Scudo Sports

'' ertelenen polinez turu varmı sıcak bana işlemez diyen''

Organizasyon düzenleyerek insanları evde kahvede oturmayıp zevkle yapacakları bir şeylere yönlendiren insanlara öncelikle teşekkür etmek lazım. Mesela bu plolonezköy turu olmasaydı ben kendi başıma şu aşamada oralara gitmeyi göze alamazdım.
Hiç kimse başka bir insanın sorumluluğunu kolay kolay yüklenmez. Özellikle belli bir yaşa gelmiş olanların. Çünkü bizler malesef laftan anlamıyoruz; ya bi şey olmaz, canım zaten 2 km lik yol nolcak ki, yol zaten boş, bak o nasıl da hızlı gidiyor bende aynısını yaparım ne var ki.... Sonra bakıyorsun üzücü olaylar ve hemen bi sorumlu bulup suçu ona atma ve linç etme teşebbüsü. Şimdiye kadar sadece bir kaç tura katıldım, forumda tur öncesi kurallar tekrar tekrar belirtilmesine rağmen her grupta mutlaka aykırı birileri oluyor ve bunlar tüm grubun disiplinini bozuyor malesef.
Neticede hepimiz yetişkin insanlar olarak kendi sorumluluğumuzu yüklenmek ve hatalarımızın da sonucuna katlanmak durumundayız, yoksa kimse kimsenin yükünü taşımak zorunda değil. Tabi ki insan olarak gerektiğinde her türlü yardımı ve uyarıyı yapmak durumundayız ama bir kere söylersin iki kere söylersin sonrası herkesin kendi bileceği iş.

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
Scudo
@Zafer Ünlü

Bu mesaj bence hiç olmamış. Nasıl ' kas kafalı ' yazarsınız, bu hakarettir. Sizin burada yazdıklarınızı okumak bize birşey kazandırmadığı gibi rahatsız ediyor. Bir sorununuz varsa şahsen halledin. Derdiniz neyse. Kaskın önemini ve gerekliliğini herkes biliyor. Her insan sorumluluklarının sonuçlarını üstlenir. Beğenmiyorsanız yazışmaları takip etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
@Zafer Ünlü
Bildiğim kadarıyla Kudret Ağabey uyarıyı da yapıyor, üşenmeyip tutanak yazıp imzalatıyor da. Üstelik kask unutulabilen bir şey ki kimse yedek lastik ile beraber bir ikincisini taşıma. Keza 17 Temmuz'daki Garipçe turunda bir arkadaşımız unuttun ve mecburen dönüşü kasksız yaptı...

Kask ı kimseye zorlamam,sonuçta her koyun kendi bacagından asılır.Ben kasksız bisiklete binmem bu benim kafam ve hayatım.Hızlı gitmeyi seviyorum ve risk katsayım hayli yüksek bu yüzden korumasız çıkmam.aids olucagını bile bile comdomsuz sekse benzer kask takmamak

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@derşan sezer

Derşan Beye katılıyorum Bisiklete kasksız binmem :) Yatağada comdomsuz girmem :) :D :) :D :) :D

Ben ŞEF'i tanımadığım için hakkında yorum yapmayayım, yolu her daim açık olsun herkesin. Ancak gıyaben bu forumdan tanıdığım kadarıyla bu Zaferettin çok helecanlı, içi kıpır kıpır, enerji fazlalığı olan ve bu yüzden bu tarz ofansif takılan bir arkadaş. Ben ŞEFiyle beraber takıldığını falan da zannetmiyorum, ekran karşısında enerji boşaltmaya çalışıyor ama işte böyle olmuyor. Bence eğer gerçekte bir bisikleti varsa, çıksın birkaç km çevirsin biraz ter atsın toksin atsın. Kaska çok takıldı yavrum benim.

Zaferettin, güzelim, yahu birkaç foto paylaş şurda be abicim. Bir görelim, biz bisikletçiyi severiz, destek çıkarız, bir yüzünü göster, bir de yapıcı yaklaş, bak herşey nasıl değişecek. Ama şu performansınla elemeleri bir türlü geçip finallere kalamıyorsun be güzelim.....Hadi abi.....Bize gerçek kişi olduğunu, bir trojan horse olmadığını kanıtla.....:cool:

@Zafer Ünlü

zaferettin amca ...kaskı olmayan arkadaş kaza geçirmedi diyoruz sen ne diyorsun sen gerçek kimliğini bana bi söylesene sen kimsin ...zafer ünlü diye biri yok sahte nik arkasındaki adam kim sen kendini bi açıkla bakalım ayrıca ben mert arsan gibi turuma kasksız gelenleri almamazlık etmem ....tüm sorumluluk onlara aittir ve kağıt imzalatırım ......sen kimsin
önce buna cevap vereceksin gerçek eşkalin nedir ......

