Barhay'cım ciğerim, şimdi durum şu:
(sana direk ciğerim dedim çünkü kafanda benim de emeğim var, burdan hak buldum kendimde)

;
Senaryolar kolaylan kendiliğinden patlatılmıyo, bu arada benim kafa da patlıyo, ama size feda olsun...
Valla, daha 1.5 -2 ay pazarları öğlen 12 de evde olma cezamız var. Onun için yarın 150-200 km.lik (yani kısa demek istedim) meram dere >kent ormanı>kızılören parkuruna bile pazar sabah 4 de yola çıkıp gitcez. Ki 12 de evde olalım diye.
Cezalı olduğum bu süre zarfında ekibe yeni kattığımız güze-iron'un, iron-karaca'nın, iron-atmaca nın dersleriyle uğraşacam. yani onları yetiştirecem.performanslarını artıracam, ileri sürüş ve teker patlatma teknikleri vs. vs. vs. yani kendimi eğitime adadım bu 2 ay.
Gezi ve faaliyet yine olacak ama 200 km. yi geçeceğimizi sanman..
Ancaaaaaak, cezam bir bitsin. Sana söz direk kaldığım yerden yani 300 km. den başlıycam.
Erzincanlı serkanın verdiği doğanhisar parkuruna dalacam. Ben o parkuru öyle cıscıplak gitmem. dallandırır budaklandırır yolu uzatıp 400 e yaklaştırırım. yoksa duramam ben oturduğum yerde.. nereye gidecek bu enerji kendi kendine maazallah..
Laf uzıycak burda kestim..