Scudo Sports

Eski bisikleti tamir ettirmek

Bisikleti Tamir ettireyim mi ettirmeyeyim mi

• Toplam katılım
    16

Birgihan

Üye
Tepki
7
İsim
Birgihan
Bisiklet
Salcano
Bisikletimin tam markasını bilmiyorum ama şehir bisikleti oldugunu biliyorum eski model bir bianchi kadro sağlam bisiklet almak yerine bunu adam etmeyi düşünüyorum fakat jant tellerinde kırıklar var teker eski vites fren ve robot yok pedal mili de arzalıydı bisikletçi yan sanayi mallarla 150 lira civarı bir para toparlarım dedi sizce yaptırmalımıyım ve yaptırırsam şu parçayı yan sanayi yapma dediğiniz bir öneriniz var mı. saygılarla

Scudo
@Birgihan
Bu şekilde olmaz ama. Fotoğraf olsun ki insanlar net bir cevap verebilsin. 150 lira masrafı varsa eğer bütçeniz varsa bi zorlayın derim ama yine de değerlendirmek gerek.

Bisiklet memlekette arkadaşımdan çekip bana atmasını rica ettim yarın konuyu tazelerim ve fotoğraf koyarım sayın soneryen ilginiz için teşekkürler

@Birgihan
Bu namert spor çok pahalı, daha doğrusu her türlü hobi pahalı, alırsın alırsın bitmez, fotoğrafa başlarsın, yok geniş açı objektif, yok portre lensi, yok parasoley, yok tepe flaşı derken yetişemezsin. Model araba, helikoptere başlarkın, benzili mi olsun, pilli mi? Hangi motoru alayım, hangi kumandayı alayım, yanı yattı, çamura battı. müziğe başlarsın aynı, kısaca her türlü hobinin türlü türlü meşakkatleri var. Bisiklette hem hobi hem spor olunca onunda kendine göre meşakkatleri var. Maddiyatsızlığı iyi bilirim. Almak istediğini alamazsın, market bisikletiyle bu işler zor olur, dertli olur, kötü bisikletin kahrı çok olur ama iyisi pahalı olur, acaba eldekini yenileyebilir miyim? yada yeni en ucuza hangi modeli alabilirim derken bu süreç sancılıda olsa başlar. Bu aşk böyle sürer. Hayırlısı olsun şimdiden.

içimdekileri tamamen anlattınız :) çok haklısınız RC helikopter aldım onda da böyle oldu insanoğlunun iyisi olsun isteği zaten bitmez bisikleti severim daha doğrusu 2 tekerli her şeye hobim var motosiklet bisiklet... ama şuan hem profesyonel değilim hemde amacım beni yurttan okula taşısın günde 1 saat kadar da sporumu yapabileyim o bana yeter diyorum demek zorundayım daha öğrenciyim baba parasıyla 2015 16 model bisiklet almak bana ters geliyor kendim ilerde kazanmaya başladığımda inşallah güzellerini alırım. Allaha şükür buna şükür bisiklet görmeyen çocuklar var Allahım yardım etsin sağolun :)

@Ulaş Çavuşoğlu
len ulaş sen hang ara onursal üye oldun eheheh :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ulaş Çavuşoğlu
takılıyoz işte ya problem yok. yarın akşam nasipse mtb temalı korku senaryomu yayınlıcam :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Ben de restorasyon işinin pahalı olduğunu düşünüyorum. Şimdi farz edin ki bodrumda 1990 model bianchi meta pro buldunuz. Lastiğini şişirip zinciri yağlayıp vb... Yola çıkabilir misiniz? Çıkılır mı? Metal yorgunluğu vb. Bisikletler için de geçerli mi? Fren pabuçları sağlamsa da kullanılabilir mi? Ben de bunu merak ediyorum. Eskilikten sürüş anında bir aksilik çıkar mı? Lastik patlar mı? Çok merak ediyorum.

@mariokaldato ohohohaha bekliyorum sabırsızlıkla rakşoklu tutankamon şu an favorim acaba geçebilcekmi bu :) bu arada@Birgihan kardeş in konusunun içine ettik biraz kusura bakmasın :(

@hogutmen usta işi bi bakım gerekir 25 senedir uyuyan makineye öle yağla olmaz o :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ulaş Çavuşoğlu usta işi bakıma neler dahil göbek bakımından tut yeni iç ve dış lastik falansa o işe 200 tl gider belki hocam. Amerika da olsa yap derim adamlar da para çok. Ben şahsen yaptırmam. O kadar zengin değilim. Yeni bisiklet için peşinat-taksit yaparım. Haaaa zamanında o orijinal italyan bisikletlere küçük bir servet verildiğini de kabul ediyorum. 1000 mark gibi.

Tamir ettir. Ama sıfırı 500 600 tl arası olan bisiklet alma

1928 üretimi falan değilse eski bisiklet yoktur bakımsız veya restore edilmemiş bisiklet vardır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri