Scudo Sports

Eski teknoloji, yeni kullanım alanı

@husseinerol elime temiz bişeyler düşerse bakacagız artık:)şuan sigmayı taktım tutacağa o şekılde kullanıyorum ama ılerde dusunuyorum garmıne benzer bıseyler yapmayı..

Scudo
Henüz gidona sabitleyemesem de sabah kısa bir gezinti kaydını sorunsuz alıp strava'ya atabildim. :)
Uygulama dosyayı GCC diye kendine has bir uzantı ile kaydediyor. KML ve GPX olarak dışarıya export edebiliyor bu arada.

Kod:
https://www.strava.com/activities/809246671

Cateye Velo7 ile arasında eser miktarda fark var. Toplam sürüş mesafesi Velo7'de daha fazla -ki GPS'i yakalayıp kayıt alması biraz daha uzun sürmüş GCC uygulamasının.

Evet, kokpit hazır :D

IMG_0024.JPG IMG_0025.JPG IMG_0026.JPG IMG_0027.JPG

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@husseinerol güzel uygulama olmuş. Eskileri değerlendirmek çok güzel.

Yıllarca Siemens P51 kullanmış biri olarak ben de değerlendirmek isterdim cihazı. Ancak bataryası ve sonradan aldığım Çin malı ikinci bataryası öldü, herhalde bir saat ancak dayanır :(

Bu arada WM6 ile Windows XP arasında pek bir fark yoktu. Her şeyi çalıştırabiliyordu bilgisayarlarımız. Microsoftun basiretsizliği bizi anrdoid gibi uyduruk bir işletim sistemine mahkum etti.
IOS da aynı platformu kullanıyor ama çok daha düşük donanımıyla uygulamaları ne kadar verimli ve hızlı çalıştırıyor. Androidin hataları, göçmeleri bile bitmedi ki sistemi adam edebilsinler.

PPC'de igo kullanıyordum ben, offline harita ve navigasyon, gpx formatında rota kaydetme her şey vardı. Hatta halen her şey yüklü, şarj edip denesem mi acaba kaç saat dayanır diye :)

• Beğen
Tepkiler: Liberi Spiritu
@husseinerol
Kokpit böyle olur:D
FB_IMG_1482481291545.jpg

@atasoy USB portlara hasta oldum :) En üstteki şey vinç mi :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Alın size eski teknoloji, alın size tur bisikleti ;
Behemoth-Recumbent-Touring-Bike-04-1000x673.jpg
Behemoth-Recumbent-Touring-Bike-09.jpg

Detaylar için;
(link)

• Beğen
Bu arada telefon tutma aparatını N11'den temin edebilirsiniz. 10 TL gibi bir fiyatı vardı. Büyük ve kaba durmuyor en azından. Meraklısına..

• Beğen
windows mobile denince mazi canlandı, hey gidi motorola mpx200, 220.ler. canavar makinalardı.

• Beğen
Tepkiler: Liberi Spiritu
@akify.

O zaman omap işlemciler 64 mb ram ile mutlu olan insanlardık biz :D

• Beğen
Tepkiler: akify.
Geri