Scudo Sports

Erhan Yılmaz Trek 6300d full+full :=)

Scudo
hayırlı olsun erhan;
renk uyumu ve jantların konuşuyor..bence sen bu modifiye ile kalmaz ...yeniliklere devam edersin..güle güle kullanman dilegiyle....

• Beğen
Tepkiler: Erhan_Yılmaz
Sıra dışı güzel bir renk ve güzel bir bisiklet.

Kullanmış biri olarak da söylebilirim çok güzel bir makine. Erhan kardeşimin özveri ile yaptığı bu güzelliğe keyif alarak binmesi dileğiyle. Görüşmek üzere...

• Beğen
Bu bisikletin resimleri defalarca konuldu ama ben her seferinde beğendim:) Özellikle en alttaki resme bayıldım. Ateş gibi parlıyor.

• Beğen
Erhan göbekler gelmiş. Hadi gözün aydın. Çokta güzel durmuş. Artık carrrrr carrrrr sesleri içinde gezersin :) Güle güle kullanman dileği ile....

• Beğen
@sportmen

saol Ahmet.. bisikleti toplama konusundaki yardımların için,de ayrıca çok teşekkür ederim ;) görüşmek üzere saygılar...

@Selim Üsel

saol canım benim ;) hadi modifiye sırası sende cimrilik yapma :) yeni Hope göbeklerin şimdiden hayırlı olsun :D görüşmek üzere saygılar

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
üstündeki maşzemeler güzel ama kadro rengi olmamış sanki beyaz ağırlıklı bir kadroya çok güzel olur

erhan abi gerçekten güzel seçiyorsun malzemeleri beğenmemek mümkün değil..allah kaza bela vermesin güle güle kullan;)

• Beğen
Geri