Scudo Sports

Erzurum

Işık elektirik degil direk bisiklet tamircisi adamınadı hüseyin.kongredeki koç çağ kebabın oradan yukarı dogru çıkıyorsun orada hemen sağda caminin karsınında.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Emin AVCI
Scudo
tamam işte dükkanın adı ışık elektrik. nie bilmiyorum ona gidecem zaten ama bakalım.. saolasın.. çıkıyomusunuz cuma günü?

ekledim ama evde net yok tel numaramı en başa yazmıştım sms atarsan gelirim. ben uzun mesafe sürmedim pek dayanıklı değilim. staj sınavım var zaten uzun gelemem.

erzurumdaki arkadaşlara bi sorum olacak form tutmak için önereceğiniz mevkiler varmı nerelerde süreyim ki biraz form tutayım?

@cinosantancero

asker öğretmen olan arkadaş isminizi öğrenebilirmiyim ?
nedenini soracak olursanız karayazıda tanıdığın asker öğretmen varda Murat diye yoksa o sizmisiniz :)

saolun geçen gün dağa doğru tırmandım bisikletten bi kere inince keisldim yoksa o ana kadar iyi gidiyodum bi kuş gördüm resmini çekicem die:)

Musanın dediklerine ilaveten Palandöken göletide 20 km gibi inişli çıkışlı güzel bir güzergah olabilir.Artı çat yolunda stabilize yollarda var orasıda alternatif olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Emin AVCI
ben özel mesaj yazamıyorum gerçekten...
15 measaj daha yazmalıymışım
yarın konyaya gidicem haftaya dönücem bide aynakolumun sol kanadı yalama oldu onu yenilemem gerek öyle haftaya çıkmayı düşünüyorum biraz özhan abilere takılmayı düşünüyorum dayanabildiğim kadar bakalım ...

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Tamam emin sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum geldiginde bekleriz senii.

merhabalar erzurumlu bir bisiklet sever olarak tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum... BİANCHİ DİAMOND..BLUE

merhaba bahsettiğiniz yollar riskli değilmi hem trafik açısından hemde hayvanlar açısından bende erzurumda yaşıyorum bende aslında güzel bi güzergah arıyorum herkese sevgiler..

merhabalar yeni etkinlikler olursa severek katılacağımı belirtmek isterim nasılsa yalnız ve özgürüm sadece uzun zamandır binmemenin verdiği formsuzluk var onu da sizinle atarım sanırım sevgiler..

merhaba kardeşlerim uzun süre ayrı olduğum bisikletime tekrar kavuşmanın verdiği hazla hemen siteye üye oldum yeni yüzler güzel insanlar tanırım diye ayrıca çok formsuzum ve form tutmak isterim erzurumda olan arkadaşlarla iletişim kurmak isterim herkese iyi forumlar.
BİANCHİ-BLUE-DİAMOND..

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Merhaba sacit hoşgeldin foruma.ben her akşam binerim 35 km fazla form tutmak için. sanayiden cevre yoluna girip 6 km tırmanışlara başladım. form tutmak içn beklerimm.

Geri