Scudo Sports

Erzincan Atatürk Kent Ormanı Gezisi..

@Tugberk Tezel

Teşekkür ederim kardeşim. Erzincan'ı benden önce bir kişi daha tanıtıyordu. Hemde çok etkili bir biçimde. Daha sonra gitti buralardan. Kim mi? Rahmetli Vali Recep YAZICIOĞLU. Gerçekten şimdi burada o Vali olsaydı inanın Bisiklet Sporu Erzincan'da rekor kırardı. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Ama işte nasip değilmiş. Çok isterdim hala burada olmasını. Allah mekanını cennet etsin..

Sevgiler...

@KevSerSeri

Sevgili Kevser. İnanki bendeki bu bisiklet aşkı burada bir kişide daha olsaydı nasıl olurdu düşünemiyorum. Bende çok isterdim kalabalık gruplarla gitmeyi. Çok güzel olurdu.. Bunun ancak hayalini yapıyorum. Ne yapalım şansımız..:(:(:(
Ama geçen yaz buralara kadar gelen ve beni bikaç günde olsa yalnız bırakmayan;
Sn. Necati Amcama, Süleyman Abime, Cahit Abime, Özcan Abime, Rahman Abime, Beny ve Mandy'e çok çok teşekkür ediyorum...

Sevgiler...

Scudo
kardeş slmlar. minik ormanımız bayaa şirinmiş. önce girişini beğendim çok şık kartpostal gibi. senin düldülde kareyi tamamlıyo;)
8-5 olmasıda çok garip geldi. kendi kendime gülüyorum hatta :) daha önce hiç böyle bi orman görmeştim. kapalı orman :D kapalıyıız :D :D
ağcın hikayeside ilginç ve üzücü. ve tadilatta olan bisiklet yolu. sezon açıkken acaba orda bisiklete binenler oluyomu. meğer bütün Erzincan burda bis.e biniyomuşta Serkan kardeşimin haberi yokmuş.:D:D:D
güzel biyermiş kardeş. yalnız etrafta kimseler yoktu galiba resimlerde görünmüyo.
teşekkürler Serkanım
başka gezilerde görüşmek üzere
hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@otec

Sevgili kardeşim o kadar soruna elbet cevabımız da var..

Burada çalışan bekçiler memur sıfatında. Onun için 8-17 sistemi. Bunu öğrendim. Daha önceki gezilerimi biliyorsun. Çoğu boş boş dağlar, ne bir ağaç var ne bir orman. Onun için burayı özel koruma alanı yapmışlar. Kent Ormanı sınırları içerinde SİGARA içmek bile yasak düşünsene. Ateş yakmak yasak. Ormana mangal getirmek yasak. Onun için bu bölgede Orman, bulunmaz hint kumaşı. Ben oradaki bekçilere kamp kurabilirmiyim diye sorduğumda bile koca bir HAYIR cevabı aldım. Hadi sen seviyon korursun diyo ama herkes senin gibi değil ki diyor..
Bisiklet yolu tahminimce sezonda dahil yürüyüş yolu olarak kullanılıyordur. Yoksa mutlak haberim olurdu kardeşim.
29 Ekim olması ve havanın kapalı olması birde burada KIŞ mevsimine giriyor olmamızdan dolayı kimsecikler yoktu. Ben oradayken 2 arkadaşım geldi o kadar.. Onlarada ben tel. açtım arabaları ile geldiler..:D:D
İşte böyle Yasin kardeşim. Umarım açıklamalar tatmin edicidir.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: otec
@Serkan Taşdelen
evet yaa doğru
'o güneşin altında, o sıcakta nasıl geziyosun bi ağaç gölgesi bile yok yol kenarında' diye söylemiş olabilirim. yada aklımdan geçirmişimdir :)
açıklamalar için teşkür ediyorum
iyi geceler

Sevgili Serkan Rahmetli Valimiz Recep YAZICIOĞLU hayatta olsaydı inan senin gezilerine katılır ve seni yanlız bırakmazdı.Kendisini saygıyla anıyor,nur içerisinde yatmasını diliyorum...

• Beğen
@H.Can DEMİREL

Evet Can Abi. Keşke olsaydı. Gerçekten birlikte geziler yapardık. O kadar insan canlısı ve doğa delisiydi.
Bende saygıyla anıyorum....

Sevgiler...

ah şu rüzgar beni haşat etmişti o gün.hatırlatmasaydın keşeke.hehe.geziniz çok güzel olmuş.görmediğimiz yerleri sizlerin vasıtasıyla görme imkanımızı buluyoruz teşekkür ederim

• Beğen
Sevgili Serkan,işte vuku bulan en güzel eylemlerden biri.Farkındasın değilmi yörelerimizi her geçen gün tüm detaylarına kadar keşfetme şansı buluyoruz.bu yapılan dünyanın en güzel eylemlerinden.

Sana teklifim halen geçerli,lakin senin Ürgüp'e geleceğin yok sanırım ben senin yanına geleceğim bir kaç gün peal basar o güzel yerleri bir kez daha keşfederiz ne dersin...

Düşlerinin taze kalması dileği ile...

Sevgiyle...

• Beğen
@candede

Candede her zaman kapımız açık. Buyur gel sen yeter ki.. Gerçekten bisiklete binmeye başladıktan sonra Erzincan'ın hemen hemen görmediğim noktası kalmadı. Hala da değişik yerler keşfetme peşindeyim. Bulacağımada eminim.
İnşallah yazın Nevşehir'e yolum düşer.

Sevgiler...

SELAM soguk şehrin sıcak kanlı bisikletcisine
harika bir gezi yapmışsın teprikler.
herhalde sen oralarda sezonu kapatmışındır artık?

• Beğen
@rahmankarataş

Kimmm...? Serkan mııı..;)

Ben zannetmiyorum,daha kim bilir ne planları var....:D :D ;)

@rahmankarataş

Selamlar abicim. Çok çok teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için. Bizde(daha doğrusu bende) sezon kavramı yok. Daha kar üstünde cirit atıcam. Abant grubunu çatlamadan bana gün yüzü yok.:D :D :D

Şaka bir yana bizde durmak yok abicim. Katılmak isteyen arkadaşlarıda beklerim.

Sevgiler...

@Önder

Çok haklısın bende sezon yok..:D Önder kardeş bizde plan çooook. :D:D:D

Sevgiler...

Geri