Scudo Sports

ESBİG Performans(Eskişehir_Bilecik) Turu 166 km.4 Aralık 2011

@ferhat köse

abi yol bisikletçilerinin özelliği midelerini yolda durmadan doldurmak..arka cebe 3-5 çiko , muz vs atarsın tın tın gidersin..işkembe , kebab filan çok ağır ya :):)

Scudo
@sonEr´´

Nasıl alışırsan öyle gidiyor Soner.Mesela bende de su içme alışkanlığı yok bu turda 110 km deydik sanırım su içmek aklıma geldi gençlere de kızdım niye hatırlatmıyorsunuz diye :) sen haklısın aç karnına daha sağlam yol yapılıyor ama bu uzun turlarında keyfi ızgara ,çorba olmazsa eksik kalıyoruz.Yemek kısımları çok keyifli geçiyor.Zaten bu turun tamamında sizin grubu konuştuk Kudret abinin kulaklarını çınlattık.Şimdi rampada tırmanmaca sonrası lay lay lom :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
güzel bir tur benimde arkadaşımla 100 km lik tur amaçlarımız vardı ama cogu yarıda kesildi :D tabi bizde kondisyon yoktu alet yoktu. simdi muğlada yeni bir aletle kendimi geliştirmeyi planlıyorum..... eskişehir e geldiğimde beni araniza alirsaniz; gelmek isterim.

@Burak Sivrikaya

Aramıza alıp almamak gibi bir durum yok her zaman kapımız açık tek tavsiye ilk turumuzu kısa olanlardan yaparsak aşağı yukarı gidebileceğin yol miktarını ben sana söylerim.Sürekli tur yapmaya devam ettiğin sürece bu yol uzayacaktır.Olay sende başlar sende biter.Bizler sadece destek oluruz sıkıştığın noktada yardım ederiz.Şunu da söyleyeyim eve dönüp arabam ile aldığım arkadaşlarda oldu kilometrelerce sırtından ittirdiğim veya 2 saatte dönülecek yolu 4 saatte aldığım da oldu, kimseyi yarı yolda bırakmadım çok şükür.

@ferhat köse

Kudret abiyle de inşallah en kısa sürede tanışırız 1-2 performans turuna katılırız :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Dostum süper. uzun soluklu Muhteşem bir tur olmuş :in: . Ağrıların için geçmiş olsun..Dizleri evde sızma zeytinyağı ile ov(10-20 dk)iyi gelir. Ayrıca spd ayakkabı deliklerini turdan önce bantla.rüzgar girmez..buda bir fikir.(gülme):rolleyes: Tekrar geçmiş olsun, sen evde dinlen bari izinde atraksiyon yapma başka..

Ferhat abi ayaklarınıza sağlık hepinizin..2 haftaya yakındırgiremiyordum foruma,geri atıyordu browser şifremifre girdikten sonra....senin tur yapmanı bekliyormuş demekki o da :D selamlar

Çay 75 kuruş.. 75x8= 6.00 tl Adam size 1 tl grup indirimi yapmış.
"Şimdi bunların cüzdanları yoktur. 10 tl verseler, üstü 4 tl, yolda ses yapar,düşürür bide bunlar..!" diye size kıyak yapmış..hem siz 4 tl'yi nereye koyacaktınız ki?

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@M.Nuri TEKE

Teşekkürler Nuri abi .Ağrı bitti o dündü be abi :) bugün normaliz yarın yeni sele geliyor çarşamba yağmurlu veriyor yani yarın seleyi takınca ufak bir tur elzem :) spd ayakkabı deliklerine benim aklıma da birşey geldi kışın sıcak silikon çekeyim diyorum yazın söker atarız :) yada senin dediğin gibi bant ile halledeceğim dehşet soğuk giriyor hemde en olmaması gereken yere :) İzin Cuma bitiyor yanınızdayım Cumaya ekibe selam.....

