Scudo Sports

Eski bisikletimin benden habersiz birine verilmesi

endurocu17

Aktif Üye
Tepki
83
Bisiklet
Kron
Merhabalar yeni bisiklet aldığım için eski bisikletim duruyordu ve bir arkadaşla giderken o benim eski bisikletin lastiğini patlattı ve anneannemin evi bizim evden yakın olduğu için oraya bıraktım orada uzun süre durdu ve dedem bunu birisine verelim dedi bende pek vermeyi etmeyi sevmem saklarım ve birgün gittiğimde bisikletin birine verildiğini öğrenince yıkıldım

Scudo
14 yaşında iken acaba ben ne kadar mantıklı şeyler konuşuyor veya ne kadar mantıklı şeyler yapıyordum diye düşünmeme sebep oldu bu başlık :)

Dert etme kıymetli kardeşim, yeni bisikletinin zevkini çıkar. O eski bisikletini dahi satın alamayacak durumda olan bir ailenin çocuğu şu an senin ve dedenin sayesinde oldukça mutlu belkide :)

Yıkılma, ayağa kalk ve sürmeye devam et.

Teşekkürler ama insan yinede üzülüyor :p

Bu kardeşimizi asalım bence, tırnaklarını çekelim kırbaçlayalım hatta çünkü saçma bir konu açmış. "Tahammülsüzlük" hastalığına bu forumdaki kişilerde yakalanmış çok yazık. Forumlar insanların birbirlerine laf sokma yarışı yapacağı alanlar haline döndü olumlu yorum yapmayacak olanlar hiç yapmasalar kesinlikle daha iyi olur.

Deden senden daha doğrusunu bilir bu arada Ahmet Emin takma kafanı bir insan daha sevinmiş, bisiklete sahip olmuş sayende böyle düşün.

verdikçe kazanmanın çok güzel bir şey olduğunu büyüdükçe daha iyi anlayacaksın

Zaten kullanmayacaksın çürüyeceğine biri sürüyordur. Emin ol şimdi daha değerli. Seninde bisikletin varmış zaten kafaya takma :) Lastik içinde arkadaşına kızma. Sende de patlayabilirdi :)

Dikkat et de yeni bisikletini tanımadığın kişiler habersiz almasın!

İnan o zaman daha da üzülürsün..

@Emre Tercuman

emre bey, mesaj sayınız bi 3 haneli sayıları görsün bakalım... yani forumda daha çok zaman geçirmiş olun... ondan sonra bi daha konuşalım :)

@CandanC

Candan Bey mesaj sayısı veya bu forumda geçirilen zamanın benim için bir önemi yok. Foruma gönderilen mesaj sayısı ve üyelik tarihimiz bizim daha tecrübeli internet kullanıcısı olup olmadığımızı gösteren durumlar değildir. 3 haneli rakamlara ulaşmamı beklemeden de konuşabiliriz :)

@Emre Tercuman
Kesinlikle tartışma yaratmak istemiyorum. Açıkçası yazılan mesajlardaki konu hakkında da bir fikrim yok. Fakat aşağıdaki mesajda bulunan ifadeler biraz daha büyüyün, biraz daha tecrubelenin şeklinde yazılmamış. Sadece forumda biraz daha zaman geçirip buradaki dayanışmayı, birliği veya (olmadığını bilsem de yazıyorum) küfrü, hakareti görün. Ondan sonra bu ağır yorumu yaparsınız şeklinde yazılmış. Yani en azından ben bu şekilde anladım aşağıdaki mesajda bir aşağılama, küçük görme göremedim, yinede biraz daha iyi yazılabilirdi.
Yanlış bir şey yazdıysam fikirlerinizi çarpıttıysam özür dilerim. Ama bisiklet üzerindeki herkesle dayanışma içinde olmazsak kiminle tanıtacağız insanlara bu bisikletleri?
@CandanC

@Berkay*

Berkay insanlar tartışır, konuşur olay hakaret ve kavga boyutuna geçmedikçe problem yoktur. Herkesin fikri önemlidir ve lafta değil gerçekten saygı duymak gerekir. Burada yazılanlar şahısların kendilerini bağlar, bu nedenle açılmış bir konu veya yazılan mesaj hakkında insanlara yüklenilmesine karşıyım ben. İlk gönderdiğim mesajda buna vurgu yapmak istemiştim.Bizim için saçma ve önemsiz olan, başka biri için değerli bir şey olabilir.

