iyi turlar size,saat 6:00 da çavuşbaşı tarafında tur attım hava muhteşemdi. ama sizin saatte insanlar ve sıcak olacak.hepinize kolay gelsin .ayrıca yakalayabilirsem sizi çekmeköy girişte karşılayıp iki laflamak isterim 'hareketli tabii '.
Saat 16:52 Evdeyim.
yahu ne yorulmuşuz be
Ama çok keyifliydi. Yalnızca Mehmet arkadaşımızın kazası hepimizi çok üzdü.
Mehmet'in durumunu çok merak ediyor, ona bir kezde buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Kendisi veya durumundan haberdar olan birileri Mehmet'in son durumuyla ilgili bilgileri paylaşırsa çok sevinirim.
Mehmetle görüştüm. Kolundaki 3 kemikten birinde kırık varmış, alçıya almışlar ama ameliyata gerek yokmuş. Dizinde de zedelenme varmış. Yarın tekrar kontrole gidip daha net bilgi alacak. Şu an evde yatıyor.
Daha ciddi sonuçları olabilecek bir kazaydı, buna da şükür mü desek
herşeyden önce tura gelen arkadaşlara teşekkür ederim evet bostancıda buluştuk sıcak olacağı belli idi......eren süpriz yaptı iyiki geldi.....
bu arada abdül seni gidi abdül o bisiklet ile harbiden harikalar yarattın demekki altında iyi bisiklet olsa valla sen uçarsın ...acaip rampalar aldık ama bekledik grubça gitmekti önemli olan yalnız aramızda yüksek basan arkadaşlarda oldu ama onlar gruba uymaya çalıştılar ama onlar için zor tabi durup beklemek kaslar biter... evet bu arada ogün senin için burası keşif oldu ....
evet rıdvan korktuğun başına gelmedi köpekler kayboldu dönüşte anadolu hisarın köpekleri gruba havladılar arkada idim ama gel kuçu kuçu deyince kuyruk sallamaya başladılar ne hikmetse köpekler nizami şapkaya havlamıyor
,,,
evet genelde hepimiz birlikte gitmeye çalıştık ve bunu başardık,,,,yalnız çavuşbaşı sapağından bir grup arkadaş yolu biliyordu onlar gittiler ..mehmette o grupla idi biz arkayı bekliyorduk ömeri bekledik............
ne olduysa o virajda oldu biz viraja geldiğimizde mehmet arkadaş yerde idi toplayamadı o virajı ve düştü .......jandarma komutanına teşekkür ederim sağolsun ilgilendi,,,,,bu arada bisikleti jandarmaya emanet edecektik ...fakat tek bi araç ayarlayamadık 3 km kalmıştı polineze ben bi km iki bisiklet ile koşturarak yol aldım sonra sırasıyle bahtiyar aldı ve sonra adem en sonunda bisikleti jandarma karakoluna emanet ettik bisikletin bi elden geçmesi lazım ....
bu arada bize siz ne ayaksınız diye bağıranlarda oldu .....sonunda ben polinezde bi araca fena patladım her ne ise onu kapatalım....olur böyle vakalar bu millet alışacak bisikletlilere başka çare yok ben öyle bi alıştırırımki aman allah yani..
mehmet arkadaşın durumu dahada ağır olabilirdi şükür diyelim...
Mehmet arkadaşımızın kazası hepimizi üzdü. Kol kemiklerinden biri kırılmış ama, buna da şükür. Kazayı yaptığı viraj tehlikeli sayılır gerçekten; daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdik.
Polonezköy jandarmasından Erol çavuşa buradan selamlar. Çok ilgilendi. Mehmet Ergene arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum.
Kazayı ayrı tuttuğumuzda, güzel manzaraları ile keyifli bir turdu.
Turu düzenleyen Kudret abiye ve tura katılan arkadaşlarıma da teşekkürler.
Mehmet e ulastim kortugumuz olmamis. Mehmet in dizi iyi kirik cikik yok. Hakkaten Allah korudu. Ama kolunda kirik varmis. Kolunda kirik var ama kemik kaymamis. Cok gecmis olsun. Tur icin herkeze tesekkurler
Mehmet'in kazasına çok üzüldüm! Medeniyetin göbeğindeyiz ama şu rampalar ve sürpriz yollar yok mu, her insanın başına bir şey gelebilir. Ormana girdiniz mi? Foto çektiniz mi?
Geçmiş olsun dileklerimizi Mehmet'e ulaştırırsanız sevinirim...
kaza ömcesi ben mehmetin önünde gidiyordum rampa aşağı iniyorduk aniden yol sağa doğru keskinleşti önümdeki erkanın virajı döndüğünü gördüm,ben virajdan önce hızımı azalttım ikinciyi dönerken bir ses geldi eyvah dedim durdum ve kafamı çevirdim mehmet arkadaşımız virajda kaydı evet daha kötü olabilirdi buna şükür mehmet arkadaşıma çok çok geçmiş olsun bir an önce aramızda görmek istiyoruz herkesin bisiklet kazası vardır bunlar geçer not:dönüşte baktım virajdan önce hızı 30 a düşürün diye tabela vardı keskin viraj tabelasıda vardı ben o tabelaları görmedim dikkat etmek lazım
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.dizimi tam açamıyorum şuan şişlikten galiba.bir de topuğumda bi ağrı var.kırık falan sorun değilde ayakta duramamak kötü. nun dışında sıyrılmalar var zaten biliyorsunuz.virajı alırken viraj bitimindeki müthiş keskin sola dönüşü görünce panikledim, ne yapacağımı kestiremeddim ve frenlere asıldım.nasıl öyle kaydım hiç bi fikrim yok.
yarın dizi göstereceğim kontrolde,umarım gözden bişe kaçmamıştır.yere basamıyorum pek. alçıdaki kolu da havada tutmam gerekiyomuş yarına kadar.ölüm gibi.
tekrardan herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için. tek elle yazmak da zormuş.
mehmet tam senin kaydığın yerde sağ tarafta mıcır var idi onlar kaydırmış olabilir ...hızlı girdiysen toplayamamış olabilirsin panikleme kazayı getirmiş olabilir ,,,,,,,,,,,,,,,,tekrar geçmiş olsun ,,,,,,,,,,,,,