Scudo Sports

Eskişehir 11/06/2006 Bozdağ Kuzey Sektör (Yağmurdan Kaçış)

Abisi süpersin geberttin beni ..... Eline sağlık şimdi bizimde fotomuz oldu.. :D :D :D valla işten güçten kafamı zor kaldırıyorum ..fırsat bulduk ca her boş anımda foruma damlıyom... geberttiniz beni yaff.....

Scudo
Mesut abisi senin saat 12:00 cezan bittimi ... yanlış hatırlamıyyorsam böyle bir ceza vardı ..... Sen en kısa zamanda faaliyet patlat derim ...:)))) Tuz gölü senoryosundan .....

Estağfirullah, reca ederim. Amacımız sizi gebertmek değil, fotolarda sizi vücuda getirerek hayat bulmanıza vesile olmaktı.
Yanlış birşey yaptıysak kusurumuza bakmayınız.. Gerçi kafanız renkli olsaydı daha güzel olurdu ama aradım, benim arşivde size en yakın kafa oydu. Gerçi biraz vücutla kafa arasında hacim farkı kaldı ama, birdaha ki sefere tornayla bu işin yolunu da çözecem..

Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Espri yapmayı severim ama espriden anlayana ise bayılırım. Espri konusunda anlayış göstererek benim yolumu açtığınız için size ilerde minnettar kalacam bu gidişnen..

• Beğen
Tepkiler: barhay

Barhay'cım ciğerim, şimdi durum şu:
(sana direk ciğerim dedim çünkü kafanda benim de emeğim var, burdan hak buldum kendimde);) :p ;:)

Senaryolar kolaylan kendiliğinden patlatılmıyo, bu arada benim kafa da patlıyo, ama size feda olsun...:D

Valla, daha 1.5 -2 ay pazarları öğlen 12 de evde olma cezamız var. Onun için yarın 150-200 km.lik (yani kısa demek istedim) meram dere >kent ormanı>kızılören parkuruna bile pazar sabah 4 de yola çıkıp gitcez. Ki 12 de evde olalım diye.

Cezalı olduğum bu süre zarfında ekibe yeni kattığımız güze-iron'un, iron-karaca'nın, iron-atmaca nın dersleriyle uğraşacam. yani onları yetiştirecem.performanslarını artıracam, ileri sürüş ve teker patlatma teknikleri vs. vs. vs. yani kendimi eğitime adadım bu 2 ay.

Gezi ve faaliyet yine olacak ama 200 km. yi geçeceğimizi sanman..

Ancaaaaaak, cezam bir bitsin. Sana söz direk kaldığım yerden yani 300 km. den başlıycam.
Erzincanlı serkanın verdiği doğanhisar parkuruna dalacam. Ben o parkuru öyle cıscıplak gitmem. dallandırır budaklandırır yolu uzatıp 400 e yaklaştırırım. yoksa duramam ben oturduğum yerde.. nereye gidecek bu enerji kendi kendine maazallah.. :eek:

Laf uzıycak burda kestim..;)

• Beğen
güzel resimler teşekkür ederiz.ancak grup içerisinde kask takmayan tek kişinin bisiklet!forum yöneticisi arkadaşımızın olması çok hoş bir görüntü değil bence.bu alışkanlığı herşeyden önce sizlerin aşılaması gerektiğini düşünüyorum.

aaaaa ooo drag F5 kimin :D:D bişey sorucam nasıl bi bisiklet abi o bendede drag F4 var....... saglam bişeymi bari valla ben memnunum cok saglamda ben bı kac kes merdıven yuzunden bustum ya ama farkında degıldım :D:D cok dıktı felan ıste sag cıtes takımı pert oldu ama tamır ettım suan calısıyor her neyse ama o abıyle konusmak ısterım DRAG-F5 i olanla

Valla bu konuda haklısın bişi diyemicem... Biz diyoz ama.. bu baskılarla artık ..Murat ın kafasına kask misali ekşirizz iyice.. ... :D Murat sana güzel bir kask beğendim masrafa sokacaz seni.. o yıllanmış kaskını zaten takmıyon yenisi sana yakışır.. :p

Sevgiler..

