Scudo Sports

Erzurum, görele (kar, kış,fırtına 2409 rakım)

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.012
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Yıl 2013 idi.
Mart ayında esen rüzgarın beni dadaşlar kenti Erzurum'a savurmuştu,
Mart ayı ve Erzurum o tarihlerde yeterli ekipman yok ise intihar şeklinde idi.
Üzerimdeki sonbaharlık giyim ile işte o yaptığım turun filmini tekrar yayınlıyorum.
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 1.GÜN ERZURUM-BAYBURT.
Gezi hikayesi
Kısa filmi .
İyi seyirler.
Bu arada
2013 mart
2014 Mart
2015 Şubat ayında tekrar tekrar geçildi.
2016 planlarda :)
Hayırlısı

Scudo
Mükemmel bir tur olmuş.Herkezin göze alamayacağı yollar.Sizde benim gibi zor yolları seviyorsunuz.Kop şehitlerine bizdende selam olsun.Allah gani gani rahmet eylesin.

Manyakmısın sen diyor manyağın teki:)
Çok keyif alarak izledim, fena gaza geldim.

Helal olsun diyorum. Sağlıcakla kal.
( Türk misafirperverliğini de görmüş olduk, kamyoncu tarafından )

Bergama'da kar yağıp da tura çıkıncaya kadar karlar eriyor, güneş açıyor. Kar vardı da biz mi turlamadık :D Şaka bir yana insanın içi kıpır kıpır oluyor görüntülerden sonra

Temmuz ayında Kop Dağı'nın başından kar alıp yemiş Tercanlı birisi olarak mart ayında oralarda hafif araçla geçmek insanı ürkütürken bisikletle geçmek mucize gibi. Zaten yolda görenler gözlerine inanamıyor ve uzaylı birini görmüş gibi bakıyorlar. Eliniz ayağınız dert görmesin.

Yollar böyle işte arkadaşlar can yoldaşı da çıkar,bir bakışta teşhis koymaya çalışan psikologlarda.neyse selam olsun.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Helal olsun gerçekten, bileğinize, ayağınıza sağlık. Çok zorlu ama bir o kadar da keyifli bir tur olmuş, teşekkürler paylaşım için.

Helal sana Serkan kardeşim,ne varsa gençlikte var.Yeni paylaşımlar bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Guzel bir tur ve guzel anılar biraktin arkanda önemli olan bu turu kışın yapman bence yaz ayinda herkes bisiket biner bir yerlere gidilebilir ama yanina alman gereken bir sey var "cesaret" bu var ise gerisi önemli degil bence.nice delice turlara:)

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
Böyle bi tur yürek ister. Helal olsun turunuza imrenerek baktım.. :harika:

Geri