Scudo Sports

Ergonomik Elcik Tavsiyesi

estudiante
kullanan bir dostun tavsiyesi üzerine sipariş verdim,tecrübe edince sizinle paylaşırım. (link)

Scudo
Merhabalar, avuç içi destekli 2 elcik arasında kaldım. Şu far var aralarında.

Biri pvc kauçuk
Diğeri tpr kauçuk

Ne fark var, hangisi sağlık ve rahatlık açısından iyi

Screenshot_20221130_231901_com.android.chrome_edit_86881876219034.jpgMerhaba. Resimdeki Selle royal mano becoz modarete elcik kullanan varmı? Rahatlığı nedir acaba?

297915 dosyayı görüntüleMerhaba. Resimdeki Selle royal mano becoz modarete elcik kullanan varmı? Rahatlığı nedir acaba?

Kullanmadım ama çok rahat bişey olacağı kesin. Tek konu var, mantardan yapılmış bir kısım var anladığım kadarıyla, orası zamanla parçalanır mı acaba?! Ben pek güvenip almazdım açıkçası.

Merhaba,

Ergonomik elcik konusunda Ergon GP serisini tavsiye ederim. Giant'da GP4, Tito'da GP5 kullanıyorum. Uzun yolda oldukça memnunum.
Ergon'unu Biokork adında bir de mantar elcik serisi var. Özellikle sıcak havalarda kauçuğa göre daha az "yapışkan" olduğu yorumu vardı bir forumda.

Konuyla ilgili forum sayfası: (link)

five

Son düzenleme:
Teşekkürler önerileriniz için.
Geldi elcik taktım şimdilik iyi gibi. Sürüş pozisyonuna bakarsak bana uygun bu diye düşünüyorum. Ergon elciklerde istediğim mantar modeller bu elciklere kıyasen2 katından fazla fiyatı vardı. O sebepten vazgeçtim aslında.

IMG_20221202_123411.jpgIMG_20221203_100833.jpg

• Beğen
Tepkiler: five
Geri