Scudo Sports

Esenler'de ölümlü kaza

Fatih ÇT

Forum Demirbaşı
Tepki
488
Bisiklet
Scott
Merhaba, akşam show tv habere çıkmış. Esenler'de bir mühendis, bisikletiyle giderken açılan araç kapısına çarpıp yola savruluyor, arkadan gelen araç çapıyor ve vefat ediyor. Kaza hakkında internete düşmüş bir haber yok. Bu kazayı bilen gören var mı? Arkadaşı tanıyan var mi?

351A0987-4536-4B72-B432-20293F492477.jpeg

Scudo
Dün haberlerde denk geldi çok üzücü bir durum Allah ailesine sabır versin.Dediğiniz gibi Aniden kapı açıldığından dolayı kaza oluyor Arkadan gelen taksi ise haberlerde söylendiğine göre bisikletli arkadaşı ezmiş.Hem araç sahibi hem taksi sürücüsü tutunlanmıştı.Taksi kamerasında herşey net şekilde görünüyor.

allah rahmet eyleye :(

çok üzücü...

Allah rahmet eylesin. bende dün youtube da bu tarz videolar izliyordum , aynı zamanda araç kullanıcısı olarak çok dikkat ederim ve benimle beraber yolculuk yapanları inmeden uyarırım

Bende esenlerdeyim,Allah rahmey eylesin ve sevdiklerine sabır versin

Allah rahmet eylesin. Duran araçların yanından durma hızına yakın geçmek lazım. Çünkü kimse bakarak kapı açmıyor

allah rahmet eylesin ama bu arkadaş bu forumda değilmiydi yoksa yanlışmı hatırlıyorum yaa.

@selim82 Haklısınız fakat İstanbul'da bahsettğiniz önlem bisiklet sürmemeye eş değer :(

Allah rahmet eylesin :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Show haberde çıkan videodaki araçların hepsi yabancı plakaydı orayı anlayamadım. Bir de bu show haber videoyu ilk normal oynatıyor sonradan simetrisini alıyor birde öyle oynatıyor. Haber de arabanın sol kapısı diyor video sağ kapı.

• Beğen
Tepkiler: samurusov
bende daha yeni başladım ve daha ilk günden bir araba ben yanından geçerken kapısını açtı ama refleks ile kaçmayı başardım. beni korkuttu bu olay. çok dikkat etmek gerekiyor. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Cok tehlikeli bir olay. Ozellikle istanbul gibi bir yerde daha tehlikeli.
Kapiyi acan bazi kisiler bisikletlinin gelebileceginden habersiz olabiliyor. Bisiklete saygi 1.5m afisleri asildi vs biraz ise yaradi. Acaba bunun icinde bir calisma yapilsa azicik bilinclense insanlar ise yarar mi?

Giden bir araç durduk yere kapı açmaz duran araçların yanından geçerken hızımızı koruyalım.

Allah rahmet eylesin meslektaşıma.Mekanı cennet olsun.Bir mühendis kolay yetişmiyor ama işte canım ülkemde insanların trafik bilinci
maalesef ki içler acısı !

Allah rahmet eylesin meslektaşıma.Mekanı cennet olsun.Bir mühendis kolay yetişmiyor ama işte canım ülkemde insanların trafik bilinci
maalesef ki içler acısı !

@EnesKlf07

Ailesine sabır diliyorum ve üzüldüm tabikide. Çok ekmek yemesi lazım bu ülkenin.

@mersault öyle olabilir ama canınızdan daha kıymetli değil.lütfen dikkat edin.

@selim82 Tabi ki haklısınız. İstanbuldan taşınmamdaki en büyük etkenlerden biriside bu oldu.

Allah taksiratını affetsin inşallah, sevenlerine sabır ve metanet diliyorum..:(

Geri