Scudo Sports

Eryaman-Kızılcahamam Turu

45'imden sonra bende bu bisiklet işine girdim. Çocukluğumuzda da binerdik ama asıl zevkine şimdi vardım. Ben aynı zamanda doğa yürüyüşçüsü olduğum için tabii ki MTB aldım ama zaman zaman ince lastikle benzeri turlar yapmayı hatta bir de şehir ve tur bisikleti almayı düşünüyorum.Şurada foroğraflarını gördüğüm performans benim için de moral ve cesaret oluyor. Yaşımın geçtiğini (!) söyleyenlere sizi örnek göstereceğim.
Ayaklarınıza sağlık tebrik ediyorum.
Dr.M.Cevat Bayhan

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Scudo
Harika bir tur olmuş.Bende o gün balıktaydım moganda ama haberim olsaydı sizinle gelmek isterdim doğrusu :)

• Beğen
selam 55 yaşın dasınız ve bukadar yol gerçekten tebrikler ben 2 gün önce kron xc 250 aldım hala heves edipte bir tur atmadım yuh bana yaşım 33 :( sizin gibi abiler olsa yanımız da süper olur açıkcası tebrikler.

• Beğen
@M.Cevat Bayhan

Cevat Bey öncelikle hiç birşey için geç değil. Birde şu var biri birşeyi yapıyorsa sizde yapabilirsiniz. Bisiklet sporunun veya hangi iş olursa olsun öncelikle sevmek gerekiyor. Seven herşeyine katlanır, doğayı seven bisikleti sever, bisikleti seven çevresini sever, insanları sever, yolları, bayırları, dağları paylaşır deniz kenarında pedallıyorsunuz deniz kokusunu ciğerlerinizin ta derinliklerine çekiyorsunuz, çamların içinde pedallıyorsunuz reçine kokusunu ta iliklerinizde hissediyorusunuz, bir rampadan iniyorsunuz, rüzgarı hissediyorusunuz. Doğanın içindesiniz onun bir parçası olarak pedallıyoruz. Siz kimseyi dinlemeyin sevdiğiniz şeyi yapın, rampa çıkarken hissedin bacaklarınızdaki yükü, hadi oğlum az kaldı dayan deyin sizi dinleyecektir. Kısaca hiçbir şey için geç değil. Kolay gelsin kazasız belasız pedallamanız dileğiyle. Ankara'dan bütün bisiklet severlere selamlar.:)

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Ayaklarınıza sağlık.Bende TAI bölgesinde oturuyorum.Bu bölgede yapacağınız turlar için özel mesaj atarsanız size eşlik edebilirim.

cüneyt abi vallahi imrenmemek elde değil maaşallah diliyorum ayaklarına kuvvet
bol pedallı günler diliyorum...:)

• Beğen
@burhan çetin

Burhan kardeşim siz nezaman uygun olursanız(hafta sonları tabiki) siz bana ÖM atın görüşelim.

@tamer ulu

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tüm bisikletçilerin ayaklarına sağlık.

Cüneyt bey ayaklarına sağlık süper bir tur olmuş . insan isteyince başaramayacağı şey yok . Bir iki arkadaşla yapılan turlar daha zevkli oluyor. Tebrik ediyorum.

@sporcu71

Müdürüm, İyi dilekleriniz için teşekkür ederim,

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Ankara çevresinde çok fazla gidecek yer yok, yakın çevremizi sırayla ilçeleri dolaşıyoruz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

@Kadir Altuntaş

Kızıcahamam tüm bisikletçileri turu tavsiye edebileceğim bir tur.

Geri