Scudo Sports

Erzurum Otogar Yolu- Sonbahar 2020

efaruk

Daimi üye
Tepki
343
İsim
Faruk
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Diğer
Epey zaman oldu. Başlık açamadım. Sebepler muhtelif. Hem kişisel hem çevresel. En büyük kişisel nedenim evladımın dünyaya gelmiş olması. Çevresel olanı da zaten malumunuz Covid-19.
Foruma yazamadığım bu süreçte, foruma girip yorum okumayı kesmedim. Bu forum, güzel ülkemizde aynı hobilerle yaşayan güzel insanları bize yakın kılıyor. Bisikletimi değiştiremedim, sadece lastik değiştirdim, taşıma kutusu falan ekledim. Sürüşlerime aralıklı devam ettim ama eskiye göre çok azaldı.
Hepimiz zor zamanlardan geçtik, geçiyoruz. Umarım bir nebze artık sona yaklaşmışızdır diye temenni ediyor konuya giriyorum.
Bugün çıktım bisikletimle, birazcık sürüş yapayım dedim. Yaklaşık 1 saatlik /20 km lik bir rotada gittim. Otogara doğru ilerledim. Otogarı geçince çevre yoluna birleşiyor ve sonrasında havalimanı var. Havalimanına kadar ilerleyemedim. Malum havalar azıcık soğudu. Yaklaşık 8 derecede yola çıktım, güneş ısıttı ve 20 derecede de dönüş yolundaydım.
20201010_093758.jpg
Yolun sağ tarafını kazmışlar ve benim kullandığım emniyet şeridine de kum tepeleri yığmışlar. Bu açıdan oldukça can sıkıcı bir sürüş oldu. Özellikle havalimanına-otogara yetişmeye çalışan hızlı geçen arabalar yüzünden sürekli arkama bakarak sürmek durumunda kaldım.
ekim erzurum çevre yol01u.jpg,
Artık ağaçlar, tarladaki ekinler sararıyor. Sonbaharın etkisi altındayız.
20201010_094142.jpg
Bu kısa ama keyifli gezimin sonlarına geldim.
ekim erzurum çevre yolu.jpg
Aklımda kalan bir kaç düşünceyi de sizinle paylaşıp bitireyim. Yanımdan hızlı geçen arabalar ve yolun bozuk olması insanın canını oldukça sıkıyor. Gerçek anlamda medeni ve uygar toplumlar estetik ve incelikten anlarlar, bizim bu duyularımız henüz çok kör. Kısacası medeni falan değiliz, tam anlamıyla ortadoğuyuz. Adam bisikleti trafikte saymıyor bile. Neyse yazımı olumsuz düşüncelerin etkisinde bitirmeyeyim. Umuyorum bir şeyleri atlattığımızda hep birlikte çok güzel günler göreceğiz. Güneşli günler. Herkese iyi forumlar dilerim.

Scudo
Geri