Scudo Sports

Eşimin bisikletinin çalınması

virtuauser
sizede geçmiş olsun umarım bulunur,ama çalınan bisikletlerin aynı olması enteresan.tesadüf dicemde şunuda ekleyeyim,şemikler yalı mahallesinde yaşıyorum,otoparktaki ne kadar marka kalite velespit varsa almışlar dandik olanlara dokunmamışlar bile:mad: demekki işi bilen tipler

Scudo
Aynı şekilde dağ bisikleti vardı salcano, ikisi birbirine bağlıydı, bir tekeri patlakti sadece onu almamışlar

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@seko35.50

Sağolsunlar, facebook gruplarındaki ilgili insanlar sayesinde özellikle Aydın tarafından letgoda satılan benzer bisiklete ulaştım. Ne kansız insanlar... Şehirlerarası çalışıyorlar üstelik.

@deleserna

Adiler!

@mariokaldato
bir şeye inanmamak sorun mu? Allahsızlık değil bu; ahlaksızlık, kişiliksizlik, eğitimsizlik bunları daha da uzatabilirsiniz eksik olan bir sürü şey var ama Allahsızlık bunlardan biri değil

Benimde bisikletim bugun Antalya da çalındı cami avlusunda eski ve pasli oldugu halde calinmis el insaf herseye goz dikmisler yamyam gibi herşeyi kapıyorlar gidiyorlar???

Arkadaşlar , yanliş anlamayin da, 2500-3000 liralik bisikletler bunlar. nasil da güvenip bodruma zincirleyebiliyorsunuz. hadi 300-500 liralik bisikletler olsa neyse dicem de. evet herkesin evinde yer olamayabiliyor ama 3 bin liralik bisiklet aliyorsunuz, bence illaki o bisiklete de bi şekilde yer açmak lazım evde. Neyse saglik olsun, insallah calinan bisikletler hemen bulunur

Geri