Scudo Sports

Eşimin 7,9 kg ağırlığındaki S-Works Hediyesi

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.630
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Merhaba arkadaslar,
Sevincimi siz degerli dostlarimla paylasmak istedim. Esimin bana dogum günü hediyesi olarak satin aldigi bisikletim Specialized S-Works.
Bu bisiklet herzaman benim hayallerimi süsleyen bir bisikletti. Piyasada bulmak hic de kolay degil. Bu sebeple mutlulugum iki katina cikti. Böyle bir seyin hediye olması elbette mutlu etti ama hediyenin verilis sekli de ayrica güzel ve heyecanliydi. Esim ile alisverise cıkmistik ve bir bisiklet magazasinin önünde arabayi durdurdu. Ben hemen geliyorum bekle 5 dakika diyerek gitti. Ben de hemen yanindaki markete gittigini düsünerek telefonum ile oynuyordum.
Bir kac dakika sonra geldi. Elinde büyük bir hediye paketi vardi. Daha fazla dayanamayip hemen orada acip bakacaktim ki acmama izin vermedi.
Eve gelirgelmez kutuyu actim ve icerisinde hayallerimin bisikleti bana bakiyordu. Paketin icin de ise extradan 1240gramlik Karbon jant seti ile 1145gramlik Karbon DT Swiss XRC 100 Twin Shot Masada vardi.
Bunlari ne icin aldin diye soruma söyle cevap verdi... "Bisiklet orjinal 8,7kg geliyordu bende bunlari takarsan 8kg nin altina düser diye aldim dedi.

Daha fazla uzatmayarak bisikletin teknik özellikleri ve resimleri ile sizleri bas basa birakiyorum…

Marka: Specialized
Model S-Works
Kadro: Fact 11 M Karbon
(Fact 11 Carbon S-Works en üst modeli oluyor yani arka aski dahil olarak Full Karbon)
Boyut: 18" / 48cm
Masa: DT SWISS XRC 100 Full Karbon Twin Shot 100mm
Arka amortisör: Fox Brain
Aynakol: Shimano XTR 2x10
Arka aktarıcı: Shimano XTR 10lu
Ön aktarıcı: Shimano XTR 2x10
Shifter: Shimano XTR 2/3x10
Zincir: Shimano XTR 10lu
Kaest/Ruble XTR
Frenler: Formula R1
Diskler: Formula 180mm/180mm
Baştakım (Furj): Cane Creek Karbo Tapered
Elcik: Specialized
Pedallar: Crank Brothers TI11
Jantlar: DT SWISS Spinline Specialized Roval Control Karbon
Göbekler: DT SWISS Spinline Specialized Roval Karbon Ratchet System 54 disli
Janttelleri: DT Swiss Industry 2.0 black/red
QR: Leichtbau Carbon
Seleborusu: New Ultimate Extra Light
Gidon: Syntace Duraflite 318 Carbon
Vidalar: Full Titanyum
Bilyalar full seramic
Gewicht: 7,9kg Pedalsiz
(NOT: Haftaya sele, gidon bogazi ve gidonu degisecek ve yaklasik 250g daha hafifleyecek insallah)

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.1.JPG
4.2.JPG
4.3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
19.JPG

Scudo
@Murat Cömezl
Aman Allah'im yengemin kiymetiini bil murat :) hayirli ugurlu olsun dostum. Inan kendim almis gibi sevindim

@Murat Cömez

Abi sen dağ bisikletlerimizin fotoğrafları konusunda resmen sipariş vermişin :D

Hayırlı olsun makina yakıyor :)

Doğum günün kutlu olsun.

Bende kendimi bilgili bisikletçi kadın sanardim
Karınız beni geçmiş :))) Eger gercekten en pahalisini almak istemediyse, bilinçli aldiysa Sanslisiniz :)))

Hayırlı olsun, Allah kaza, bela ve nazardan saklasın. :) Ayrıca böyle bir eşiniz olduğu için çok şanslısınız. "Bisikletini benden daha çok seviyorsun" diye küsenlerin, trip atanların olduğu bir dünyada bence eşiniz hediye almada zirve yapmış, doğum gününüz de kutlu olsun bu arada. :)

Murat abicigim.rabbim kazasiz belasiz pedallamayi nasip etsin cunki yakışıklı cok fena ateş atiyo valla:)yengemde seni mutlu etmesini iyi biliyomus abi:)tekrardan hayirli ugurlu olsun abi.senin adına çok mutlu oldum:)

Ulan millette ne eşler var ya. Bizimki bir doğum günü pastası ile birde kol saati aldı. Kol saati bu yediyüzbinliralık olanlardan değil mecazi anlamda kol saati. Olsun varsın varlığı yeter onun...

@Murat Cömez hayırlı olsun kazasız belasız. Bize tebrik etmekten başka bir şey düşmez:( Eşinize Bravo :harika: (Yalnız o anda yüzünüzdeki şaşkınlık+sevinç ifadesini görmek isterdim:))

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Üstadım allah gönlünüze göre vermiş (eşinizi) Eşinizin bisikleti var mı bilmem ama hayat yolunuza ettiği güzel eşliğin yanı sıra bisiklet yolculuklarınızada eşlik edebilmesini dilerim. Keyifli pedallar :)

Benim de hayalimi susleyen bisiklet bu.insallah birgun esim veya herhangi biri bana hediye eder:)kazasiz belasiz surun

Bu makinaya 20 vites cok bencr.sram xx1 takmanizi oneririm.

• Beğen
Tepkiler: kadir tanrıkulu
Geri