Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.630
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Merhaba arkadaslar,
Sevincimi siz degerli dostlarimla paylasmak istedim. Esimin bana dogum günü hediyesi olarak satin aldigi bisikletim Specialized S-Works.
Bu bisiklet herzaman benim hayallerimi süsleyen bir bisikletti. Piyasada bulmak hic de kolay degil. Bu sebeple mutlulugum iki katina cikti. Böyle bir seyin hediye olması elbette mutlu etti ama hediyenin verilis sekli de ayrica güzel ve heyecanliydi. Esim ile alisverise cıkmistik ve bir bisiklet magazasinin önünde arabayi durdurdu. Ben hemen geliyorum bekle 5 dakika diyerek gitti. Ben de hemen yanindaki markete gittigini düsünerek telefonum ile oynuyordum.
Bir kac dakika sonra geldi. Elinde büyük bir hediye paketi vardi. Daha fazla dayanamayip hemen orada acip bakacaktim ki acmama izin vermedi.
Eve gelirgelmez kutuyu actim ve icerisinde hayallerimin bisikleti bana bakiyordu. Paketin icin de ise extradan 1240gramlik Karbon jant seti ile 1145gramlik Karbon DT Swiss XRC 100 Twin Shot Masada vardi.
Bunlari ne icin aldin diye soruma söyle cevap verdi... "Bisiklet orjinal 8,7kg geliyordu bende bunlari takarsan 8kg nin altina düser diye aldim dedi.
Daha fazla uzatmayarak bisikletin teknik özellikleri ve resimleri ile sizleri bas basa birakiyorum…
Marka: Specialized
Model S-Works
Kadro: Fact 11 M Karbon
(Fact 11 Carbon S-Works en üst modeli oluyor yani arka aski dahil olarak Full Karbon)
Boyut: 18" / 48cm
Masa: DT SWISS XRC 100 Full Karbon Twin Shot 100mm
Arka amortisör: Fox Brain
Aynakol: Shimano XTR 2x10
Arka aktarıcı: Shimano XTR 10lu
Ön aktarıcı: Shimano XTR 2x10
Shifter: Shimano XTR 2/3x10
Zincir: Shimano XTR 10lu
Kaest/Ruble XTR
Frenler: Formula R1
Diskler: Formula 180mm/180mm
Baştakım (Furj): Cane Creek Karbo Tapered
Elcik: Specialized
Pedallar: Crank Brothers TI11
Jantlar: DT SWISS Spinline Specialized Roval Control Karbon
Göbekler: DT SWISS Spinline Specialized Roval Karbon Ratchet System 54 disli
Janttelleri: DT Swiss Industry 2.0 black/red
QR: Leichtbau Carbon
Seleborusu: New Ultimate Extra Light
Gidon: Syntace Duraflite 318 Carbon
Vidalar: Full Titanyum
Bilyalar full seramic
Gewicht: 7,9kg Pedalsiz
(NOT: Haftaya sele, gidon bogazi ve gidonu degisecek ve yaklasik 250g daha hafifleyecek insallah)
Sevincimi siz degerli dostlarimla paylasmak istedim. Esimin bana dogum günü hediyesi olarak satin aldigi bisikletim Specialized S-Works.
Bu bisiklet herzaman benim hayallerimi süsleyen bir bisikletti. Piyasada bulmak hic de kolay degil. Bu sebeple mutlulugum iki katina cikti. Böyle bir seyin hediye olması elbette mutlu etti ama hediyenin verilis sekli de ayrica güzel ve heyecanliydi. Esim ile alisverise cıkmistik ve bir bisiklet magazasinin önünde arabayi durdurdu. Ben hemen geliyorum bekle 5 dakika diyerek gitti. Ben de hemen yanindaki markete gittigini düsünerek telefonum ile oynuyordum.
Bir kac dakika sonra geldi. Elinde büyük bir hediye paketi vardi. Daha fazla dayanamayip hemen orada acip bakacaktim ki acmama izin vermedi.
Eve gelirgelmez kutuyu actim ve icerisinde hayallerimin bisikleti bana bakiyordu. Paketin icin de ise extradan 1240gramlik Karbon jant seti ile 1145gramlik Karbon DT Swiss XRC 100 Twin Shot Masada vardi.
Bunlari ne icin aldin diye soruma söyle cevap verdi... "Bisiklet orjinal 8,7kg geliyordu bende bunlari takarsan 8kg nin altina düser diye aldim dedi.
Daha fazla uzatmayarak bisikletin teknik özellikleri ve resimleri ile sizleri bas basa birakiyorum…
Marka: Specialized
Model S-Works
Kadro: Fact 11 M Karbon
(Fact 11 Carbon S-Works en üst modeli oluyor yani arka aski dahil olarak Full Karbon)
Boyut: 18" / 48cm
Masa: DT SWISS XRC 100 Full Karbon Twin Shot 100mm
Arka amortisör: Fox Brain
Aynakol: Shimano XTR 2x10
Arka aktarıcı: Shimano XTR 10lu
Ön aktarıcı: Shimano XTR 2x10
Shifter: Shimano XTR 2/3x10
Zincir: Shimano XTR 10lu
Kaest/Ruble XTR
Frenler: Formula R1
Diskler: Formula 180mm/180mm
Baştakım (Furj): Cane Creek Karbo Tapered
Elcik: Specialized
Pedallar: Crank Brothers TI11
Jantlar: DT SWISS Spinline Specialized Roval Control Karbon
Göbekler: DT SWISS Spinline Specialized Roval Karbon Ratchet System 54 disli
Janttelleri: DT Swiss Industry 2.0 black/red
QR: Leichtbau Carbon
Seleborusu: New Ultimate Extra Light
Gidon: Syntace Duraflite 318 Carbon
Vidalar: Full Titanyum
Bilyalar full seramic
Gewicht: 7,9kg Pedalsiz
(NOT: Haftaya sele, gidon bogazi ve gidonu degisecek ve yaklasik 250g daha hafifleyecek insallah)