Çok canlı ve çekici kareler,
Birini ,izninizle ekran koruyucum yaptım.

Hakan KAYIŞLIGİL

Yıllar önce....
sanırım 8-10 yıl...
Eskişehir'de bir tek yarış koşan asfaltçılar, bir de ben ve o zamanlar beraber gezdiğim partnerim kask takardı..bu bakımdan kaskın önemini bilmeyen cahil kullanıcı değilim...bundan öte kask kullanmak bence kişisel bir tercihtir. önemi konusunda kesinlikle hemfikiriz, ancak dediğim gibi kask kullanmak -bence- tamamen kişisel tercihtir.

bisikletforum sitesinde yönetici olmakla, kimseye örnek teşkil etme gibi bir kaygım yok, bunu da özellikle belirtmeliyim.ben de bir bisiklet kullanıcısıyım ve en nihayetinde insanım..

aldığım bisiklet yaklaşık olarak 800-YTl.'ye mal oldu.sağolsun akın bisikletten murat abi ödeme konusunda sıkıntıya sokmadı beni..ancak bu bedeli de yaklaşık olarak bir yılda ödeyebildim.beğendiğim bir kask da 100-YTl. civarında olduğunu gözönüne alırsak bunun da ödenmesi şahsım adına kolay olmayacak..bu da bir yana kafama göre yani kafama taktığımda göze hitap eden bir kask da bulamadım.KED, Giro, Prowell kaskları denedim hepsi kippa gibi tepemde kalıyor..yani beğenmedim...

velhasıl;
beğendiğim bir kask olduğunda ve uygun bütçeyi ayırabildiğimde kask almayı planlıyorum...ancak şunu da tekrar ediyorum; kask kullanmak kişisel tercihtir, olması güzeldir, takdir ederim..

vesselam....

dedee bi iki kelam da benden bisikletle ilgilenenler bilirler tour de france yarışta binlerce yarıçı var ve bunlar içinde taaaki geçtiğimiz seneye kadar kask takma mecburiyeti yoktu (öncelikli yarışcılar için geçerli) uci 2004 yılında aldığı kararlar ve diğer sporcuların baskısı ile şu gerekçe ile kesin bi karar verdi
kask takmak kişiseldir. fakat yarış esnasında olabilecek kazalardan ve problemlerden kaynaklacak sakatlanmalarda kişi sorumlu tutulacak ve para cezası verilerek ülke puanından - puan alacaktır. die bi karar verdi buradada belirttiği gibi yarışlara giren arkadaşlar belki hatrılayacaktır. 2003 senesinde Güney Kıbrıs Rum Kesiminden gelen bir hakem Kapadokya yarışında bir sporcu gayri ihtiyari, heyecandan vs. tuvaleti geliyor ve kaskını çıkararak tüvalete gidiyor we kaçınılmaz an hakem görüyor ve otomatik olarak diskalifiye oluyor sporcu garip ama gerçek :Skull-175

Murat bey bir kere asla sizin cahil bir kullanıcı olduğunuzu ima etmedim.Forum içini takip eden biri olarak gerek yazılarınız gerek kişilere yardımlarınız ve tekrar ediyorum konumunuz sizin zaten 'cahil' bir kullanıcı olmadığınızı belli ediyor.Benim eleştirim bu denli derine inmiyordu bu yüzden herhangi bir panik yapmaya gerek yok.
Ancak şöyle bir durum varki oda bu forum içindeki kullanıcıların tamamına yakını kask konusunda oldukça hassas ve her biride kullanımının gerekli olduğu konusunda hemfikir.Kişisel tercihlerinize tabiki kimse karışamaz ama bu konuyla ilgili başka bir başlık altında yazdığımı tekrarlamak ve her koyun kendi bacağından asılır diyerek kendimce! konunun ehemmiyetini dile getirmek istiyorum.Öte yandan bisikletforum yöneticisi olmanız size kesinlikle birilerine 'örnek teşkil etme' kaygısı verir,vermekte zorundadır.Aynı konuya gönül vermiş özelliklede bir spor dalı konusunda yayın yapan,bilgi paylaşımı sağlayan ve kesinlikle öğretici ve eğitici yönü olan bir forumun yönetici konumunda birisi sıradan bir kullanIcı gibi konuşamaz bazı konularda eğitici ve 'örnek teşkil eden' konumunda olmalıdır.Şahsen ben emniyet kemeri kullanmak kişisel bir şeydir ve ben kimseye örnek teşkil etmek durumunda değilim şeklinde konuşan bir trafik polisini zerre kadar kaale almam fikirlerine saygı duyup önderliğini kabul etmem.Bana ceza keserse hesap sorarım.Buda benim 'kişisel' ! tercihimdir.
Son olarak maddi olarak henüz hazır olmamanız ayrı bir konu sonuçta iyi bir kask almak beraberinde hatırı sayılır bir ödemiyede peşinde getiriyor haklısınız.Ümit ederim arzu ettiğiniz kaska ilk fırsatta kavuşurusunuz.Hatta alım aşamasında eğer talep ederseniz İstanbul'da sizin için araştırma yapar elinize ulaştırana kadarda konuyla ilgilenirim seve seve.

