Scudo Sports

'' ertelenen polinez turu varmı sıcak bana işlemez diyen''

@Kudret Kurtcebe

Ben de bu yazılana çok öfkelendim. Ne olursa olsun burada kimse kimseye hakaret edemez. Forum saygınlığını korumalı ve forum yöneticileri kesinlikle üzerine düşeni yapmalıdır. Forum saygınlığını yitirirse, buradaki saygın insanlar da yitirilmiş olur.

Kaldı ki Kudret ağbi, senin gibi bisiklete gönül vermiş, sürekli organizasyonlar düzenleyip tecrübelerini paylaşan bir insanın kalbi kırılmamalı, böyle şeyler hiç yapılamaz. Bahsi geçen şahsın daha önce gönderdiği mesajları da incelediğimde, hep senin açtığın konularda yorumlar yapmış. Şahsi bir husumet varmış gibi.

'' Cahil insanlar davuala benzer, sesleri çok çıkar ama içi boştur '' der Sadi. Bunları yazanın cahil olduğu kesin, cahil bir varlık sadece, yüzünü bile gösteremeyen. Bu yüzden fazla da sinerlenme Kudret ağbi. Bu işin sonunu ben de bekliyorum, takipteyim.

Selamlar

Scudo
@akifberkant

akif teşekkür ederim benim kalbim kırılmaz ama herşeyi dozunda bırakmak lazım biz burda hatalarımızı konuşacağız tabi bende dahil kendi öz eleştirimi korkmadan yaparım .son turda grubu toplamak gerekiyordu gruptan ayrı gidilme olayı olmayacak idi her ne ise ...hatalar yapılır ama bi daha aynı hata olmayacak ...buna ehemmiyet gösterilecek olmamış olayları olmuş gibi yazan zafer ünlü ne yapmaya çalışıyor ortalığı sulandırıyor bunu ne için yapıyor bu forumu sevmediği belli ve hatta bu forum onun için gereksiz tepeden bakıyor insanlara faydalı olduğunu zannetmiyorum bi insan faydalı olsa niye eksi olsun işin bide o tarafına bakmak lazım bu forumun kuralları var herkezi bağlar benide bağlar ..ben insanlara burda kalkıpta ne akılsız kaz kafalı odun adamsın diye yazsam yakışık alırmı ...ayrıca mehmet arkadaşı burda yerden yere vurmanında anlamı yok ....yapıcı olacağız hatasını zati mehmet kabul etti ama onun bisiklet sevgisi var ona bakarım ben ..hata olacak tabi 6 senedir bir çok kazalar gördüm ve ne hikmetse çok tehlikeli kaza yapmadım kötü bir düşme olmadı ayağımı kırmadım kolumu kırmadım ..tabi büyük konuşmamak lazım iki teker üstünde her zaman dikkatli olacağız ...
tecrübelerimi hep paylaşacağım ve sahada paylaşacağım ....işim bu benim ..ama asla dev aynasında olmam kimseye tepeden bakmam ..bilirimki çalışan kendini geliştiren bisiklet olayında bir yere gelir ama önemli olan alicenap olmak kalp kırmamaktır burda bu forumda ben neler gördüm neler kimler atıldı ise onların hataları var idi tepeden insanlara aşalayıcı mesaj atanlar aramızda allahtan yok artık ,,,,şimdi burda bisiklet okulu diye bi proje başlattım ise bunun arkasında olacağım, benim amacım canavar yetiştirmek kendi performansını geliştiren insanlara destek olmak bunun için süratli bisiklet kullanırken tabi kask olayına ehemmiyet verilecektir ben çok nadir kep takarım o da temmuz ve ağustos aylarında ...hız yapmadığım zamanlar böyledir ama işi fanatikliğe getirmeninde anlamı yoktur asla turlarıma kasksızları almamazlık etmedim bu bence son derece ayıp bi harekettir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bunlar son derece çirkin hareketlerdir ben turuma kasksızları alırım ve yeri geldiğinde kağıt imzalatırım ve sözlü uyarı yaparım yokuş aşağı inişli güzergahlarda dikkatli olunmasını söylerim gerisi pedalşörlere kalmıştır ,,

Merhaba,

Yazışmaların hakaret dayanması bir yana bence bu tartışmalardan sonuç kaydetmek imkansız. Bence daha önemli noktaları kaçırıyoruz veya işin güzellikleri (önceki iletilerdeki fotoğraflar gibi) bu tartışma ile gölgeleniyor. Artık yöneticiler ile Kudret Ağabey arasında ve uzaklaştırma cezası düşünülerek konuyu arka tarafa taşıyalım, olmaz mı?

@Abdulcabbar ASLAN
Kaza bölgesini işaretli olarak ekran görüntüsünü paylaşır mısın? Çünkü şu ana kadar turdaki arkadaşlar hariç bu yeri kimse bilmemekte. Bilmesi de benzer kazaların önlenmesi için yararlı olacağını düşünüyorum.

Sevgiler, saygılar...

