Scudo Sports

Erdoğanlar bisiklete Jant Ördüren

@Hastateker
Pazar günleri de açıklar :)
441 90 80

Scudo
Konu jant ve Erdoğanlar Bisiklet olunca bu konuyu hortlatma gereği duydum.

İstanbulda ikamet ediyorum dün telefonda görüşüp jant siparişi verdim gayet alakadar oldular ki daha öncesinde de defaatle alış veriş yaptım. Jantlar az önce geldi kutu ne şekilde işlem gördüyse mukavvadaki yırtıklardan elim içeri girecek neredeyse. Neyse kutuyu açtım jantlar yan yana duruyor ben şok. Ankaradan istanbula jant gönderiyorsun insan o metallerin arasına iki pıtpıt hadi olmadı bari gazete sıkıştır birbirine değmesinler bunu düşünmek bu kadar mı zor anlamıyorum.

Samimiyetle söylüyorum arada az da olsa fark olduğu halde dışarıdan alışveriş yapmamak adına aldım para bizim insanımızda kalsın vs ama yok bazı şeyleri beceremediğimiz aşikar.
4b93be26467e5114cca34b3e35777e0b.jpg
c8074aeb1644992a2bc89106dda36745.jpg
01fe1579d30a9fceb342ad743c1e41ac.jpg

• Beğen
Tepkiler: hakankcksrklk
jant ördürmek nedir?

@kapluj jant cemberinin jant tellerinin ve jant göbeğinin ayri ayri alinip birlestirilmesi.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Erdoğanlar iyidir güzeldir hoştur, müşteri memnuniyetleri de iyidir ama paketleme konusuna çok özen göstermezler, yani en azından benim şimdiye kadar aldıklarımda öyle oldu. O konuda biraz daha dikkatli olmaları lazım

@hydrocon

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@mertznc çok teşekkür ederim bilgi için hocam

Rigida Rival 19 bu jantın hangi seviye olduğu hakkında fikrı olan benimle paylaşırsa sevinirim ek olarak bu janttan üst seviye bütçemide çok aşırı zorlamayacak bir jant seti tavsiyesi olan varmı acaba bütçe veremiyorum çünki konu hakkında çok bi bilgiye sahip değilim 500 - 1000 tl arası diyelim kabaca 100 kilo adama dağda (çok zorlamıyorum) dayanacak jant seti arayaşındayım

@koshanerberk genelde ghost bisikletlerde kullanılır. Kato 1de var.(link) Ama şunda da var aynı jant, ilginç (link) bende rival 21 var deore göbekli, memnunum. 19 da iyidir sanırım.Bisikletle 115-120 kiloyuz hafif arazide sürüyorum. 3-4 aydır bir kez akort yaptırdım onda da arka aktarıcı kırılmıştı dağdan inerken zincir tekere sürttü yaklaşık yarım saat :)

Geri