@Emre Tercuman

berkay bey fikirlerime tercüman olmuş.
" yani forumda daha çok zaman geçirmiş olun" cümlesini o yüzden söylemiştim... bir süre sonra mesajların nasıl bir kısırdöngüye girdiğine, içlerinin boşaldığına şahit olun manasındaydı... söylemek istediğim sadece, bir süre sonra sizde de böyle bir sabır kalmayabilceği -- ki büyük ihtimalle kalmayacağıydı. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, haklısınız biraz daha açıklayıcı olabilirdim.

arkasından yas tutup ağladınmı :p :) valla bana aynısı yapılsa çok sinirlenirim isterse değeri 1 kuruş olsun değeri sonuçta bana ait bişey :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Benim de gecen gun karnim acikti. Hadi dedim su ilerdeki kokorecciye gideyim. Sut kuzu kokorec. Kokorecin guzeli sut kuzudan olur, bazilari dana mana karistiriyor, aman diyeyim. Neyse bir bindim bisiklete aaa alt kismi nasil kirlenmis. Tekrar eve ciktim, islak mendil aldim. Antibakteriyel islak mendil kullaniyorum evde, cunku bunlar aslinda mikrop yuvasi. Indim bir guzel alt borunun alt kismini bir guzel temizledim. Sonra atladim ustune yola ciktim. Kokorecciye gidiyor oldugum icin tayt giymedim. Aslinda herkes tayt giyse insanlar cok farkli dusunebilir. Ama insanlar farkli dusunmeyince kisa mesafelerde tayt giymiyorum. Ama usendigimden. Ben severim yoksa tayti falan. Bana ne insanlardan? Sonra biraz gittim aaa Huseyin abi. Abi dedim nasilsin? Ne olsun be Mertcim dedi, bankadan donuyorum dedi, emekliligim yatmis dedi. Ben cok sevindim, hayirli olsun Huseyin abi dedim, sagol dedi, senin bisiklet de yakiyor dedi. Eyvallah abi dedim, bi ara gel bizim dukkana bizim yegen biraz binsin dedi. Eyvallah dedim ama icimden dedim, cunku ne bincek ulan yegeni bisikletime, sonra dusecek, edecek, ne anlar onun yegeni bisiklete binmekten, 1000 dolarlik bisiklete bindircek goz var mi bende? Ama icimden dedim, hadi dedim Huseyin abi kal saglicakla. Sonra kokorecciye gittim, aaa kokorecci yok, bir iki tur attim muhitte yok kokorecci, vodafone bayii var orda, oraya girdim, girmisken bi de vodafone red aldim, 5000 dk 5000 sms 4 gb internet 40 tl, cok uygun aslinda turkceldeydim ben gectim sonra vodafona cok iyi yaptim, sonra telefoncuya dondum, tarife aldigim icin telefoncu ne desem cevap verio, ya dedim kokorecci nerde, yok artik dedi, zabita kovdu onu dedi, cok uzuldum.

Kardesim ben sana daha vahim bi animi anlatayim. Bende 13-14 yaslarindayken bodrumda lastigi patlak ve ayarsiz bir sekilde duran bisikletimi oglu icin satin almak isteyen apartman gorevlimize ucret almadan hediye etmistim. Aradan birkac hafta gectikten sonra bisikletimi verdigim cocuga bi tur binebilirmiyim diye sordugum da olumsuz cevap almistim :) cok degisik bi durumdu gercekten :) pismanmiyim asla :) sende imkani olmayan birini bilmedende olsa sevindirdigin icin mutlu olmalisin ;)

Geri