Bendeniz, sıcak havalar nedeniyle hava kararmadan biraz önce evden çıkarak spor amaçlı bisiklet kullanan biriyim. Sıcak hava nedeniyle sucuk gibi terlesem de güvenlik amacıyla kask ve eldiven kullanırım ve haddimi bilirim. Lastiklerin havasını sık sık kontrol ederim ve gerektiğinde onlara yeterli havayı basarım. Böylece lastiklerimi patlama riskinden korumaya çalışırım. Elbette büyüklerimden öğreneceğim çok şey var. Örneğin kısa dinlenmeler olmadan en azından orta zorluktaki yokuşları çıkmayı öğrenmek istiyorum. Ama sanırım ona daha var. 10 gün önce yaşadığım saldırı sonrası verdiğim aradan sonra dün ara yollardan Selamiçeşme'ye gidip sahil yolundan eve döndüm. 3 saat 40 dakikalık sürüşte 55 km yol, ortalama 22.10 km/h hız yaptım.

Bu foruma üye olalıberi, güzide birçok insanla tanıştım. Hatta bazılarıyla sahada birlikte sürdüm. Ama forumdaki bazı insanlar arasındaki çekişme birçok kişi gibi beni de üzüyor. Keşke birbirimizi kırmadan, yapıcı eleştiride bulunsak ta forumda anlamsız kamplaşmalar yaşanmasa...

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
@Kudret Kurtcebe

Kudrettin Bey;
Eleştirinin dozunu kaçırdım sizden özür dilerim :( Bisiklete binerken ister kask takın ister kep takın bu size kalmış :) Tura katılıpta kaskı olmayan arkadaşlara isterseniz kağıt imzalatın ama giden geri gelmiyor :eek: Kaza geliyorum demez :eek: Geldimide affetmez :eek: Tura katılan arkadaşlara tavsiyem Kask takmaları yönündedir. Sadece kaskın önemine değinmek istemiştim. Yanlız şunu hatırlatmak isterim benim amacım canavar yetiştirmek demişsiniz bizler trafik canavarlarını yoketmeye çalışıyoruz sen ise bisiklet canavarları yetiştirmekten bahsediyorsun buna ne dersin peki :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

@Zafer Ünlü

admin ulaş arkadaşım ,,,,,

bu zafer ünlü kimdir bu kadar forumla dalga geçen bi arkadaş kim ,,,
ceza aldı ve hala devam ediyor evet admin olarak ne düşünüyorsunuz lütfen bu soruna çare bulun size buranın lingini gönderiyorum

saygılarımla...

Beyler ve bayanlar uzatmıyalım burası bisiklet forum şu sitede herkez düzgünce tartışsın.Zafer lafım sana kudret bey senle konuşmak istemiyor açıkca söylüyor neden ısrar ediyorsun?Tartışma iki kişinin konuşmasıyla olur karşı taraf senle konuşmak istemiyor uzatma bence.Konu konuşuldu kask takan takar takmıyanda takmaz.Ben her iki grubunda turlarına katıldım ikisindede problemler oldu,ikisindede güzel anlarda oldu.Hayat bu insanlar bir kısmı acemi bir kısmı pro olabilir iki grup karışınca olaylar olur.insan çünkü egolu varlıktır proya aya uydurmaya çalışır acemi kaza olur.bunlar gerçekler sonuççta keyifli bir turdu kaza dışında.Daha fazla üzernde konuşmaya değmez gelecek turları düşünüp nasıl önlem almalıyızı düşünmeliyiz.Eğer yapıcı katkın varsa konuş anlat ama adam senle konuşmak istemiyor ona değilde bize anlat.

@derşan sezer

Peki dostum şunu öğrenmek istiyorum. Bisikletle 76 km hızla yapılan bir tur laylaylom turumudur Yoksa performans turumudur :eek:

@derşan sezer

evet ulaş beye sürekli link atacağım ve bu soruna bi çare bulunması lazım insan atmak iyi değil ama bir ay iki ay ceza verilebilinir ...2 ay sonra zafer ünlü gene gelir ben ona eşkalini sorarım sen kimsin diye adam söylemiyor eşkalini ama anladığım kadarıyle bu adamı tanıyorum ve şimdiden kendisi ile arkadaşlığım bitmiştir bu kadar lagara lugara yapan adamlarla ile işim olmaz benim ,, evet bu forum şunu bilsin bu adamla benim işim olmaz artık bana mesaj atarsa aynı soruya muhatap olacak sen kimsin ,,,,,

@Kudret Kurtcebe

evet sen kimsin zafer ünlü korkma eşkalini söyle ismini ver çünki defterden silecem seni ama herhalde üzüntü içindesin ...söylediğin an kaybedeceksin bunuda bil...ona göre sen kimsin zafer ünlü gerçek ismini ver yoksa bu topiği patlatırım ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
isterse bu topik kilitlenir ama başka yere mesaj atarsan ordada sana aynı soruyu sorarım sen kimsin.......neden sahte nikle burdasın bunun cevaplarını ver ,,,,,

evet tüm bisiklet forum buraya zafer ünlü kimdir ,,,,

Lütfen bir yönetici konuyu kilitlesin. Bu bölüm, gereksiz bir tartışma ortamına döndü.

