Selamlar,
Kemal hocam size Pasinler fotoğrafı ekleyeyim. Baran Hocam gidene kadar idare edin. Hasankale üzerinden Pasinler değil ama, Pasinler'den Hasankale'nin fotoğrafını çekmiştim.
bu yollar hiç yabancı gelmedi bana 15 ayımı gecirdigim askerlık gorevimi yaptıgım yer cok guzel bi tur olmuş o hava nasıl güzeldir şimdi tazecik insanı zimba gibi yapar ayrıca yüksek rakım özluyorum bazen o havayı paylaşim için teşekkürler..
Uzun yıllar Erzurumda kamu hizmeti vermiş biri olarak bu fotoların benim için ne kadar çok anlam ifade ettiğini anlatamam.
Elinize dizinize ayağınıza sağlık DADAŞ, gardaş.
Bu gezilerin devamı olarak sizden beklediklerimi dile dökmem gerekirse; şöyle desem siz anlarsınız onu:
Ne de yaman akıyordur Tortum şellalesi.
Ne de yahşi duruyordur Hasan Gal'a sı..
Geziyi izlerken inanılmaz güzel duygular yaşadım.Ve mesajlarda gördüm ki Erzurum forumdada bir çok kişiye askerlikte ve kamu görevinde memleket olmuş.
Bende İş seyehatlerim dışında Erzuruma tam 17 ayımı verdim.Kandilli yolundaki Ağaver Köyünde idim.Resimleri bir bir izlerken de o günler geldi aklıma.Çok duygulandım.
Benim ve birçok kişi Özel bir anlamı Erzurumu bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.
Devamı olursa lütfen bizlerle paylaşmaya devam edin.