arkadaşlar bu konu altında özellikle çocukluk zamanımızda kullandığımız bisikletlerimizi ve onlarla yaşadıklarımızı anlatalım eminim ilginç hikayeler çıkacaktır.
ilk olarak ben anlatmak istiyorum;
markası belli değil rus malı turuncu renkte bir bisikletim vardı babamla polonya pazarından almıştık dolma teker kemik jant ları vardı lastik patlama derdi yok akort ayarı istemiyordu vitessizdi arka freni yok sadece ön vardı oda maşa ile lastik arasında bir mekanizma idi frene basınca papuç drek lastik üzerine baskı uygulayarak çalışıyordu z.burnu 72/3 sk. ta bir aşağı bir yukarı turlardım annem sokaktan dışarı çıkmama izin vermezdi sokağın girişi iki gecekondu arası dar bir geçitti ve yokuştu(işte ilk yokuş antrenmanlarımı bizim sokakta yapmaya başlamıştım
) insan geçebilir araç geçemezdi çıkmaz sokaktı 30-40 metrelik bu kısımda asfalt yok taş topraktı ve dik bir iniş (burada arazi anrenmanı yapıyordum iniş çıkış
) arazinin bitiminde yumuşak bi iniş vardı ve sonra 80-90 mt lik bi düzlük asfalt (şimdi teretuvar oldu gecekondular yıkıldı sokak çıkmazdı çıkıyo artık) işte ben bi gün arazi antrenmanı yapıyom gene, hızla inerken bir kısmı toprakta saplı, yarısı dışarda olan iri bi taş vardı ona takıldım hayatımın en berbat düşüşünü yaptım kollarım bacaklarım harita gibi oldu dizlerim ve dirseklerime melhem sürüp sargı bezi ile bağlayıp iyileşmelerini bekledim geceleri çok acıyodu uyuyamıyodum annem başımda tabi
hem acı hem tatlı bi anıydı benim için yaşımı tam hatırlamıyorum ama 6-8 arası sanırım
ilk olarak ben anlatmak istiyorum;
markası belli değil rus malı turuncu renkte bir bisikletim vardı babamla polonya pazarından almıştık dolma teker kemik jant ları vardı lastik patlama derdi yok akort ayarı istemiyordu vitessizdi arka freni yok sadece ön vardı oda maşa ile lastik arasında bir mekanizma idi frene basınca papuç drek lastik üzerine baskı uygulayarak çalışıyordu z.burnu 72/3 sk. ta bir aşağı bir yukarı turlardım annem sokaktan dışarı çıkmama izin vermezdi sokağın girişi iki gecekondu arası dar bir geçitti ve yokuştu(işte ilk yokuş antrenmanlarımı bizim sokakta yapmaya başlamıştım