Scudo Sports

Erzurum Kayseri Bisiklet turum

Scudo
çok güzel bir tur olmuş en başta eğlenmişsiniz bende sayenizde oraları gördüm pek uzun tur yapılmayan bir bölgeden böyle uzun bir tura çıkmak cesaret ister ilk tur olduğu düşünülürse hele devamını bekliyorum. öm yolluyorum bir de

• Beğen
Tepkiler: yunus tekoğul
Tebrik ederim..

Vahşi doğa ile iç içe heyecan dolu bir macera yaşamışsınız.. (Vahşiden kastım yanlış anlaşılmasın Türkiye'de pek fazla vahşi hayvan yok.. Ben diğer vahşi yaratıklardan bahsediyorum)

Ayaklarınıza sağlık..

Paylaşım için teşekkürler..

bence de hos olmus ama daha rahat kiyafetler ile surseydiniz sanki daha rahat ederdiniz gibime geldi tabi bide yaniklar bunu bende ilk uzun tura ciktigimda dusunememistim birden siyah beyaz hatta kirmizi beyaz oldugumu fark ettim yine de herseeye ragmen yurdumun her yeri guzel kokuyor paylasim icin tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: yunus tekoğul
@yunus tekoğul

Bende tekmanda öğretmenim sizi çıkardım ben cumhuriyet i.ö.o.dayım. ben tekmandada biniyordum kısa kısa son bir ay için bisikletimi getirmiştim. şimdi biiskletimi aşkaleye götürdum.
Tur için tekrardan tbr ederim.
görüsmek dilegiyle saygılar...

demek ki siz rahat bir kıyafetle tüm türkiyeyi dolaşabilirsiniz:) kotla bisiklet sürmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum:) tebrik ederim. harika bir tur olmuş. Silah sesleri eşliğinde çadırda kalmak ise tam cesaret işi. Allahtan bişey olmamış.

Tebrikler güzel bir tur olmuş. Yanınızda bir arkadaşınız olsaydı eminim iki kat daha zevk alırdınız.

Paylaşım için teşekkürler.Kot yerine hiç olmazsa bir eşofman altı kullansaydınız daha rahat ederdiniz. Ben bu ay yapmış olduğum turda tayt kullanmama rağmen bacak aralarım pişik olmuştu.

Öncelikle tebrik ederim.Çok güzel olmuş.Keşke bilğimiz olsaydı seni Erzincan da misafir ederdik ERBİT(ERZ.BİSİKLET TOP.) olarak.Neyse başka zaman inşallah.Ayrıca kafama takılan şey,Neden kot pantolonla tur yaptın.?cevaplarsan sevinirim.Son olarak ...ayağına sağlık,nice turlara...

@semih24

Hiç sormayın kotla yola çıktık. Erzurumda hava soğuktu çantamda şortum vs vardı ama fazla zorlanmadığım için giymek aklıma gelmedi. Bu akşam askere gidiyorum Burdura Yedek subay öğretmen olarak Allaha emanet, hayırlı ramazanlar

Erzurumlu olarak oralara gitmiş gibi oldum fotoğraflar herşeyi anlatıyor aslında...

tebrikler .. merak etiğim yerlerden geçmişsin fotoğraf karelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler....

Geri