Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'i nasıl bilirsiniz?

Kesinlikle güvenilir ve çok kaliteli hizmet veriyorlar.

Scudo
Güvenilir,Güvenen,Düzgün insan,Düzgün esnaf SEVİYORUZ LÜTFÜ AMCAYI,SEYHAN AMCAYI ve MEHMET ABİMİ:)

Tanıdıgım kadarıyla Lütfü Amcam çok şeker birisi, ben de bisikletimi ve kaskımı Erdoganlar'dan aldım, kotu bır sürprizle karsılasmadım.

klasik esnaftırlar, iyi hoş ama kurumsallaşmamiş, hoş beş ama teknik bilgisi çok da üst seviyede olmayan. Türkiye koşullarında güvenilirlik bile önemli bir kriterken tabi bu yukaridakileri aramak boştur, güvenilir işini iyi yapmaya çalişan insanlar. teknik servislerinden memnun kalmadim yalniz, belki bana oyle denk gelmiştir fakat aynakoldaki bir oynama yüzünden vermiştim bisikletin ilk bakımında eve geldim baktim hala ayni olay var, dellenip bütün ilgili tamir takimlarini satin aldim. ilgili allen anahtariyla 3 tur sıkınca o oynama geçti fakat benim de gözümde teknik servis olayi bitti.

Kusur kadı kızında da oluyor:) Lütfü Amca mıza Antalya dan sevgilerimle!

• Beğen
Tepkiler: sprint
güvenilir bir mağaza olduğu zaten belli bence tavsiye ama sana kalan bi düşünce bana kalırsa ben erdoğanlardan alırım

Bir pazar sabahı int.te bisiklet araştırırken erdoğan bisiklete ulaştım. Mağazaya gittim.. Lütfü abi bisikletler ve teknik konular ile ilgili detaylı bilgi verdi. Erdoğan bisiklette bende oluşan izlenim; güvenilir bir mağaza, sadece bisiklet satmak amacında değiller. Size uygun bisiklet teknik olarak anlatılıyor, alacağınız veya size uygun bisikleti seçiyorsunuz. Buradan Erdoğan Bisiklete teşekkür ederim.....

selamlar, hoş karşilamamak tabi ki sizin takdirinizdir, ben düşündüklerimi iyi ve kötü yönleri ile birlikte yazdım. "çok çok iyi bir firmadır şöyle iyidir böyle hoştur" gibi yorumlar yerine bu tip yorumları hoş karşılamak ise bence asıl işin kritik noktasıdır.

Türkiye koşulları ile karşılaştırma olarak kesinlikle iyi olduğunuzu ve işinizi güzel yapmaya çalıştığınızı belirttim. klasik esnaflık, kurumsallaşmamış olmak sanırım gerçeklikler, Türkiye'de bu yönde adımların atılması lazim herşey yavaş yavaş, bence kendini kurumsal sanan firmalar da öyle değil. teknik servis konusunda sizin ilk kaçta gördüğünüzün veya ilk kaçta olduğunun bir önemi ise maalesef pek yok, karşılaştırmalı olarak isterse Türkiye'nin en iyi servisi olsun, mutlak olarak bakıldığında bence yeterli değil, en azindan bana yeterli değil. Tabi ki mahalle arası bisikletçiler ile karşilaştirmiyorum ve saydığınız illerde bunun dışında bisikletçi olmadığından yüksek ihtimal ile kişilerin kendi teknik becerisi de yoksa size göndermeleri çok doğal ve birşeyi kanıtlamıyor.

neyse ben kendim sizden iki bisiklet aldım ve arkadaşlarıma da bisiklet alırken hep size getirdim, bence burada alternatifsiz bir firma Erdoğanlar. fakat dediğim gibi daha iyiye doğru hareket istiyorsak "iyi" tarafların değil "kötü" tarafların söylenmesine çok daha fazla değer verilmelidir.

• Beğen
Tepkiler: adm coach
selamlar
Böyle bir konunun açılma sebebini merak ettim doğrusu,
Erdoğanlar bisikleti nasıl bilirdiniz?..İYİ BİLİRİZ..
Hakkınızı helal ediyormusunuz?..EDİYORUZ.EDİYORUZ,EDİYORUZ.
Gibi bir izlenim bırakıyor..
Sanırım başka bir konu bulunamamış..
Anlayan anlayacaktır ama bakın bu tür bir konu farklı bakış açılarından yanlış anlaşılabilecektir,buda böyle devam ettiği taktirde,konunun farklı bir paltforma kaymasına neden olacaktır..
Genelde çoğu firmaları tanıyan birisi olarak bu konunun kilitlenmesi daha sağlıklı olur kanısındayım...
Sonuçta Alışveriş yapıpta ödemelerinizi aksatmazsanız ve fazla bir kıl müşteri değilseniz..Her firmanın iyi olduğunu görürsünüz..
Sözüm A veya B firmasına değil..Geneldeki tüm firmalaradır..aldığınız bir ürünün ödemesini geciktirin veya duhule bırakında görelim bakalım..aldığınız bir ürünü kullanım hatasından dolayı kırın sonrada gidip değiştirmeye kalkın,
ustanın elinde işi gücü başından aşkın ve stresli bir çalışma ortamda elinde iş varken gidipte önce benimkini yap diye kafasını ütüleyinde görelim bakalım hangi firma iyi, hangi firma ilgileniyor..sonuçta bu gibi durumlarda firma her zaman haklıdır..müşteri her zaman haklı dendiği gibi,Böyle bir konu açıldığında sanmıyorumki kimse olumsuz açıdan şöyle desin böyle desin
Kimse uzadı uzadıya açıkça şikayetini dile getirmez,ama bir yerde 2 kişi bir olduğu zaman yok şurası kazık yok burası kazık diye başlarlar veryansına,,Bırakalım şimdi bu Nasıl bilirdi
niz polemiğinide,Zincirde ve rulmanda kullanılan yağın cinsini teknik arkadaşlar belirlesin,
Bedelini ödeyipte karşılığını tam olarak aldığımız ve hiç bir konuda bize terslik çıkarmayan Herkesi ne hikmetse hepimiz gayet iyi biliriz..YALANMI ?

Adem bey haklı parasını verip mal alıyorsan her firma zamanında teslim edip montajını yapıp denemeyi ve gerekli bilgiyi vermekle yükümlüdür. Yükümlülüğünü yerine getiriyor diye teşekkür etmek çok gerekmez. Bisiklet firmalarının iyiliği kötülüğü kriterleri arasında bisiklet sporuna verilen katkı ve bisiklet kullanımını özendirmek için neler yaptığı bulunmalıdır. Bir yarış düzenlesinler gelecek vaat eden bir sporcuya sponsor olsunlar, bir ilköğretim okuluna ücretsiz bisiklet kullanımı hakkında eğitim versinler, biz de hem teşekkür edelim hemde alışverlerimizde tercih yapalım. Bu tabii bütün bisiklet firmalarını kapsıyor. beyaz eşyaz bayilerine bisiklet sattırıp çuvalla para kazanıp bir bisiklet takımına iç lastik bile vermeyen firmalar varken bu ülkede forum platformunda bisiklet camiası olarak bu firmalara toplumsal sorumluluklarını hatırlatmak görevimiz diye düşünüyorum. Süpermarketler çinden tanesi 5 dolara bisiklet ithal edip insanlara 5 dolarlık çöpü bisiklet diye 150 dolara kakalıyor bir de insanları bisikletten soğutuyorlar adam o bisiklete 15 dakika binse bir daha bisiklet görmek istemez.

Geri