@Kudret Kurtcebe

evet adminleri bu topiğe çağırıyorum ve yöneticileri bu zafer ünlü kim
kardeşim,,,,,,,,
şahsıma kas kafalı denirse ben ne derim o vakit bu hakarete girermi girmezmi evet bisiklet forumun yöneticileri ve adminleri buna bi çare bulursanız sevineceğim aksi takdirde bende ağzımı burda bozarım ama bana yakışmaz herkez haddini bilecek,,

bisiklette kask elzemdir defalarca orman içinde düştüm. bunlardan birinde kafamı bir kayaya çarptım, ciddi bir düşüştü ama kafama çok şükür bir şey olmadı. o gün o çalışmada yanımda olan gençlerden biri sonraki günlerde sıcak diye kaskını takmadan sürerken " yahu benim düştüğüm zaman aklındamı?" "abi aklımda" dedi ama kaskınıda takmadı
şimdi bu adamın kafasına kaskı zorlamı takmam gerekiyordu? o bir seçim yapmış.
benim seçimim kask kafamda olmadan yola çıkmam. burdaki eleştiriler beyhude olmuş, kendi düşen ağlamaz demek lazımdır bu durumda hakarete polemiğe gerek yok. sağ ve esen kalın kazasız pedallayın.
selam ve dua ile

@Kudret Kurtcebe

abi sanırım zafrettin'in elması iyice kızardı, vadesi doldu, bu sefer 10 günle yırtamayacak ahahahahahhh (erol taş gülüşü)

@uğurcan gültekin

uğurcan arkadaşım kaza geçiren arkadaşın kafasında kask vardı burda sorun zafer ünlü diye biri yok bu nikin arkasındaki kişi eğer benim çok tanıdığım arkadaşım ise bütün forumun önünde namusum üzerine yemin ederimki ilişkiyi bitiririm zafer ünlü sahte niktir onun arkasındaki kişinin gerçek eşgalini istiyorum tekrar admin arkadaşlara ve yöneticilerden ricam şudur kim bu zafer ünlü böyle biri olmadığına adım gibi eminim gerçek resmini bi koysun bakalım görelim kimmiş onuda koyamaz tandığım bi insan ise şimdiden arkadaşlığım bitmiştir çok alttan aldım ama kas kafa denirse bu hakaret olur ve ben adama hakaret etmem ...burda herkez birbirine hakaret ederse filim kopar evet soruyorum kimsin sen zafer bana eşkalini söyle,,,,

@mtsemiz

esas gerçek eşkalini söyleyince benden çok utanacak tanıdığım biri ise söylüyorum şimdiden asla bana dışarda selam vermesin selamımı alamaz..

@Kudret Kurtcebe

abim ben şunu söylemek istedim;

ben senin gidişini yada elbiseni vs vs filan taklit edemem etmem. senin tarzın yada bir başkasının tarzı ile sürüş yapılmaz. herkes kendini bilecek kendi tarzını yapacak. senin 70 ile döndüğün yerden ben o döndü bende dönerim dersem bu olurmu?
sen şu an sahip olduğun tekniği kimbilir ne vartalar atlatarak elde ettin. kendine bir özgüven sağladın. nerde nasıl ne yapılacağını hatmettin. bir başkası yıllara yayılan bu tecrübeyi kudret abi takmıyor bende takmam deyip yaparsa; bu yanlışı anlatmaya çalıştım. ve senin üzerinden tura b..k atılmasını yerdim.

sağ ve esen kalın

selam ve dua ile

@akifberkant

akif durum ulaş beye iletildi kendisi burda değil şu an özelden attım artık ulaş arkadaşımız mesaj atar bana hakaret edilmiştir ve buna çare bulunması lazım bu işin arkasını bırakmam..

@uğurcan gültekin

sorun zafer ünlü denilen sahte nikin bu forumda yarattığı sorundur burda kaldığı müddetçe bu forum gerilecektir ,,,

Arkadaşlar deminden beri yazdıklarınız okuyorum. Dünyada bir çok insanın ama ülkemizde bir kaç yüz veya bin kişinin paylaştığı bisiklet zevkini paylaşıyoruz.

