Scudo Sports

Eski kadroya tur bisikleti toplanır mı?

Tepki
20
Merhaba arkadaşlar elimde sekine marka olduğunu tahmin ettiğim 1970 'lerin kadrosu var. boyasını söktüm acele etmeden yavaş yavaş orijinale uygun toplamayı düşünüyordum. sizce bu kadroya gerek görsel gerek işlevsel olarak, tur bisikleti uygun olur mu yoksa orijinal halini bozmadan mı toplamak daha doğru olur? 20160615_231152.jpg 20160615_231212.jpg
20160615_231104.jpg 20160615_231135.jpg

marka ve model olarak benzettiğim sekine

MySekineSHT_FullSideRight.jpg
değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Dosyalar

• SekineSHT270Minw_FullSideRight (1).jpg
    SekineSHT270Minw_FullSideRight (1).jpg
    188,6 KB · Okunma: 27
Scudo
Tamamen estetik bakarsak şehir bisikleti çok şık olur.

görsel olarak çok güzel olur ama kadronun çeliği yeter mi uzun yola? E-5 den gitmek yerine tercihim köy yollarından dolaşmak olur, bu da bozuk yollar demek...

Hocam kadronuz çok güzel bence. İlk defa gordugum bir marka ancak luklari, detaylari felan gayet güzel. Kesinlikle orjinallikden yanayım. Bir çok kişi de bunu diyecektir.

Turcubaba sanırım toplamıştı. Çok masraflı olur, pek bi anlamı da olmaz. En iyisi orjinal haline toplamak. :)

@Hakkı Derik , @Cemil Dada değerli yorumlarınız için teşekkürler. sanırım hem görsel olarak bu güzel arkadaşıma yazık etmemek için hemde işlevsel açıdan turlarda daha dayanıklı bir bisiklete ihtiyacım olacağımdan. orijinale en yakın toplamaya gayret edicem. artık tur içinde eşten dosttan bisiklet takası isterim 1 haftalık.

Geri