Bugün denk geldi aldım. Klasik bisiklet toplayacaktim. Bisiklet bulana kadar bunla idare ederim dedim. Arkadas ile aldık, özellikle kadro şekli vs hatları çok kaliteli gözüküyor.
uzerindeki lastik 1.95 veya2,05 olcudedir 1.2 de yaklasik yuzde kirk daha ince olur asfaltta daha iyi yol tutarr daha iyi gider uzerindeki lastik dag toprak ta surmek icin birebir
cok bilio gibi yazduk ama ben 1.4 genislginde lastigi 3sene kullandim
abi ben ucuza kactim ilk rubenna aldim ciftine 20tl vermistim 1.90 dissiz di 4 tane kaza yaptim ufak capli daha sonra 35 tl ye iki adet cst 26*1.4 aldim bda ucuz marka ama 3 sene hic kaza yapmadim cok memnum kaldim hala duruyolar ama diger markalari bilmiyorum
@nuruasakir
Tamam Recep durum anlasildi, ben senden 26x1.2 lastik önerisi alamiyacam herhalde.
Neyse söyle bir aciklama yapalim... 26x1.2 ölcüsü olan lastik yoktur, onun yerine 26x1.10 yada 26x1.25 olan ölcüler var ve bunlarda MTB'de cok ince ve cirkin durur.
Ayrica yukarida bir ölcü daha yazmissin. 26x2.05 bu ölcüde yok onun yerine 26x2.00 yada 26x2.10
Yanlis anlama, konuyu acan arkadasa verilen bilgi ile aramaya cikmasin diye yaziyorum.
(link) bi kac tane daha sitede vardi her bisikletciden 650*23 lstik sordugumdada bu lastigi tak diyorlar.benim eski lastigin uzerinde 2.05 yaziyodu hala duruyordur lastik arasam bulurum yani olculeri kabaca giriyoruz ama varmis yinede 0.5 olcu icin uzme beni hocam
Ölçüsünü hatırlamıyorum ama rubena zırhlı lastik var dişsiz yol lastiği, onları takicam hazır var Kardeşim de çifti 90 aldım. Bunları ona vericem kalitesiz gibi bu lastikler çok kalın dişleri
Bisiklete yorum yapsaniz kadro, göbek vites takımı vs. Rengi güzel aslında ama kron yazısı ve yazının arkasındaki renkler bozuyor bence. Renk önerisi alabilirim folyo kaplama yapıcam.
@Murat Cömez
Murat abi benim konuya tesrif etmiş. Abi klasik bisiklet toplamayı düşünüyordum bit pazarına gittim bisey bulurum diye bu denk geldi aldık. Ama güzel bi kadro bulursam topluycam inş. Zamanla..
@Hakkı Derik
Nedemek hakki, nezaman istersen konularina girerim, gel demen yeterli.
Eger ileride klesik bir bisiklet alacaksan, simdilik aldigin bisiklet sana yeter. Cokda eski degil bisikletin, bakin temizlik yaparsan güzel bir bisiklet olacakstir.
@Murat Cömez
Abi şimdiki bisiklet 2 aylık dedi adam ama bu kaç model çözemedim. 320 TL ye aldım, ekipmanlar shmano ama ucuz olanlardan.
Xc1000 ama kaç yılı üretimi bilmiyorum. Folyo kaplama ile renk değişimi yapicam inş. Renk tavsiyesi de alabilirim. Klasik için seninki gibi bi bisiklet bulmam lazım. Bu arada bi tane eski model yarış bisikleti gidonu buldum 20 TL alıp kenara koysam mi? Ustumde lokal paslanmalar var ama..
@Hakkı Derik
Kron XC100 uzerine en cok 2010 - 2011 arasinda konusulmus ama 2013 e kadar satışı vardı hatirladigim kadariyla. Daha sonra da stokta kalanlar sagda solda hala satiliyor olabilir.
Uzerinde degisiklik yapilmadiysa ruble ve aynakol dislerinin durumuna gore cok fazla kullanilmamis gibi.
Sizi uzun sure mutlu edecektir sanirim. Ben folyo kaplama veya plastidip kaplamayi pek hoş bulmuyorum ancak kisisel tercihler sonucta
Kaplama veya boyamaya giderseniz orjinal yazilar gidecektir. Fakat ozenli bir boyamada farkli renklerde kullanarak hoş bir sonuc alabilirsiniz
Istek, kondisyon, butce ve kullanim alaniniza gore donanımda degisimlere gidebilirsiniz.
Aluminyum ve guzel bir kadro sonucta. Gulu gule kullanin, keyifle yenileyin
@brkltprmk
Shimano tourney di galiba arka aktarıcı vs. Dusuk model takılmış sonradan. Sizce fiyati nasıl 320 TL, parçalar sıfır gibi pek kullanılmamış..