Scudo Sports

'' ertelenen polinez turu varmı sıcak bana işlemez diyen''

kudret abi benim askerdeyken komutanımın bir sözü vardı embesiller bunlarla uğraşmaya değmez bunlar her zaman muhaliftirler

Scudo
@bahtiyar közen

sen çok yaşa bahtiyar dediğim gibi artık çok geç bundan sonra ben yokum .... burda performans topiği açınca sana faceden özel mesaj atarım keza erkanı haber edersin, burdan ben ogüne ulaşırım ve sonere böyle idare ederiz artık ..

zafer sen harbi gerizekalıymışsın o kazanın tek tanığı bendim mehmet arkadaşımda kask olmasaydı kafasında ağır darbeler olabilirdi sen yine palavra atmaya devam zafer

@bahtiyar közen

bahtiyar bu sorun artık bisiklet forumun boşver ben yokum ne yaparlarsa yapsınlar zafer ünlüyü kendi eşkalini verdiği an bisiklet dünyasında artık pedal dahi çeviremeyecek ve işi bitecek kim olursa olsun alicenap olmayanların sonu hüsrandır bana hakaret edildi ve ben sesimi dahi çıkarmadım .,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey bu kadar kafaya takmayın bence diyeceğim ama forum yöneticileri niye müdahele etmiyor onu anlamıyorum. Buraya demek küfür falan yazsak kalacak olduğu gibi..

Bu arada İlk fırsatta yeni bisikletimle turlarınızdan birine Kartal'dan katılacağım inşallah... Şu an kendimi deniyorum ve 50 km rahatlıkla bisiklet kullanabiliyorum.

Velhasıl bir karar almadan önce benim gibi sizi takip eden gizli amatör bisikletçileri de düşünün:) :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@refah terzi

refah bey.....teşekkür ederim ....şimdi burada bi sistem olmalı oda şu birileri ters hareket yaparsa 10 gün ceza almalı bi daha yaparsa bir ay bi daha yaparsa ömür boyu yasaklanacak ...böyle 10 gün yasaklı ondan sonra gel gene milletin başında boza pişir olmaz bu durumda ben çekilirim ulaş bey bu yazılanları elbet okuyacak ona göre cevap yazacak, açıkçası ben bıktım böyle sahte nikler alarak milletin huzurunu kaçıran kişilere karşı bu forum tedbir almaz ise bura biter nitekim benim gözümde bisiklet forum bitmiştir...
artık bundan sonra ulaş bey mesaj yazsa ne olur yazmasa ne olur ....

abi senin performans turların için bisikleti yenileyip, hafif bisiklet alıcaktım ramazan sonrası için.
seninle yeni tanışmıştık ki, sahalardan ayrılıyorsun.
üstelik bunu saçma sapan bir kişiyi muhatap alıp, tartışmaya girdiğin için ve yönetimden cevap alamadığın için yapıyorsun. halbuki biz o kişinin yazdıklarını okumadık bile. çünkü zaten o kişinin amacının ne olduğu hususunda önceki hafta garipçe turunda kim olduğunu hatırlamıyorum, arkadaşlardan biri uyarmıştı. buna rağmen sen onunla muhatap oluyorsun.

ayrıca bisiklet demek bisikletforum demek değil ki..
bisikletforum demek de, admin ulaş bey demek değil zaten.
bu arada ulaş beyin attığın mesajı okuduğunu, yada burada yaşananlardan haberinin olup olmadığına emin misin?

kararlıysan sen yönetimle anlaşıncaya kadar facebook üzerinden idare edelim. herkesin facebook hesabı var zaten.

mesela facebookta grup kur, yada kurulu gruplardan birini kullan. üsküdar bisiklet grubu olabilir, bissev olabilir. 3 gün içinde ekibi o grupta toplarız.

uğraşamam diyorsan aslında buna da gerek yok zaten. yanlızca sana gönderdiğimiz arkadaşlık isteklerimizi onaylarsan bile senin hesabının duvarından turları takip edebiliriz. hatta onaylamasan da takip edebiliriz. ama duvarı herkesin göreceği ve yazabileceği şekilde dışarıya açman gerekir..

ramazanda zaten benim gibi birçok kişi katılamaz, ama ramazan sonrasına bu sorunun halledilmesi lazım...

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
@Abdulcabbar ASLAN

abdül sağol ...yalnız buna ivedi çare bulunacak yarına kadar bu durum devam eder yani zafer ünlünün topyekün bu forumdan uzaklaştırılması lazım o vakit eyvallah aranızda olurum ama bununlada kalmıyor tabi burda bi sistem olması lazım böyle kötü niyetli ,art niyetli insanlara karşı allahın hakkı üçtür derler ya,üç hak tanınacak birincide 10 gün ceza ikincide bir ay üçüncüde topyekün atmaca ..o vakit burda bi düzen olur ayrıca face ortamını sevmiyorum abdül ...

Zafer Ünlü vbmenu_register("postmenu_1179121", true);
Kıdemli Üye
https://www.bisikletforum.com/images/ranks/3.gif

https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar31916_1.gif

arkadaşlar bu avatardaki arkadaşın tam eşkali belli değil ama kendisi söyleyecek ve bisiklet dünyasında artık işi bitecek,,,,

Kudret Ağbi, diğer başlığa da yazdım. Gavura küsüp oruç bozmaya benzer böylesi. Bir kişinin yazıları yüzünden forumdan uzaklaşma.Değmez. Böyle yaparak diğer arkadaşları cezalandırmış olursun. Bu abuk sabuk yazıları yazan ne olduğu belirsiz kişiyi sevindirme. Burda senle yola çıkmak isteyen insanları yalnız bırakma..