Arkadaşlar bu tür turlarda bir de şu konu var; Derşan, amatör/pro karşılaştırması yapınca aklıma geldi. Gerçi Abdulcabbar'da bahsetti ama es geçmesek.

Şimdi yorulma bilmeyen biri basmak istiyor sıkılıyor. Başka biri ise gruptan kopmamak için yardırıyor da yardıyor...:)

Tamam, anlıyorum çünkü ben de bir kere yaşadım. Arkada kalan arkadaşı yokuşta kısa duruşlar ile beklemek gerçekten yorucu olabiliyor. Hatta inişli çıkışlı yokuşlar bile hız kesmek de yorucu. Çünkü elde ettiğiniz hızla yokuşu almak daha kolay oluyor. Bilmiyorum kategorilere ayırıp da iki veya daha fazla gruplamı gitmeli?

@Cem Şentin

cem bu zafer ünlüye bu forum çare getirecek başkada çare yok ....eşkalini verecek o vakitte rezil olacak...

@Salih Dinçer

şimdi bu durum anca şöyle olur iki grup evet yüksek basanlar ama aralarında yolu bilen olacak o vakit olur .....

@Zafer Ünlü
Zafer tura gelseydin görebilirdin ben dinlenmekten yoruldum :) yani gayet laylaylom du ve yokuş aşağıyada insanlar sürat yaparlar kimisi 80 yapar kimisi 50.Zaten bunuda denetlemek zor dediğim nedenlerden ötürü.Çok performanslılarlar amatörler karışırsa böyle olur çünkü.Ben mesela tek çıkıcaktım zaten bir gün önceden söylemiştim sonra dedim insan olsun çevremde iki sohbet ederim günüm geçer diye katıldım ve gücümü ona göre ayarladım grubun yüzde 90 ıda böyleydi.Keşke gelseydinde görseydin.Kazalar dediğim gibi olur muhim olan ders alabilmek gelecek için.Sen anladıgım kadarıyla kudret beyle sorun yaşıyorsun büyük ihtimalle mertin grubu senin grubun olayı ama yeri burası değil.Moderatör arkadaşlar dikkat edersen müsama ediyorlar ama eminimki onlarında bir sabrı vardır o yüzden düzgünce tartışın.

sevgili arkadaşlar ,,,,,
uzun bi zaman kaybolacağım .....ferdi takılacağım ve bisiklet forumda çok az bulunacağım ..burada sahte nikler alarak kafamızı şişiren adamlar olduğu müddetçe ben burdan çekilirim....
çok uzun zaman burda idim artık niyadım doldu ....evet gelen sinyale göre topik açarım bu garipçe performans olur yada belgrad yada polinez.....evet pek ciddiye alınmadığımın farkına vardım , bunca emeğime saygı göstermeyen bi forumda artık bulunmam ,,,
çok insan ile pedalladım ,,,çok olaylar gördüm ..zannetmeyinki benim dostlarım yok çok sıkı adamlar tanırım bunlar bana yeter ,,,,

ulaş beye link gönderdiğim halde cevap alamadım demekki biz ciddiye alınmıyoruz ..o vakit burda işim yok arkadaşlar belgrad turunda yokum hasan bu turu götürecek ..hiç bi arkadaşında turunada katılmayacağım sadece kendi mekanlarımda bisiklet süreceğim ...

evet kendinize iyi bakın bisiklet forum sakinleri aldığım onca teşekkürleride helal edin ,,,
benim puanla muanla işim olmaz 500.000 puanım olsa ne yazar önemli olan sahada var olmaktır

hoşçakalın ....

Kudret abi bu arkadaşı muhatap alarak aramızdan çekilmen çok doğru bir karar gibi gelmiyor abi ya.

@tolga akan

üzülerek belirtirimki bu olaylar çok fazla olunca canım sıkılır burası face gibi olsa iyi idi orda istediğimi atarım yasaklarım ama burda öyle imkanım yok ..kesin kez bisiklet forumun kendisine çeki düzen vermesi gerekmekte ben buraya adam gibi sahip çıkacak adamlara bakarım açıkçası burasını dingonun ahırına çevirdiler,,,

Abi haddim olmayarak Hz.Mevlananın sözünü hatırlatayım önce lafa bakarım laf mı diye başlar hani...Sen bize lazımsın abi.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@tolga akan

çok geç artık.....burada çok şeyin değişmesi lazım ...öncelikle face gibi olması lazım istemediğim adamı adını yazarak yasaklı listesine koyacağım ve o adamın attığı mesajları ben göremeyeceğim nitekim face in en sevdiğim tarafı budur ama burada öyle bi imkanın var olması zor tabi bu durumda tabi yokum ....arada sırada şahsıma gelen mesajlara tabiki cevap vereceğim ..

Geri