Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'ten alınan sıfır(!) fren

Xoqo

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Bisiklet
Diğer
Magazasından dün sipariş verdiğim sıfır avid elixir fren seti bugün geldi. Fren kolu üzeri lekeliydi, biraz önce frenin montajını yaparken pistonlarının kilitli olduğunu ve fren kolunun piston kısmından yağ aktığıni gördüm. Bazı yerlerindede çizikler mevcuttur. Yarın durumu Erdoğanlara bildireceğim.

Scudo
Çokça alışveriş yaptığım yer, kesinlikle yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Kargoda hasar görmüştür belki

• Beğen
erdoğanlardfan bir kaç kez alış verişim olmuştu. Edindiğim izlenime göre sorunu bildirdiğinizde ilgileneceklerdir diye düşünüyorum. Verdikleri/verecekleri cevabı da buradan paylaşırsanız iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: 9magiko ve Xoqo
Daha önce iki kez alışverişim oldu sitelerinden epey ilgiliydiyler mail atın görseller ile beraber yardımcı olurlar. Sitelerinde iade edilen ürünlerin kargo ücreti kullanıcıya aittir yazıyor bakalım kim ödeyecek ücreti

• Beğen
Tepkiler: 9magiko ve Xoqo
İlginç sanki kullanılmış bir set göndermişler...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Benim mtb de elixir 1 vardı rezil bir fren sistemi kaç kere tamir ettirdim sürekli yağ kaçırdı pistonun ordan en son shimano aldım 250 tl ye de rahat ettim bunlara yağ basmak hava almak da bir dert çok dertli bir tasarım. Hoş şimdi de yol a geçtim ya neyse

• Beğen
Kesin ilgilenirler ve kargoyu da karsilarlar iciniz rahat olsun. İade gelen urun kontrol edilmeden stoga alinmis gorunuyor.

Lütfu abi halleder telas yapma

İade gelen ürünleri mağazalar ne yapıyor? Yutturabildiklerine tekrar aynı şekilde gönderiyorlar mı?

Fren kolunun üzerinde boya kalkması var.
@H.T
Lütfu abiniz halledecekse, neden bu malı gönderiyor öncelikle?

Ayrıca konu sahibi arkadaşın hiç şüphesi olmasın. Ürünü alıp size tertemiz bir modelini gönderirler. Neden? Çünkü foruma konu açtınız. Erdoğanlar da buraları okuyordur elbet.

@MtbHastası01

Esnaf küçük diye sorunu küçük olacak diye bir şey yok, kurumsal firmalar ile esnaf politikası çok farklı. Esnaftan bir ton malzeme alıp elinde patlayan çok arkadaşım var.

Geri