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
aslında bu herifi kaale alarak, cevaplar yazarak hepimiz büyük yanlış yaptık. abicim, bu adam büyük ihtimal bisikletin b sinden anlamayan, internette gezinen serseri mayın işsiz güçsüz takımı bir şey. dikkate almayacaksın, bırak kendi çalsın kendi söylesin. kimse umursamasa, en fazla 5 mesaj atar sonra bırakır. çocukla çocuk olduk.

:) Triatlon yarışından dolayı 2 gün uzak kaldım bak neler olmuş. Bir de arkadaşlar her şeyi benden beklemeyin. Ben de bir yöneticiyim. Öncelikle kendi aranızda çözün özel mesaj yolu ile.. Çözemediğiniz zaman yöneticilere başvurun.

Diğer konuya gelince her iki tarafında bana göre suçu var. Yönetimden isteğe göre adam yasaklanamıyor. Yöneticilerden biri uygun görürse yasaklanma yada zeca veriliyor.

Bu arada mesaj yazan arkadaşlar kelimelerini seçerek yazsınlar. Kimseye hakaret etmesinler.

@akifberkant

ulaş beyin mesajından anlaşıldığı kadar bu adamın atılacağı yok arkadaşlar onun için kusura bakmayın ben artık yokum...

@ulas

ulaş bey burda bana hakaret edilmiştir kas kafa denilerek
zafer ünlüyü atmadığınız müddetce ben burda yokum ...

@ulas

bu mesele özelle olacak iş değil ok yaydan çıktı ayrıca bu forum dingonun ahırına döndü bu forum kötü amaçlı niklere karşı savunmasız olduğu müddetçe ben burda yokum her önüne gelen buraya girip millete hakaret edemez
ayrıca ceza yöntemleri olması lazım 3 üncü kertede atılacak kişi. 3 defa ceza alan bi daha giremeyecek on gün uzaklaştırma ile bu iş olmaz, zafer ünlü 10 gün ceza aldı gene yapacağını yaptı bu nedenle forumunuzdan uzun bi süreliğine çekiliyorum ,,,,,

@mtsemiz

bisiklet forum kendini yenileyecek ....kötü amaçlı niklere çare getirecek aksi takdirde yokum.....

arkadaşlar
herkes burada fikirlerini gönül rahatlığıyla paylaşıyor. benimde nacizane fikrim şudur.
bu konuyu daha da uzatıp dallandırıp budaklandırım ismi geçen şahsı kendinize daha fazla güldürmeyin. Sevgili kudret abiye hakaret edilmiş olabilir. ama kudret abi özellikle lafım sana. Abi bence bi çapulcuya sinirlenipte forumu terketme. ki o çapulcu arkandan poposuyla gülmesin sana abi. "Bak iki laf ettim enayi çekti gitti" dedirtme abi kimseye. muhtemelen senin o şahsın yaşı kadar bisiklet tecrüben var. o daha bisiklet diyemezken muhtemelen sen turlar düzenliyodun. o yüzden bi zibidinin seni yıkmasına izin verme.
bence sen giderek onu mutlu edeceğine kalarak bizi mutlu et Kudret abi.

Saygılar.

@Rıdvan UĞUR

rıdvan artık çok geç ...bu hareket gerekli neden gerekli 2 senedir ben burda ne sahte nikler gördüm ve onların saçma sapan mesajlarını gördüm ama artık bitti ben 2 sene burda sustum ,,,,,ama artık isyan bayrağı çekildi isteklerim gerçekleşmez ise ben tamamıyle burdan pılımı pırtımı alır çeker giderim .....
biz burda neyiz ,masum nikler ,gelir bi tane sahte nik ortalığı birbirine düşürür
burada bisiklet foruma düşen görevde bunları engellemektir öyle 10 gün ceza ver ondan sonra bi daha 10 gün böyle şey olmaz bunun bi sistemi olması lazım 3 hak tanınacak sahte niklere uyum gösteremeyenler akabinde 3 ünde affedilmeyecek ama huylu huyundan vazgeçmeyecek devam edecek o vakit bu forumun savunma mekanizmaları olması lazım bu olmaz ise bura dingonun ahırına döner benim hiç bi şekilde mecburiyetim yok artık burda bulunmam için arkadaşlar pekala tur düzenleyecekler ve devam edecekler ,,,,.....
bu zafer ünlü meselesi bardağı taşıran son damladır akabinde isteklerim kabul olmaz ise burda yokum ....

Kudret abi, Zafer ünlü bey bu konularda hakikaten ünlü, avatarından hatırladım bir süre önce Cem Şentin kadeşimize de bir terbiyesizlik girişiminde bulunmuştu, yöneticilerden Haşim bey de gereğini yapmıştı,( Haşim bey konusunda yanılıyor olabilirim ama hatırladığım budur:) ) sonradan ne olduysa tekrardan çıkmış ortaya, belki süreli bir yasaklamaydı bilemiyorum. O günlerde rep hanesi kıpkırmızıyda fakat görüyorumki altın fiyatları gibi yeşermiş sonradan.
Konunun link i de budur. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=85750
Sonuç itibarıyla Kudret abi, delidir doludur ama her şartta bizim abimizdir, ayrıca yaşadığımız birkaç kötü olayda da gördükki içimizde en vefalılardan birisidir, hiç tanımadığı insanların kazadan sonra yardımına koşar, hastanede ziyaretine gider, cenazelerinde helallik verir. Böyle bir insanı da kimsenin üzmeye kırmaya, saygısızlık yapmaya hakları yoktur, klavye fatihliği de bir yere kadar!

@binRR

teşekkürler dostum can yoldaş....
evet admin ulaş dostuma uyacağım evet sevenleri düşünmek lazım ...,,

Geri