Selam Hakan ... Fotoları beğendiğine sevindim.. ekran koruyucu yapmanada sevindim.. Bol bol bizi hatırla .... kendin kullandığın için no problem seve seve..... Fakat Genel olarak konuşuyorum başka int. sayfalarında foto yayınlanması için benden izin alınırsa sevinirm.

sevgiler ..

ılımlı ve yapıcı yaklaşımınız için teşekkür ederim..bir önceki mesajımda "cahil" ifadesinin yer almasının nedeni benim de kask kullanımının gerekliliğine inanan bir bisikletçi olduğumu vurgulamak için idi..size ithamım yoktu, üzgünüm..

madem ki kask kullanımının kişisel tercih olduğu konusunda hemfikiriz, hiç sorun yok..

nazik teklifiniz için teşekkür ederim, denemeden almama konusunda kesinlikle kararlıyım maalesef, dediğim gibi kafamda kask gibi durmuyor..arkadaşların kullandığı kaskalara bakıyorum, çok beğeniyorum, onlara da çok yakışıyor..ama ben denediğim de hep komik oluyor :D
mesela scott kadrolu gökhan'ın giro kaskı çok beğeniyorum, aynısını yurtdışından getirtme niyetine bile girdim bi zaman, öyle yada böyle öderim dedim, ama kask bende bi garip oldu :D

kask kullanımı kkonusundaki hassasiyetiniz de paylaşyorum...
nice kasklı kilometrelere...

• Beğen
Tepkiler: acumur

DRAG konusunda bilgim yok ama herhalde en kısa zamanda bu sutozu ol abilir bir bilgi verir yada seninle irtibata geçmiştir...

benimde eskiden met mavi renkte tosbaga gibi kaskım vardı.. kafam pişerdi içinde .. değiştirmeyi düşündüğüm zamanlarda çok ciddi biçimde kafamı vurdum. kafayı 8 senelik olmasına rağmen korumayı bildi kendi biraz hasar gördü. miğfer gibi bişiydi şimdiki ked kaskım dağılır herhalde. birde düştüğüm yer araba yolu idi. bankete düşünce asvalta vurmuştum kafayı. o zamandan beri yolları ve şehir içini araziye kıyasla daha tehlikeli buluyorum. arazide limitlerinizi zorlamadığınız sürece düşmek çok zor geliyor bana...

drag f5 bülent kardeşimizin...
çok defalar çok yerleden atlama zıplama hoplama inme konma konamama yaşamış bir bisiklet. bu tür ağır koşullarda kullanıldığı için çalışan aksamında yıpranmalar ve azrızalar olabiliyor.ki bunlar her bisiklette olabilecek arızalar.zincir, aynakol, fren bileşenlerii gibi...bisiklet genel anlamda çok iyi dizayna sahip diyebilirim.

Herşey çok güzel olmuş tebrikler ama yemek molasında bir arkadaşımızın ağzında sigara var gibi... Yakıştıramadım yani arkadaşımıza:Skull-175 . Tekrar tebrik ediyorum sizleri.
Sevgiler...

• Beğen
Geri