Scudo Sports

Eski bisikletlerimi değerlendirmek istiyorum

@Murat_D

aa yanlışlık olmasın mesajım size değildi :) Konuya atılan yorumlara idi :)

Scudo
arkadaşlar,bir aracın nasıl olduğu(ağırlık-görünüş-marka) önemli değildir,işinize yarıyormu,onu sorgulayın.bizleri çevremiz,gösteriş ve marka düşkünü yapıyor.biz çok gelişmiş bir ülke değıliz,marka yarışına çıkarsak daha çok geri kalırız.hollandalı eski telefonunu da atmıyor,bisikletini de.ağır bisikletini kondisyon,arazi bisikleti yaparsın olur biter.bir de eski de olsa hafif şehir bisikleti alırsın.benim 1 tane var.bianchi dağ=16 kğ,arçelik şehir=13 kğ,candidat yol=10 kğ.gün ıçinde hepsine de biniyorum,birinin tekeri patlıyor,tamirde bakımda oluyor,öbürüne biniyorum.bunların hepsini satsam 600 tl zor eder.ama bu 3 bisiklet kullanım amacına göre 2-3 binlik bisikletten daha çok işime yarıyor,ve keyif alıyorum,selamlar..

• Beğen
Tepkiler: TunahanBİLGİN
@soner kalaycıoğlu Bende sizin gibi düşünüyorum aslında.Yeni bir bisikleti eski bisikletlerimi satmadan da alabilirim ancak şu an elimdekileri değerlendirmek istiyorum.Bisan marka olan oldukça iyi güzel sağlam ,sizce beldeyamayı ne yapayım ?

beldeyamayı yedek parça olarak kullanabilirsiniz.(lastik-jant-fren kablo-fren telleri vb) yani,kadro dışında heryeri işinize yarar.

• Beğen
Vallaha hocam affınıza sığınarak bir konuda bilginiz almak istiyorum. Konu eski bisikletlerden faydalanmak olduğu için burada paylaşmak uygun düşecektir diye düşündüm. Öncelikle hocam işten güçten ancak fırsat bulabildim ve hazır mevsimde yol vermişken uygun fiyatlı bir bisiklet edinmek istiyorum. 182 boyunda ve 118 kilodayım. Linkte ilgilendiğim bir ilanı paylaştım. Kadro alüminyummuş. İlan sahibi arkadaş bisikletin beni tartacağını söylüyor. Siz ne dersiniz alınır mı? İlan sahibine ne gibi sorular yönelteyim? En kısa zamanda cevap vermenizi ümit ediyorum.

(link)

• Beğen
bisiklete binmeden uyumu anlaşılamaz.teknik ölçüler(bacak iç uzunluğu) kadro boyu size küçükmü acaba!.kilonuzda biraz fazla,bisiklet markalı, sağlama benziyor,ama belli olmaz ben 30 senelik candidat'a 90 kilo ile biniyorum,ama risk taşıyor.benimki,gidiş-dönüş 30-40 km.iyi yollarda biniyorum.eski bisiklet için 300 fazla gibi,sonradan parça sorunu(bulunur,bulunmaz) çıkarmı.bunları ölçmek lazım.benim gelirime göre,150 tl'lik bisan,bianchl alırım,tabi sizin gelirinizl bilemem.selamlar..

@soner kalaycıoğlu
Beldeyamanın ön amasörlerindeki yamukluk düzeltilebilir mi acaba ? Yada düzeltmesem sıkıntı çıkarır mı ?

Geri