Scudo Sports

Erzincan bisiklet derneği helikopter çekimi

Emrah B.

Üye
Tepki
127
Bisiklet
Focus
Merhaba dostlar. Erzincan Bisiklet Derneği olarak 30-31 Mayıs tarihlerinde konaklamalı bir tur yapmıştık. Turumuzun son kilometrelerini helikopter çekimiyle kayıt altına alıp bir teaser hazırladık. Seyrinize sunulur : ) (HD ve tam ekran izlemeniz önerilir)

Dernek Sayfası: (link)

Scudo
Güzel olmuş. fakat helikopteri kim kullanıyor?. arkada araçtan birisi mi yoksa su yeni nesil takip eden dronelerden mi?

• Beğen
Tepkiler: Emrah B.
Helikopter kamerasından çekim olunca Türkiye Bisiklet Turu'nu izliyor gibi oldum :) Güzel olmuş

• Beğen
Merhaba tekrar. DJI Phantom kullanıldı. Daha detaylısı, karadan çekimleriyle beraber yapılacak. 2 dakikalık bir klip hazırlanacak. Erzincan'da olan tüm pedal severleri derneğimize bekleriz : )

benim merak ettiğim şey helikopteri nerden buldunuz? helikopter yani.

Quadcopter demek istemiş arkadaş. Helikopter deyince ben de bir heyecan yaptım :D

• Beğen
benim de mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi. yoksa dedim erzincan'da helikopter falan mı kiralıyolar nedir?.. -meraba, bi uzay mekiği kiralayacaktık da.

Sevgili dostlar, "helikopter" deyip fazladan ilgi çekme çabam yoktu. Kendi aramızda drone, quadcopter, heli-cam-fly-cam demek yerine helikopter çekimi dediğimizden başlık bu şekilde oldu. Yanılttıysa affola.

Bu da 2 yıl önce Erzincan'da çektiğimiz Bisiklet ve Doğa filminin teaser'ı.

çok güzel olmuş.
dronlar bu işte çok iyi iş çıkaraıyor

• Beğen
Elinize sağlık, muhteşem bir doğa ve çok güzel çekimler.

• Beğen
Çok güzel çekimler.tebrikler.2 yıl önce askerliğimi yaptıgım şehir Erzincan:))

• Beğen
RC Multikopterle çekildi muhtemelen.

Güzel olmuş :)

• Beğen
Geri