Ben foruma girdiğim zaman elit bir zümreye ait olmanın verdiği keyfi yaşamak istiyorum.Arkadaşlarımın, arkadaşım olmasını istediklerimin zevklerine ortak olmayı arzuluyorum.

Polenez giderken 17 kişiydik. Hadi ikisini tanıyorum diğer 15 yeni insanla tanıştım. (İyi savunsalardı....selamlar Güney) Benim için bisiklete binen her kişi tanışmaya değer insandır.

Anlamadığım nokta şu bazısı kask takar bazıları takmaz "her koyun kendi bacağından asılır"

Kimse kimseye hakaret edemez. Biz bisiklet kullananlar kendi aramızdaki sorunları akıl ve mantık seviyesinde çözmekten acizmıyız.Şurada yaptığımız turun resimlerini ve yaşadıklarımızı anlatmaktan çok birbirimizle kavga ediyoruz. Ayıp Senin şefin benim düdüğüm ne bu ya. Kocaman adamlar sidik yarışı yapıyor.

Tur düzenleyen herkes aynı noktayı söylüyor Kask takın. Kesinlikle her bisiklet kullanan kask takmalı ama kimseye zorla bir şey yaptıramazsınız. Siz uyarınız yaparsınız dinlemek karşınızdakine aittir.

Ben bu forum kurulurken ilk katılanlardan biriyim. Bu forumu kurarken aynı keyife sahip insanların bir araya gelmesi planlanmıştı. Onun yerine birbirimizi baltalıyoruz. Üzülüyorum.

Çok basit beyler aynı zevki paylaşıyoruz. BİSİKLET çoğu insanın hayatı boyunca elde edemeyeceği bir zevke sahibiz. Bu zevki arttıracağımıza baltalamak daha kolay geliyor.

@Hasan Derya

baltalayan zafer ünlüdür ayrıca derhal buna çare bulunması lazım şahsıma kas kafa denmiştir
kimse kimseye kas kafalı diyemez ..ben zafere odun kafalı herif desem iyimi olur evet soruyorum kimsin sen zafer ünlü bana gerçek kimliğini söyle korkma sana bi şey yapmayacağım davada açmayacağım ama bilki arkadaşlığımız bitecek,,,,,

@Zafer Ünlü

yukardaki hakarettir ,,,,,,,,,,,,,,,,,
kas kafa ,,,,,,,,,,,,,,,,,çıktısını aldık .....evet bu hakaret oluyor evet sen kimsin zafer ünlü arkadaşım benim ,,,,,,,,,,,,,

evet zafer ünlü sahte nikin arkasından çıkacak kişi çok sevdiğim ve onere ettiğim bi kişi olursa yıkılırım ama arkadaşlığımıda bitiririm ben çok alttan almaya çalıştım ve zafer ünlüye bu forum fazla ses çıkarmadı nasılsa atılma yok diye millete verdirmeye başladı çok insan burda gerildi, bu forumda hiç kimse başkalarını geremez buna hakkı yoktur benim şahsi meselem bi kişi ile vardır ve 1000 yıl devam edecektir ama burda bu şahsi meseleyi gündeme asla getirmeyeceğime dair ulaş arkadaşıma söz verdim büyüklük bende kalacak zafer ünlüde büyüklük bende kalmıyor, kas kafa hakarettir, bana sadece kimliğini söyleyecek her mesaj attığında aynı soruyu soracağım ona sen kimsin diye ....evet zafer ünlü sen kimsin neden bu forumda huzursuzluk yaratıyorsun ,,,

evet yukardaki hakaret olmakta evet sen kimsin zafer ünlü bana gerçek ismini söyle yoksa bu topiği patlatırım,,,,

@mtsemiz

yemin ederimki onun eşkalini bulacağım..ama arkadaşlık bitecek ,,,
şefe takılmıyor makara kukara yapıyor ,,,,,gerçek kimliğini gizleyerek bu forumlada dalga geçiyor ,,,,evet resimleri vardır ama hiç düşünmek istemediğim şeylerde var ya tanıdığım bi adam ise ya sevdiğim saydığım bi adam ise o vakit yıkıldığımın resmidir ..ama af yok arkadaşlık biter ...bunları yazmak istemiyorum ama yazdım bi kere ,,,,,çünki çok fazla oldu artık ...

Geri