Scudo Sports

Erzurum

Ben Merida'mı geçen sene Alpin Outdoora kurdurmuş, ilk bakımı orada yaptırmıştım geçen sene. Çok memnun kalmıştım. Merida, Giant gibi markaların yetkili servisi olarak geçiyor zaten.

Scudo
2016 versiyonlu erzurumlu bisiklet sever asil var mı.

Merhaba Erzurum İspir ilçesinde memurum 2 yıldır. Bir süre daha buradayım

İzinli günlerimde çevre köyleri gezmek yakın il ve ilçelere gitmek ayrıca ilçe içinde işe gidip gelmek için bisiklet tavsiyesi istiyorum.Dağ bisikleti mi, şehir/tur bisikleti mi? yol bisikleti mi olmalı?
Bulunduğum bölge biraz dağlık ve engebeli.
Teşekkürler

Hocam hoş geldiniz. Kesinlikle dağ bisikleti öneririm

• Beğen
Tepkiler: Altuntas
ilk bisiklet olarak 1000 tl civarı+-200 bir bisiklet almak istiyorum bana ne önerebilirsiniz?

@Altuntas hibrit bisikletlere bakın isterseniz ne bir yol bisikleti ne bir dağ ikisinin karışımı normal yerde giderken maşayı kitlersiniz performans yaparsınız engebeli yere girincede maşayı açar maceranızı yaşarsınız. dağ bisikletinin tekeri kalındır yorabilir kitlenebilir maşalı orta kalınlıkta bir teker sizi memnun edecektir.

• Beğen
Tepkiler: Altuntas
@salih.polat
Hibrit mantıklı aslında ama biraz daha maliyetli sanki.acaba mtb alıp lastikleri mı iceltsem? Çünkü ben 1000 ±200 TL lik birşey düşünüyorum ilk bisiklet için. Bir tanede eşime almam lazım yol arkadaşı olması için

@Altuntas hibrit bisikletlerin civarı 1000 ₺ civarı zaten mesela bir örnek (link) gibi daha çok bulabilirsiniz bu fiyatlara işinizi çok görecek bisiklet

@Altuntas mtb alsanız arada bir araziye de girersiniz. ispir zaten dağlık taşlık ve bol bayırlı biryer alacağınız bisikletin fren ve vites donanımını ona göre seçerseniz iyi olur. nasip olursa ispir kalesinden bisikletle inmek için geleceğim oralara kalenin arkasında inmek için böyle güzel yerler var

merhaba hoşgeldin. erzurumda özellikle dağ bisikleti olarak güzel faaliyetleerimiz oluyor, araziye gidiyoruz, şehir içinde sürüyoruz. güzel ekinlikler yapıyoruz. bisiklet kesinlikle almanı tavsiye ediyorum. etkinlikleri faceden alpin bisiklet, erzurum bisiklet platformu sayfalarından duyuruyoruz. tanışmak istersen 05313769000 ulaşabilirsin. bu pazar da güzel bir faaliyet yapacağız

Hoşgeldin kardeş. Erzurum un bisiklette ilerlemesine katkılarını bekliyorum vesselam

Merhaba arkadaslar.Forum da yeniyim öncelikle hatam olursa kusura bakmayın.Erzurum da yaşıyorum size bir kaç sorum olacak benim şu an bi bisikletim var fakat bu bisiklet bianchi scorpion isimli bir bisiklet cift amortisörü var ve memnun degilim 1000 tl bütçem var bana bisiklet önerir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim

Bu arada yaşım 15 böyle birlikte bisiklet sürebileceğimiz birileri var mıdır?

Erzurum da bisiklet severlerin olmasına sevindim. Uzun yıllar bisiklet süren biriyken son 4 yıldır kullanmıyordum. Şimdi tekrar bir tane aldım(eşime aldım fakat ben kullanıyorum :)) ve kullanmaya başladım. Gerçekten bisiklet bir aşktır. Tekrardan bisikletli yaşama geri döndüm. Erzurum ve çevresinde kısa süreli turlardan beni de haberdar ederseniz sevinirim. (zamanım elverdiğince). :tskler:

Merhabalar, artık ben de Erzurum'dayım. Fakat Oltu ilçesindeyim :)

oltu ilçesi merkezde uzak. bisikletiniz ile merkeze yolunuz düşerse padallarız

Evet mesafe konusunda bilgim var ama oraya bisiklet ile yolumun düşmesi çok çok küçük bir ihtimal şimdilik. Belki ilerde ;)

Merhabalar ben gökmen. Ankara'dan katılıyorum aranıza. 28 yaşındayım işletmeciyim. Bisiklet tutkunlarından birisiyim bende herkese iyi forumlar dilerim. Erzurum'da 2 yıl yaşadım güzel memleket..

Geri