Scudo Sports

Eski tip Gidon Adaptörü 22.2 mm için

umito

Üye
Tepki
94
Merhaba;

Eski tip gidona sahip olan bisikletime yeni tip gidon takabilmek adına 22.2 mm uyumlu gidon adaptörü arıyorum.Aşağıdaki linkte buldum fakat bu siteden hiç alışveriş yapmadım ve kargosu çok pahalı görünüyor elinde olan satmayı düşünen yada türkiyede online alabileceğim biryer bilen varsa minnettar olurum .

(link)

https://static.bike-components.de/cache/Procraft-Vorbauadapter-schwarz-1-1-8-9209d6aec73eb4d5dd171382011b35b5.jpeg

Scudo
Arkadaşlar devam eden projemde bu noktada takılı kaldım elinizde yoksa bu yurtdışı site alışverişi için yardımcı olsanız da olur Almanca bilen bir arkadaş yahut şu siteden al çok güvenli alacagın ürün şudur gibi inanın cok makbule gecer

normal boğaz kullanmayı denesen 3tt nitto falan

Sadık Bey bu konuyu takıntı yaptım yeni tip riser gidon kullanacagım bisikletim de :) yine de cevabınız için teşekkürler.

inşallah bulursunuz fakat şunlarada bir göz atın derim (link)
(link)
(link)
(link)

İstanbul da sitil bisikletle irtibata gecin. Ben iki sene once orada bulmustum.Link en kisa zamanda yollarim. Ama sahibinden.com da sitil bisiklet diye arastirirsaniz iletisimden telefon numaralari vardir. Duzgun iyi efendi bir esnaf arkadastir. Yardimci olacagini dusunuyorum.

Gökhan bey sitil bisiklete mesaj attım siteden cevap gelecek tesekkurler.

Rica ederim ne demek. Yardimci olabildiysem mutlu olurum.

Maalesef ellerinde yokmuş kötü haber yine almanyadan sipariş edeceğim artık.

Aradım onlarda da yokmuş teşekkürler.

Erdoganlar bisiklet te gorunur linki var oraya da bak istersen.

Bike componentsten aldım Erdoganlardaki reduktorlu oldugu i,cin hosuma gitmedi herkese tesekkurler konu kilitlenebilir.

Geri