son bir soru :) siz yolda giderken arabalar sıkıştırıyormu ya da korna basmak yanından hızla geçmek ya da tip tip bakmak ya da trafik polisleri kamyon şöförleri ve şahinciler tepkileri nasıl oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
@Mehmet_Gürsoylu

ben de çok istiyorum Kudret abinin turlarına katılmak methini çok duydum sabırsızlanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
@Barış TURAN

Çok teşekkürler Barış.Hazırlan havalar böyle giderse gelebilirim Bursaya :)

@M.Nuri TEKE
Bende öyle iyimser baktım olaya abi :) yoksa işin içinden çıkamıyoruz :)

@emircan Başbuğ06

:) ben cevap vermek istiyorum kamyoncular gayet samimi arkadaşlarımız :) korna ile selamlaşmalar oluyor benim şu ana kadar katıldığım turlarda karşı şeritte dahi olsalar korna ile selam veriyorlar bizde elimizle selamlarını alıyoruz. Bu güne kadar artistlik yapan sıkıştırana rastlamadım ama genelde arabada çocuk varsa böle grup halinde giderken gözü ile taciz ediyor sanki robotmuşuz gibi bakıyorlar komik oluyor bazen :)

• Beğen
Tepkiler: observer
@M.Nuri TEKE

Aslında çaylar 4 lira tuttu üstünden artan 1 lirayı da ben cebe indirdim falan :p

@emircan Başbuğ06

Bu turun yol durumu çok iyi emniyet şeridi sürekli var.Başka turlarda söylediğin olabiliyor ama korna olayı artık alıştık her yerde selamlama maksatlı çalıyorlar.Sıkıştırma durumu da eğer yol dar ise yani araba ile bisiklet yan yana gidemeyecek durumda yada giderse bisikletli toprağa çıkacak durumdaysa ben zaten yolun ortasından gidiyorum sollayacak araba sollama kurallarına uyarak sollayacak yada bekleyecek yolun sıkışıklığı geçsin.Sonuçta bende trafikte bir vasıtayım bana saygı duymak zorunda.

@Onur Şenel

Onur Türkiye de bir ilki başarmıştır hep duyarız araba bisikletliye çarptı ezdi gibisinden Onur kardeşim sıfır bir arabayı bisikletiyle perte çıkardı.Trafikte Onurdan korkarlar saygı duyarlar o sebepten :) el sallamalarının nedeni aman abi bize dokunma önüme çıkma demek istemelerindendir :)

@emircan Başbuğ06

Sıkıştırma olmuyor hatta bizi görünce seviniyorlar sanki :) Tek problem tır kornaları biraz fazla yüksek sesli olduğu için tam yanımdayken bastıkları zaman biraz seleden zıplatıyorlar beni :)

@Onur Şenel

Tamam Onur birşey demedim büyüksün :) Türkiyede teksin :)

Bizim tayfa biraz az mesaj atsın :) biz zaten konuşuruz atışmayalım lütfen :)

@emircan Başbuğ06

Şehirler arası yollarda hiç böyle problemler yaşamadık şimdiye kadar. Hatta bir çoğu selam veriyor. Mola verdiğimiz yerlerde muhabbet ediyorlar.

Bu turda tam Bilecik rampasını çıkıyoruz 7 km %10-15 eğim değişken, ben zaten sevmiyorum rampa çıkmayı, hem de hiç sevmiyorum :) bu turda da cuma günü maç etmişim yorgunum, zorlanıyorum yokuşu çıkarken, neyse; 5. km de filanım sanırım, gurup uçmuş gitmiş, en arkalarda debeleniyorum :) bir tane scooter tarzı motorlu, arkasında da arkadaşı, ben yokuşla mücadele ediyorum, o yanımda sürerek bana sorular soruyor :) cevap versen bir dert, vermesen ayrı bir dert :)

Diyeceğim o ki; şehirler arası yollarda hiç problemle karşılaşmadım henüz.

• Beğen
Tepkiler: Onur Şenel
Geri