Her zaman bekleriz.Facebookdan beni aratırsan göreceksin yada eskişehir bisiklet grubu olarak aratırsan yine bulursun en kötü ihtimal buradan da haberleşebiliriz.
Hallettim.Kendi hesabımda direk tanımadıklarımı onaylamıyorumda ondan dostum son aylarda olur olmaz heryerden teklif geliyor hepsini onaylıyordum bu seferde ne mesajların arkası kesiliyor nede soruların. zaten sürekli oflıne gözükmek durumundayım yoksa başından kalkamıyorum.Herhangi bir konuda bir sorun olursa mesaj yolu ile atarsan bir kaç saat içinde cevaplanmış olur.Tekrar aramıza hoş geldin. zaten Mehmet ile arkadaşmışsınız o gerekenleri söyler sana.
Şu an sıfırı hiçbir mağzada yok diye biliyorum.En azından ben görmedim ama sıfır alacak fiyat aralığın varsa aynı özelliklere sahip bir cok marka mevcut.İkinci el alacaksan forumu ve ikinci el alışveriş sitelerini tavsiye ederim ve acele etmeden beklemeni.
Şu an yeni kadroyu topladım ön vites ile genel ergonomık ayarlar kaldı. iftardan sonrada onları halledecegım.İftar turunu çarşamba sıkışır diye cuma gunune palnlıyacagım bu akşam akşam 18:00 gıbı cıkıp gıttıgımız yerde mangal düşünüyoruz gelmek ıstersenız cuma gunu sizede özel mesaj atarım.Mesafe cok olmayacak oruçlu gıttıgımız ıcın 25-30 km den fazla olmaz yanı.
Çarşambaydı perşembe oldu şimdi de cuma bu gidişle pazartesiye uzar abi Şaka tabiki en kısa zamanda yapalımda şu iftar turunu bende gelivereyim yemek olurda bensiz olurmu
Ikı gundur bısıklete uğraşıyorum Mehmet biliyorsun. yarın mesaiye gidip deneme sürüşünüde yapacağım.Bu akşam gruptan yayınlarım etkinliği.Bu arada sende bensiz pazar günü yaptığınız etkinliği yayınlayabılırsın.ImageShack ile yükle resimleri.
gereklı bilgileri özel mesaj olarak attım.Cuma akşamı 18:00 de toplanıyoruz iftar gezisi için.başka gelmek isteyen arkadaş olursa özelden bilgi isterlerse gereken bilgilendirme yapılır....