Benim de gecen gun karnim acikti. Hadi dedim su ilerdeki kokorecciye gideyim. Sut kuzu kokorec. Kokorecin guzeli sut kuzudan olur, bazilari dana mana karistiriyor, aman diyeyim. Neyse bir bindim bisiklete aaa alt kismi nasil kirlenmis. Tekrar eve ciktim, islak mendil aldim. Antibakteriyel islak mendil kullaniyorum evde, cunku bunlar aslinda mikrop yuvasi. Indim bir guzel alt borunun alt kismini bir guzel temizledim. Sonra atladim ustune yola ciktim. Kokorecciye gidiyor oldugum icin tayt giymedim. Aslinda herkes tayt giyse insanlar cok farkli dusunebilir. Ama insanlar farkli dusunmeyince kisa mesafelerde tayt giymiyorum. Ama usendigimden. Ben severim yoksa tayti falan. Bana ne insanlardan? Sonra biraz gittim aaa Huseyin abi. Abi dedim nasilsin? Ne olsun be Mertcim dedi, bankadan donuyorum dedi, emekliligim yatmis dedi. Ben cok sevindim, hayirli olsun Huseyin abi dedim, sagol dedi, senin bisiklet de yakiyor dedi. Eyvallah abi dedim, bi ara gel bizim dukkana bizim yegen biraz binsin dedi. Eyvallah dedim ama icimden dedim, cunku ne bincek ulan yegeni bisikletime, sonra dusecek, edecek, ne anlar onun yegeni bisiklete binmekten, 1000 dolarlik bisiklete bindircek goz var mi bende? Ama icimden dedim, hadi dedim Huseyin abi kal saglicakla. Sonra kokorecciye gittim, aaa kokorecci yok, bir iki tur attim muhitte yok kokorecci, vodafone bayii var orda, oraya girdim, girmisken bi de vodafone red aldim, 5000 dk 5000 sms 4 gb internet 40 tl, cok uygun aslinda turkceldeydim ben gectim sonra vodafona cok iyi yaptim, sonra telefoncuya dondum, tarife aldigim icin telefoncu ne desem cevap verio, ya dedim kokorecci nerde, yok artik dedi, zabita kovdu onu dedi, cok uzuldum.