada sol elimdeki ağrı bayağı azaldı. Umarım haftaya yeniden başlarım.

Ferhat Kardeşim ayaklarınıza sağlık. İyi bir tur yapmışsınız. Bende Ankarada Eryaman-Bakanlıklar etabına devam haftada 3-4 defa işe gidip geliyorum. Yaza hazırlık bir nevi idman oluyor. Bakalım bir aksilik olmazsa. Ankara-Konya-Seydişehir-Alanya 540km bütün hazırlığım ona. Kardeşim görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Cüneyt HOCAOĞLU

Teşekkürler Cüneyt abi.Sende çok iyi gidiyorsun hergün o kadar km mesai için çok iyi rakam yaza hazırsın diyebilirim.Görüşmek üzere........

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Cüneyt bey nasipse belki bu turu birlikte yaparız.Nasipse yaz aylarında batıda olacağım.

İnşallah Müdürüm, plan proje o şekilde ya bakalım. Bir aksilik olmazsa 18 -23 Haziran Oteldeyiz, otel dönüşü Alanya ya gideceğiz. Çocukları oraya bırakıp ben Ankara'ya dönüp o planı gerçekleştirmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa tabiki. Artık hayırlısı.

Ferhat abi; Kasım 2011 de whistle miwok'umu aldığım günün ertesi günü, hiç cevap vermiyeceğini sanıp(kendisiyle tanışmıyoruz çünkü :) ) sana attığım mesajlar geldi aklıma; bisikleti yeni almışım, 4-5 km. biniyorum ve kesilip eve dönüyorum, "Ferhat abi nasıl yapıcaz bu işi?" diye sormuştum, sağolsun en motive edici cevaplarla nasıl çalışmam gerektiğini basitçe anlatmıştı, yapabileceğime ikna etmişti beni. Ve şimdi ben mtb. bisikletim ile geçen hafta 103 km. lik (kendi günlük rekorum) izmir-çeşmealtı-izmir turumu yaptım. Bu arada senin uzun tur yazılarını okuya okuya, bir Scott Sub40 almaya niyetlendim, daha da çalışıp belki günlük 150-200 km. leri görmek için, ayağın pedala düz bassın, bir gün tanışıp görüşmek umuduyla...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@ASinanB

Bu yazdıkların her şeye değer Sinan teşekkür ederim.Bugün duyduğum ikinci güzel haber ilki de Bizim Mehmet bugün yerel belediyenin bisiklet yarışında 3 ncü olmuş ve 500 lira artı küçük altın kazanmış diğer ikinci olan kardeşim de benim bisiklet grubumdan bir kardeşim sanırım ilk 10 da bir kaç tane daha beraber pedalladıgım kardeşim var bunları duydukça gurur duyuyorum onlarla.Sen de böyle pedal çevirirken keyif aldıgın sürece 100 değil 300 km yi bir günde yaparsın önemli olan çevirdikçe mutlu olabilmek sen de de o mutluluk gayet net anlaşılıyor.İki teker aşkı oldugu sürece bir gün muhakkak birlikte pedallarız diye düşünüyorum.Sağlıcakla kal.....

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
Geri